Jump to content

Atletika :-)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 15. 8. 2013. at 21:42, Martirije рече

@@Kolega2357,

nije ni bitno dal je ovo ili ono...ono što je realno i to mu se uvek iskreno vididelo , da Srbiju voli srcem, dušom, norama koje dobro jure...

verujem da Emir više voli Srbiju nego neki političari i to treba nagraditi.

da je musliman - sigurno ne bi nosio krst oko vrata.

Pa to se slažem da treba da voli Srbiju svim srcem. Ali ljubomornih poturica koji ga mrze. Naši političari su ti koji glume da vole Srbiju što svi znamo. Tačno da je Musliman nebi nosio krst jer samo oni ne krste.

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Kolega2357,

Kada bi se svi borili za svoju zemlju ma koje nacije i vere bili, gde bi nam kraj bio a ovako, sada, non-stop smo u nekom ćor sokaku ili u tunelu ludila... samo nam ovakve stvari, sport , na tren skrenu pažnju te zaboravimo na ružne stvari!

Подели на овим сајтовима

On 15. 8. 2013. at 21:52, Martirije рече

@@Kolega2357,

Kada bi se svi borili za svoju zemlju ma koje nacije i vere bili, gde bi nam kraj bio a ovako, sada, non-stop smo u nekom ćor sokaku ili u tunelu ludila... samo nam ovakve stvari, sport , na tren skrenu pažnju te zaboravimo na ružne stvari!

Nemamo mi puno takvih kao što je Emir koji to javno ističe. Malo pre pogledah kako za Emirovog oca pišu da je Bošnjak. Ta nacija Bošnjaci ne postoji jer su to Srbi koji su za vreme Turaka prešli u Islam, posle sve to izopačilo izmišljanjem bosanskog jezika koji je prekopiran srpskohrvatski reči od reči.Neće non stop biti ćorsokak. Srbiju će očekivati još jedan rekord ako Đoković osovji Sinsinati Masters. Nama su sportisti jedini koji Srbiju promovišu na pravi način.  

Подели на овим сајтовима

Бекрићу, алал ти вјера!

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

On 16. 8. 2013. at 1:04, Владан Здравков Меденица рече

Бекрићу, алал ти вјера!

Владане, зови следећи пут кад се будеш сликао за аватар! :945729:

Подели на овим сајтовима

Чекамо јуче да почне трка и ја прокоментаришем, свака част за Емира што се пласирао у финале, може комотно да буде и осми, толико је велики успех остварио. А жена ми каже - видећеш, биће трећи! Мислим се ја - ајде бре шта лупаш сада...

Отишла она у другу собу јер није смела да гледа, али је чула како се дерњам кад је Емир легенда и цар ушао као трећи у циљ :slavaaa:

Дечко је тотална легенда, остварио је огроман успех...

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

• Гости
BEKRIĆ: Trčao sam za celu Srbiju!

Ostali sportovi,

13:12, 16.08.2013.

Autor: Beta

Čekali smo medalju 30 godina i onda uzmemo dve... Ne može da se poželi više - rekao je Bekrićemir-bekric-foto-reuters-1376590632-3530

Emir Bekrić, Foto: Reuters

BEOGRAD - Osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi, srpski atletičar Emir Bekrić rekao je danas da još nije svestan šta je uradio i da finalnu trku na 400 metara s preponama nije trčao samo za sebe, već za celu Srbiju.

"Fenomenalno sam, skoro da nisam spavao... Bili smo na stadionu, gledali smo Tatjanu Jelaču u kvalifikacijama u bacanju koplja. Potpuno smo poludeli, "gazimo" jedan za drugim. Čekali smo medalju 30 godina i onda uzmemo dve... Ne može da se poželi više", rekao je Bekrić.

Bekrić je juče osvojio bronzanu medalju u trci na 400 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u Moskvi oborivši državni rekord, peti put ove godine. Srpski reprezentativac, jedini Evropljanin u finalu, trku je pretrčao za 48,05 sekundi. Pre njega, bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojila je Ivana Španović, u skoku u dalj.

"Još nisam svestan šta sam uradio. To je ono što me raduje, jer ću tek da uživam u svakom trenutku koji sledi. Kažu mi ljudi da je juče bila ludnica u Srbiji... Ako sam ja bio razlog...", kazao je Bekrić uz osmeh.

On je rekao da je imao pozitivnu tremu pred početak trke, ali da je najvažnije da je verovao u sebe.

"Nisam sumnjao da mogu da istrčim još bolje nego u polufinalu. Trčao sam, ne samo za sebe, već za celu Srbiju", rekao je Bekrić.

Bekrić će sutra u 13.10 doputovati u Beograd iz Moskve.

Подели на овим сајтовима

• Гости

PORODICA BEKRIĆ: Majka je zaplakala kad je Emir ušao u finale!

