Mamica Forumska Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 ни код мене се то нигде невиди ! Ni ja ne vidim :0104cheesy: "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Молим модераторе да то некако исправе .hvala. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 можда је проблем у претраживачу...ја користим mozill-у ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 И ја користим мозилу . Пробао сам преко Опере исто се дешава , невиди се ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Не може ту да се види или не види јер је у питањеу слика. Ако не видите слику, то је онда нешто друго, а не знам у чему је проблем. Иначер, имате банер и на насловној страници сајта (не форума него сајта) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 сад се види сличка Предавање ће бити одржано преко нешег канала за видео разговоре са почетком у 21:00 www.Stickam.Com/Pouke Ако хоћете да уједно и коментаришете предавање и постављате питања, потребно је да постанете члан Stickam.com и да нас позовете за пријатеља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 сад се види сличка Da,sada je u redu, 1000000001010 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Напред Младене! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Е сада је ОК ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Можете овде поставити питања, да отац Младен може да вам одговори. Слободно поставите и не устручавајте се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 јел смо спремни за предавање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 поставићемо видео плејер и на насловну сајта Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Извињавам се свим учесницима вечерас. Из техничких разлога нисам могао да одржим предавање. Интернет проток је био катастрофалан, тако да ме је стално избацивао са видео предавања. Праштајте, и надам се да ће следећи пут бити све у реду. Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Пробај да инсталираш Гугл Хром бровсер. Фајерфокс хоће да зевзечи, поготово ако имаш Виндовс 7. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука