Ћириличар Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Недавно сам почео играти Civilization V. Заразна игрица. Сада играм са Јапаном. Наравно ( чим је то Јапан ), технолошки и културно сам развијена нација. У почетку сам имао малу војску, па је Грчка одлучила да се мало прошета мојим земљама. Потукао сам грчку војску уз помоћ јединица које ми је град-држава Београд поклањао повремено. Нису хтјели мир који сам предложио, па сам након дужег времена спремио војску и почео продор на сјевер. Освојио сам им један град, разорио га и у близини подигао свој. Утврдио сам га тако да неће бити лако освојити га, а још к томе планирам сада да срушим грчку моћ, и да се окренем ка југозападу, гдје леже незаштићене широке равнице Инка. ШОГУНАТ ЈЕ ВЈЕЧАН! Ja sam pre cepao sa Bizmarkom. Sad igram sa Egiptom, ono gradim svetska čuda kao lud. Mnogo dobra igrica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ja sam pre cepao sa Bizmarkom. Sad igram sa Egiptom, ono gradim svetska čuda kao lud. Mngo dobra igrica Ја се више концентришем на религију и културу у овој игрици, тако да увијек имам малу војску. Јапан ми је савршен јер се јединице увијек боре као да су у пуној снази. Најбољи је осјећај када један твој ратник побије 6 туђих :3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ja sam inače veliki ljubitelj igara ali ne igram jer mi komp samo 1 Ghz i 256 ram :-( komp mi poklinio prijatelj Alek, voditelj koji radi u Radio Beograd 202, emisija dance muzike sredom od 20h do 22h ,da mu uzvratim bar ovom reklamom :-) čovek mi inače prvi put došao u kuću i doneo takvu odluku što me je iznenadilo. Inače kao mali sam igrao Super Nintendo po 10h dnevno, mnogo, al tada nisam bio vernik pa se nisam ni trudio kontrolisati se. Tadašnja omiljena igra Zelda jer je komplikovana kao i Donkey Kong i dr... Gledao sam takmočenja u BG i da sam ja otišao od toliko igranja sve bi ih osramotio, u opštini sam sve pobeđivao :-) Mnogo pričam jel da,epa ovo mo je jedna od omiljenijih tema ;-) Igrao kod druga Risen na PC, Loki i Settlers-sjajna strategija pošto nisam ljubitelj sportskih igara gde znaš šta treba raditi i nisu komplikovane, niti zahtevne. Kod prijatelja sam nekada ostajao i posle ponoći i igrao...ccccc Sa ovog kompa mogu igrati bar erepublik i www.travians.com http://www.erepublik.com/sr/referrer/Ljubic+Nenad obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Tadašnja omiljena igra Zelda jer je komplikovana kao i Donkey Kong i dr... Gledao sam takmočenja u BG i da sam ja otišao od toliko igranja sve bi ih osramotio, u opštini sam sve pobeđivao ) Moj drug kupio digitron od 4 000, za matematiku, može funkdcije da crta, ma šta sve ne može jede malu decu. I prvo što je uradio instalirao Zelda na digitronu -.-. Još ne zna sve da uradi sa njim ali Zelda je još uvek tu Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Moj drug kupio digitron od 4 000, za matematiku, može funkdcije da crta, ma šta sv ne može jede malu decu. I prvo što je uradio instalirao Zelda na digitronu -.-. Još ne zna sve da uradi sa njim ali Zelda je još uvek tu Lepo, mada postoji više vrste zelde, igrao sam neku i na Gameboy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Tadašnja omiljena igra Zelda jer je komplikovana kao i Donkey Kong i dr... Što čoveče pomenu ovo?! Ja reko da vidim kako je to nekad izlgedalo, da se podsetim, i evo sada se mučim i grčim, ne mogu da pređem običan prvi nivo... Kako su nekada pare se trošile u fliperani za ovo! Donkey Kong obi-wan and drvce је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Evo za one koji igraju online igre I usput igra li neko LOL Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5085acb89062b158657158 Evo linka za registraciju za svakoga ko hoće da proba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Jaoo mani me sa LoLom, nego jel ima neko vremena da mi objasni Civilization, da li postoje verzije neke sta vredi da se igra, da li odma da se odigra 5 ili nesto pre toga...savet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Цивилизација 2 је игрица, све остало су бедни покушаји уновчавања старе славе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Jaoo mani me sa LoLom, nego jel ima neko vremena da mi objasni Civilization, da li postoje verzije neke sta vredi da se igra, da li odma da se odigra 5 ili nesto pre toga...savet Играо сам четворку прије двије-три године. Док уђеш у штос игрици, требаће мало дуже времена. Главне мане Цивилизација прије петице су 1) што играш на табли са коцкицама ( што постаје мана када се упореди са шестоугаоним пољима у петици јер таква поља дају више могућности за маневрисање војске) 2) прије петице на једно поље је могло стати и преко 100 јединица, а да никако не можеш знати тачан број ( јер нигдје ни не пише, како се сјећам ) и онда тако направиш неку врсту црне рупе која иде и разбије све редом. Нема претјеране стратегије ту. По мени петица је најбоља ( иако нисам играо само четворку поред тога ) баш што су ове двије мане исправљене. Плус, у петици можеш да купиш поље за злато. Није пресудно уопште за исход игре, али помаже у почетку. Мој савјет је-почни са петицом. Бартендаз је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Цивилизација 2 је игрица, све остало су бедни покушаји уновчавања старе славе! Ретро понос...знам тај осјећај. Исто и ја гледам на Стронгхолд-кец и Крусејдер су најбољи. Остало је биједно наспрам њих ( мада Стронгхолд Легенде ми је добро направљен ) Цивилизацију 5 су у неку руку створили сами играчи јер су многа рјешења узета од њихових приједлога. Још додавање религије чини све занимљивијим. Замисли како је имати пагоде и катедрале као вјерске објекте. Мииилина ^.^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Цивилизација 2 је игрица, све остало су бедни покушаји уновчавања старе славе! Мој чо'ек. А ми матори (куку мени, шта доживех, раније само Звонко и Зосима били матори) се сећамо и овога. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Je li igrao ko Cossacks i Empire Earth, po meni jedne od najboljih starijih igaga, strategija. Da i naravno jedinice. Cossacks 2 ne valja ništa, a EE onako dobre su ali su izgubila ono što je kec imao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука