Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Да ли смије Православац тако нешто да вјерује?

Одговор је: Не.

Питаш и одговараш. Баш те брига. :)

Ја мислим супротно. Потпуно верујем да је баш велика вероватноћа да сам потомак овог мајмунчета.

Свакако смо потомци еволутивних облика. Али немој то да мешаш са Адамом и Евом.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Kako možemo da verujemo u tako nešto. Pa svet je star 6500  godina (koja godina vamo tamo).

A i ovo nije stvar vere.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

То је ото. Код оваквијех ствари мене не интересује да баратам са Бајагић Бајага Момчило стиховима "верујем-не верујем". Је л' ово питање ствар науке? Мешчинимсе да јесте. Е ондак тудекар мене ме интересује да знадем. Како је изгледао Адам, је л' био и колико словесно биће, какво је било размножавање и остале мистерије универзума, аман ништа нам Постање не казује 'нако како би то хтела наука. Е саде, пошто ми наука туде нешто претпоставља на бази некаквијех чињеница ја науци кажем "докажи ми, 'вако не знам да је тако ко што ми кажеш, а ако 'оћеш да теоретишемо ево мене ми се науко моја млого свиђа бергсонизам".

A sto ti ne dokazes svoje stanoviste?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...