Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

ma jok skolovao sam se kod oca joila on je expert za evolucioniste

ma jok skolovao sam se kod oca joila on je expert za evolucioniste. :P

Vidi se :D :D :D.

Takvuuuu teOriju luuuduuu i gluuupu ni dijete ne bi povjerovalo, a kamoli neki doktor nauka :D :D :D :D :D :D :D.

Eeeee, uvek me nasmeje, ali uvek :D :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

Odgovore si dobio vec u zivom razgovoru do sada, a mozes da ih potrazis i na drugim temama ako te TE zanima opsirnije. Da li se slazemo oko ovoga?

Nisu dali al nema veze.Necu da zamaram vise ove ,,naucnike,,.Odo kod Oca Joila da cuvamo ovce i da pricamo bajke KRC teoriji.

Подели на овим сајтовима

Al' ga je definisao, svaka mu cast :D :D :D.

Definisao ga je tako da imam utisak da ce napade na licnost da tumaci kao argument da je u pravu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nisu dali al nema veze.Necu da zamaram vise ove ,,naucnike,,.Odo kod Oca Joila da cuvamo ovce i da pricamo bajke KRC teoriji.

Ima veze. Medju onolikim strpljivim Akvilovim odgovorima ima i odgovora na ono pitanje. Da li hoces da ja procesljam prethodne komentare i da ti ja podvucem odgovor?

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Definisao ga je tako da imam utisak da ce napade na licnost da tumaci kao argument da je u pravu.

Whatever :D, ni pismenost mu nije jaca strana, a kamoli TE :D.

Grozna sam, al' sta cu :D.

Подели на овим сајтовима

cekaj kakve veze ima koju skolu ja imam. stvar je da vi ne mozete da odbranite svoju naucnu teoriju o nastanku ne coveka nego ni najednostavnijeg visecelijskog organizma.nemate dokaze ni za to a tvrdite da znate kako je nastao tako jedan slozen zivot kakav je covek.

Има везе, јер се питам у којој си школи научио оно на основу чега си закључио да ли ми можемо или не можемо да одбранимо научну теорију? Мимо еволуције, знаш ли уопште било шта из биологије и биохемије? Знаш ли грађу ДНК, знаш ли грађу РНК, знаш ли грађу протеина, знаш ли бар да набројиш аминокиселине (без гугла), знаш ли шта су то гени (беу гугла), знаш ли основе ембрионалног развића? Знаш ли уопште о чему говоримо, имаш ли представу о основним појмовима... Претпостављам да знаш јер знаш да ли можемо или не можемо да одбранимо теорију. У којој школи си све то научио?

prijatelju to ce i sopstveno dete da te pita koje mozda ima najvecu diplomu ovde od svih nas a to ljubav prema istini i ako mu ti kazes dete moje mi smo nekad bili bakterije,pa praheopode,pa sakoperka pa ne znam ni ja guster i ko zna sta jos dete ce te gleda ko budalu bez i jedne diplome.

Наука се не бави истинама, него објашњењима и пре свега предвиђањима феномена користећи хипотетичко-дедуктивни метод као алат. И сигурно му нећу рећи да смо некада били бактерије или гуштери, то неке уврнуте чике које су на далеко нижем интелектуалном нивоу од тог детета тако мисле да ја мислим зато што је њима самима тешко да мисле било шта.

koji je najachi dokaz koji posedujete koji potvrdjujuTE?Znaci emprijski dokaz a ne neke teoretisanje verovatno je bilo ovako pa apstraktni modeli i sl.