Ostali sportovi,

06:31, 15.08.2013.

Autor: Anja Vukašinović,Foto: Reuters

Atif Bekrić, otac srpskog atletičara, opisuje kako su on i supruga doživeli sinovljev nastup u Moskviemir-bekric-1376508693-352581.jpg Ne propustite... BRILJANTNO: Emir Bekrić u finalu uz novi državni rekord!

Nestrpljivo čekaju start.

Srpski atletičar Emir Bekrić večeras u 19 sati nastupa u finalu Svetskog prvenstva u Moskvi u trci na 400 metara s preponama, a kako njegova porodica doživljava ovaj istorijski uspeh, za Kurir priča Emirov otac Atif.

- Ponosni smo i srećni, iako smo još u šoku. Mama je plakala kad je prolazio kroz cilj, a ja sam bio tu da je smirim. Sestra Sena i on su veoma vezani, ona je sada u Americi i kad smo se čuli s njom, imao sam osećaj da se radovala i više od njega - rekao je Atif Bekrić.

Plasman među osam najboljih i trka za medalju, prema rečima Emirovog oca, nešto je što se od našeg atletičara i moglo očekivati.

- Poznajući ga i znajući kakav je kad se zainati, ne iznenađuje me ovaj uspeh. Isto tako znam da je kod Emira sve moguće. Ali mi ništa ne očekujemo, prezadovoljni smo ovim što je ostvario dosad. Isplatilo se 13 godina vrednog rada uz dobrog trenera i podršku mnogih ljudi.

Emir se danas u 19 časova bori da Srbiji donese medalju, a otac Atif i majka Mirjana trku će gledati u kućnoj atmosferi, okruženi prijateljima.

- Finale ćemo gledati kod kuće. U krugu najbližih i s prijateljima - zaključio je Atif.

Sestra pala sa stolice!

Emirova sestra Sena polufinalnu trku pratila je preko interneta iz daleke Amerike, a u trenutku kad je kroz cilj protrčao njen brat, od uzbuđenja je pala sa stolice!

- Ja na poslu našla link. Sedim, čekam, krijem se da me ne vide... Ali kad si prošao kroz cilj, pala sam sa stolice - napisala je Sena na svom profilu na Fejsbuku.

Подели на овим сајтовима

• Гости

EMIROVA TELEPATIJA: Majko, trčimo ti i ja zajedno poslednjih 100 metara

Ostali sportovi,

06:00, 16.08.2013.

Autor: Konstantin Radulović,Foto: Nemanja Pančić

Emir Bekrić noć uoči finala poslao majci poruku, u kojoj je napisao da mu ona daje najveću snaguemir-bekric-roditelji-emira-bekrica-1376

Ponosni... Majka Mira i otac Atif

Ne propustite... POGLEDAJTE ISTORIJSKI FINIŠ: Emir Bekrić kao munja do bronze Bekrić osvajanjem bronze oduševio srpske sportiste Bekrić: Zamislio sam porodicu pred ciljem i osvojio medalju! SENZACIJA: Bekrić osvojio bronzu na SP!

Ponosna porodica!

Dok je na beogradskom Ušću uveliko trajao Bir fest i dok su se mladi veselili uz litre piva, samo stotinak metara dalje, u porodičnoj kući Emira Bekrića, alkohol se točio iz drugog razloga. Srpski atletičar je osvojio bronzanu medalju na SP u Moskvi u disciplini 400 metara s preponama, a roditelji Atif i Mira su posle toga ponosno dočekivali goste.

- Posle svega želim samo da mu poručim da ga volim najviše na svetu - rekla je majka Mira, nekako uspevajući da sakrije suze, i dodala:

- Veče pre finala poslao mi je poruku, u kojoj je napisao: „Majko, poslednjih 100 metara trčimo zajedno“. Tih poslednjih 100 metara bilo mi je najteže, ali na kraju je pobedio.

Otac Atif, kao glava porodice, dočekivao je goste i sumirao utiske o velikom finalu.

- Trku smo gledali s prijateljima koji su bili s nama i prošle godine, tokom finalne trke na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju, kad je bio drugi, zbog čega sam im rekao da od sada uvek gledamo zajedno. Čak mislim da sam i onda nosio istu ovu košulju, koju mi je supruga Mira poklonila za venčanje.

Atif tvrdi da ga je, osim okruženja u kojem je gledao trku, još nešto podsetilo na Finsku 2012. godine.

- Trka je bila identična kao u Helsinkiju. On ima taj nerv da u finišu da svoj maksimum, a ne znam odakle mu snaga. Jao, kako je oduvao Kisnerosa - kao da još ne može da veruje ponosni otac Emira Bekrića.

emir-bekric-1376610322-353245.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...