Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ретро понос...знам тај осјећај. Исто и ја гледам на Стронгхолд-кец и Крусејдер су најбољи. Остало је биједно наспрам њих ( мада Стронгхолд Легенде ми је добро направљен )

Цивилизацију 5 су у неку руку створили сами играчи јер су многа рјешења узета од њихових приједлога. Још додавање религије чини све занимљивијим. Замисли како је имати пагоде и катедрале као вјерске објекте. Мииилина ^.^

То је опет украдено, јер је то концепт који Европа Универзалис одавно има. Цив 3 сам игро, није ми се ич свидела, Цив 4 је графички много боља, ал игривост није ко код двојке.

Е, сад, може да буде да је петица велики скок, не тврдим, ал стварно не знам колико може да постигне ону игривост коју је двојка имала. А још кацу избацили ретуширану верзију са СВГА графиком... :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Je li igrao ko Cossacks i Empire Earth, po meni jedne od najboljih starijih igaga, strategija. Da i naravno jedinice. Cossacks 2 ne valja ništa, a EE onako dobre su ali su izgubila ono što je kec imao.

Козаке растурао са Пољацима. Играо сам knock-off за Empire Earth, а звао се Empires:dawn of the modern world. 

Козаци су ми баш баш брза игра, те некада нисам могао да се снађем...а они вишецјевни топови су прејаки!

Једном сам са Украјинцима изградио толико Атамана да ми је сво злато, скоро пола милиона, отишло до нуле за минуту xD

Подели на овим сајтовима

То је опет украдено, јер је то концепт који Европа Универзалис одавно има. Цив 3 сам игро, није ми се ич свидела, Цив 4 је графички много боља, ал игривост није ко код двојке.

Е, сад, може да буде да је петица велики скок, не тврдим, ал стварно не знам колико може да постигне ону игривост коју је двојка имала. А још кацу избацили ретуширану верзију са СВГА графиком... :)

Петица је стварно добра. Одатле могу само да стагнирају или да иду наниже, јер игра савршено функционише у свим аспектима ( осим у дипломатији...наравно ).

"Посуђивање" није некада тако лоша ствар. Али само ако се уради са укусом и одмјерено, са поштовањем :D

Рецимо како је Mount and Blade спојио Хероје/Total War са real time системом и са акционим играма, то је одличан примјер.

Подели на овим сајтовима

Петица је стварно добра. Одатле могу само да стагнирају или да иду наниже, јер игра савршено функционише у свим аспектима ( осим у дипломатији...наравно )

Što se diplomatije tiče ima igra, joj ne mogu da se setim kako se zove, kad se setim rećiću ti. Uglavnom srednji vek ima i Srbija (nije Knight of Honor) možeš da vladaš celom državom ili da izabereš da budeš glavni u nekoj oblasti, a da kralj/car bude iznad tebe. Instalirao sam je bio, ali nemam vremena da se udubljujem u igru delovala mi je previše komplikovano, a kažu da je diplomatia dobro odrađena

Подели на овим сајтовима

Što se diplomatije tiče ima igra, joj ne mogu da se setim kako se zove, kad se setim rećiću ti. Uglavnom srednji vek ima i Srbija (nije Knight of Honor) možeš da vladaš celom državom ili da izabereš da budeš glavni u nekoj oblasti, a da kralj/car bude iznad tebe. Instalirao sam je bio, ali nemam vremena da se udubljujem u igru delovala mi je previše komplikovano, a kažu da je diplomatia dobro odrađena

Crusader Kings?

Подели на овим сајтовима

Jeste samo ja imam dvojku

Нисам играо двојку. У кецу једино ми је било занимљиво са Рашком да играм, јер сам имао задатак да створим Србију из малешне државице. Остале државе...једноставно нису имале капацитет да ми изазову такву мотивацију. Иронично, увијек би ме Хрватска на крају докусурила, док нисам сконтао како да је зезнем. Постао бих вазал хрватског краља када бих узео Дубровник и брже-боље узео Београд, да зауставим продор Хрватске на исток. Онда се под заштитом Хрватске ширим на исток, Угарска ми не смије ништа, па акда се толико проширим да пола Хрватске је заправо Србија, чекам да се неки кнез побуни, па да станем на његову страну и кренем. Успјело је. Било је тако лако...тако слатко. Мада, Дмитар Звонимир ме је спасио од пораза акда је довео своју војску у Београд и одбранио га од Арапа, док је мојих 4700 Срба са 300 Хрвата било азузето освајањем ЈЕрусалима.

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је са којим жаром ми играмо све игрице у којима се појављује Србија :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

http://www.kurir-info.rs/srbin-napravio-najbolju-igricu-na-svetu-clanak-731655

1498647.jpg

This upcoming Hidden Object Adventure game from Organic to Digital Studio is based on the true story of the first documented occurrence of vampirism in Kisilova village. The Collector's Edition is expected to be released this weekend, so stay tuned!

155367_353640471396276_1677098148_n.jpg

c6vlhxq27nlk.jpg

vampire-legends-the-true-story-of-kisilo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...