Аквилије ти је већ подвукао, али изгледа да на једно уво уђе, а на друго изађе, јер између нема ничег да бар прими звучни сигнал, ако већ не може и да га процесуира. Доказ као proof не постоји ван математике. Нема га ниједна наука без изузетка, укључујући и физику. Постоји evidence (Аквилије је то превео као указ, а ти га зови и доказ ако хоћеш, само да будемо начисто о чему се тачно ради). Таквих емпиријских доказа (evidence) постоји на хиљаде и хиљаде, само треба да читаш. Друга ствар која ти је прозујала кроз ушне канале је да ”докази” немају никаквог смисла без ”теоретисања”. ”Докази” имају смисла тек када их суочимо са теоријама и видимо да ли их исти подржавају или обарају. Ако ти се не свиђа теоретисање, нема фрке, али онда ћути о науци. Има сијасет племенитих дисциплина у којима емпирија игра кључну улогу, као што су занати, кување и слично, па се тиме бави. Нису те делатности ни за трунку мање вредне од науке. Али немој лапрдати о науци, не стоји ти. Или седи и научи, човече Божији, престани да се срамотиш около!

ako hoces najveca kvalifikacija mi je moj slobodni um koji mi je podario gospod da budem slobodan u svojim mislima a ne da mi ispiraju mozak.

ОК. Хајде ми онда слободним умом кога ти је подарио Господ (изгледа да је заборавио да те подсети да се Његово име пише великим словом) објасни разлике у слетању између писте 30 и писте 12 на сурчинском аеродрому. У којим случајевима је боља једна, у којим друга, како изгледа припрема авиона за слетање и само слетање у једном а како у другом случају (висине, брзине, удаљености, угао...). Које су предности и мане сваког од прилаза у конкретним случајевима?

Подели на овим сајтовима

Whatever :D, ni pismenost mu nije jaca strana, a kamoli TE :D.

Grozna sam, al' sta cu :D.

klasican Darvisnisticki snobizam i arogantnost u nedostaku odgovora.Ali ne padam ja na takve niske provokacije moraces malo vise da se potrudis sestrice slatka da me izbacis iz takta.

nisi grozna bas si slatka ko secer na toj slici.Pojeo bi te ko sarmicu :D

Подели на овим сајтовима

Ajd e ako bas oces daj.

Hocu, ako stvarno zelis da procitas o cemu se radi u TE i ako ti treba pomoc u podvlacenju. Necu, ako te ne zanima ili ako umes sam. Odgovore svakako imas.

Подели на овим сајтовима

klasican Darvisnisticki snobizam i arogantnost u nedostaku odgovora.Ali ne padam ja na takve niske provokacije moraces malo vise da se potrudis sestrice slatka da me izbacis iz takta.

nisi grozna bas si slatka ko secer na toj slici.Pojeo bi te ko sarmicu :D

Apsolutno si u pravu :D. Darvinisticki se pise malim slovom u sred recenice :P :D.

snob2.jpg

Подели на овим сајтовима

Darvinisticki se pise malim slovom u sred recenice :P :D.

Значи лудило, креациониста који ”дарвинистички” пише великим, а Господ малим почетним словом. Стварно свакаквих ликова има. :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

pa da za vas ni zakon biogeneze nije zakon a mozete da ga testirate svakoga dana al dzaba kad ste zatrovani TE.

Samo kad bi znao da pasterov zakon biogeneze nema ama bas nikakve veze nisa TE a nisa abiogenezom, jer paster govori o nemogucnosti formiranja odraslog organizma iz nezive materija

u jednom koraku, pokrio bi se usima. A jos vise bi se pokrio usima kad bi znao da su mnogi oci

ranih vekova verovali upravo u to sto je Paster ustanovio kao nemoguce, odrastao mis od grudve

blata etc.

Ali da bi znao takve stvari i da se ne bi vise blamirao moras mnoooogo da citas a ti to ne volis.

Подели на овим сајтовима

Значи лудило, креациониста који ”дарвинистички” пише великим, а Господ малим почетним словом. Стварно свакаквих ликова има. :D

Luuuuuud'lo :D :D :D :D :D :D :D.

Ma on samo troluje i zabavlja se, ne treba ga uzimati za ozbiljno :D.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...