obi-wan Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Neko za razmenu igrica za XBox? Uzbuna, jeretik... gringrin Милан Меденица :), Avocado, Милан Ракић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Сад док читам тему све ми се враћају у сећање игрице, једна по једна, просто морам да их поделим са вама хехе. Можда најбоља стратегија коју сам икада играо : obi-wan and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Uzbuna, jeretik... gringrin Oh my goodness! Shut me down, pls ! brokoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Oh my goodness! Shut me down, pls ! brokoli Jel to bese citat odnekud? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 А кад се ово појавило пре једно 20 година... drvce, Avocado, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 А кад се ово појавило пре једно 20 година... Original igrice je na mnogo mesta bio zabranjivan jer je sadržao nacistička obeležja. Jesi li video kako je izgledalo svuda po zidovima kukasti krsevi. Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Да, да... Код нас и није могла бити забрањена, јер званично није ни постојала... Пиратерија рулез... drvce је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Samo kada bi mi bneko od nadlešnih organa, ako postoje, "zavirio" u računar pitam se kolika bi kazna bila. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Samo kada bi mi bneko od nadlešnih organa, ako postoje, "zavirio" u računar pitam se kolika bi kazna bila. Eh komunistički eufemizmi... Срђан Шијакињић, Ћириличар and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Nikad prevazidjen ____ HALF LIFE 1 ______ i moj alter ego Dr.Freeman Ondak slede : Stalker 1,Fallout 3, Return ...Wolfenstein, Medal of honour, Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Samo kada bi mi bneko od nadlešnih organa, ako postoje, "zavirio" u računar pitam se kolika bi kazna bila. Онолико друштвено корисног рада, колико је времена проведено у игрању тих игара.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Rakiću, jesi li probao FlightGear? Kako izgleda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Јесам брате... Међутим имам проблем са извођењем игре, пошто све то код мене ради "безобразно" споро... До хардвера сигурно није (AMD Athlon II X4, 4 GB RAM-a, VGA 6850 1GB), а баш и нисам нешто имао живаца и времена да се бавим подешавањима којекаквим и слично, тако да сам је "бацио"... Онолико, кол`ко сам видео, а "учитао" сам неку Цесну Ситејшн, све то доста личи на MSFSX, али као што рекох, 3 фрејма су ми направила рогове, тако да сам одустао... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Онолико друштвено корисног рада, колико је времена проведено у игрању тих игара.... Humanije bi bilo osuditi me na smrt nego ovo. Аурор, drvce, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Jel to bese citat odnekud? Mda, načitano to sve... 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука