Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

"karika koja nedostaje" u objašnjavanju ljudske evolucije

Pronađen fosil lemura star 47 miliona godina /video/

Постављена слика

Naučnici su otkrili fosilne ostatke lemura starog 47 miliona godina za koga se smatra da je "karika koja nedostaje" u objašnjavanju ljudske evolucije, prenose svetski mediji.

Ispitivanje direktne veze između ljudske rase i životinja potrajalo je oko dvesta godina, ali je konačna verzija predstavljena tek ovih dana na specijalnoj konferenciji za novinare u Njujorku.

Otkriće skeleta lemura opisano je kao "osmo svetsko čudo". Naučnici kažu da će uticaj ovog otkrića na nauku biti kao da je asteroid udario na Zemlju i dodaju da će ovo konačno potvrditi teoriju Čarsla Darvina o evoluciji čoveka.

Dejvid Atenburg, jedan od naučnika, kaže kako bi "Darvin bio oduševljen da može da vidi ovaj fosil jer nam on govori odakle potičemo".

Tim istraživača pod vođstvom profesora Džoma Huruma u Nacionalnom muzeju Norveške bavio se proučavanjem ovog fosila u protekle dve godine i sada su ga preneli u Njujork povodom dvesta godina od Darvinovog rođenja.

U saopštenju tima naučnika navodi se da ova ženka lemura umesto kandži ima nokte prilično slične ljudskim, razvijene palčeve na nogama i nožne zglobove, te je to postavlja na sam prag evolucije čoveka.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/93378/Pronadjen-fosil-lemura-star-47-miliona-godina-video

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Радујте се и веселите се! Коначно сте сазнали истину...да вам је далеки предак био један гадни,ружни и одвратни лемур!  :bla:

Сад капирам што ме жена никада у бесу није назвала бабуном,павијаном или мандрилом...увек ми је говорила да сам лемур..проговара крв,нема зезања! Ипак сам ја,као и лемур,полумајмун! :cheesy:

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Eх, како новинари интерпретирају... А неретко и истраживачи великог ега, који своја открића, иако свакако значајна, пренадувавају до небеса.

Радујте се и веселите се! Коначно сте сазнали истину...да вам је далеки предак био један гадни,ружни и одвратни лемур!  :bla:

А што је лемур ружан? Није ли и њих створио Бог?

А и ово је стара вест.

Подели на овим сајтовима

Eх, како новинари интерпретирају... А неретко и истраживачи великог ега, који своја открића, иако свакако значајна, пренадувавају до небеса.

А што је лемур ружан? Није ли и њих створио Бог?

Ајд,Ивице не философирај,живота ти! Видиш да се зезам? Ајд..опусти се мало,важи!?  :cheesy:

У крајњем случају,нисам ли рекао да ме жена поистовећује са лемуром...па ти пронађи паралелу! prstgore

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ма боље ружни лемур, него од ружног ванземаљца.  Сад ће и то да нађу.

Ако је еволуција тачна, где је мноштво прелазних организама и њихових облика.

Недавно сам гледао како су нашли неку рибу ( пре ихтиостегије). Кад оно нашли трагове , само трагове на копну 20 милиона старије од првих који су изашли на копно. И тако укруг.

Подели на овим сајтовима

Ма боље ружни лемур, него од ружног ванземаљца.  Сад ће и то да нађу.

Ако је еволуција тачна, где је мноштво прелазних организама и њихових облика.

Недавно сам гледао како су нашли неку рибу ( пре ихтиостегије). Кад оно нашли трагове , само трагове на копну 20 милиона старије од првих који су изашли на копно. И тако укруг.

Oni k'o indijanci, prate tragove po sumi?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Радујте се и веселите се! Коначно сте сазнали истину...да вам је далеки предак био један гадни,ружни и одвратни лемур!  1000000001010

Сад капирам што ме жена никада у бесу није назвала бабуном,павијаном или мандрилом...увек ми је говорила да сам лемур..проговара крв,нема зезања! Ипак сам ја,као и лемур,полумајмун! :drugarstvo:

319.gif

Подели на овим сајтовима

Tja..bolje lemur nego leming  1000000001010

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Milan Nikolic:

"karika koja nedostaje"

"Darvin bio oduševljen da može da vidi ovaj fosil jer nam on govori odakle potičemo".

Па шта и да потичемо... Шта то мења  у нашој вери?

Нема разлике у томе да ли телесно порекло водимо од блата земљаних честица или овог фосила, или фосила пре њега, Николићу М. Нити нас порекло од заједничког претка примата и хуманоида

унижава, нити порекло из блата повећава наше достојанство.

Достојанство човека не долази од тела, упамти.

Господ Исус каже - тело не значи ништа, Дух је онај који...

Порекло, дакле, нашег бића тј. личности није у блату и фосилима него у Богу.

А и вест је бајата  1000000001010

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Tja..bolje lemur nego leming  greengrin

Јеси ли сигурна? Погледај те очи код лемура...као да има тврду столицу,човече! Ужас!
smej.gif smej.gif smej.gif greengrin 4chsmu1 smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Tja..bolje lemur nego leming  greengrin

Јеси ли сигурна? Погледај те очи код лемура...као да има тврду столицу,човече! Ужас!
greengrin 4chsmu1 0110_hahaha Sad si me pokolebao  0110_hahaha
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...