Justin Waters Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Да ли неко зна где се ови наслови могу набавити: "Хришћанство и античко наслеђе" - Аутор: Др Ненад Ристовић "Сећање на будућност" - Епископ пожаревачко-браничевски Игнатије (Мидић) "Биће као есхатолошка заједница" - Епископ пожаревачко-браничевски Игнатије (Мидић) Било би ми корисно ако неко зна где се ови наслови могу купити у Београду пошто ћу долазити у скорије време у Београд. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Покушај у књижари Богословског факултета у Краља Петра, преко пута патријаршије ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Да ли неко зна где се ови наслови могу набавити: "Хришћанство и античко наслеђе" - Аутор: Др Ненад Ристовић "Сећање на будућност" - Епископ пожаревачко-браничевски Игнатије (Мидић) "Биће као есхатолошка заједница" - Епископ пожаревачко-браничевски Игнатије (Мидић) Било би ми корисно ако неко зна где се ови наслови могу купити у Београду пошто ћу долазити у скорије време у Београд. Imam zadnja dva naslova.... ima sigurno i u knjizari Bogoslovskog fakulteta, kao i u pomenutoj kod Pat. tako da.... uostalom rekao si da ces se javiti..naravno da cu da te vodim 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Imam zadnja dva naslova.... ima sigurno i u knjizari Bogoslovskog fakulteta, kao i u pomenutoj kod Pat. tako da.... uostalom rekao si da ces se javiti..naravno da cu da te vodim confused Суперишка 1000000001010. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука