obi-wan Написано Септембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2019 пре 4 часа, Avocado рече držač za čašu Ali zesce je kad je od nas drugara ovde jedan zvao drugog, koji je (drugi) programer i kompjuteras, i kaze mu prvi "ne mogu da otvorim fiocicu za cd, prosto nece da izadje". I onda ovaj dos`o, gledao, pokusavao, i na kraju uzeo srafciger da polako na silu izvuce fioku. I kad je izvuk`o - u nju ubacen onaj stari kvadratni flopi disk... Vesna Milovic, Milica Bajic, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2019 Ovo izgleda bas mnooogo dobro... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2019 Gemalto WWW.E-SMARTSYS.COM Probaj ovde...imaš neka uputstva... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2019 пре 25 минута, ana čarnojević рече ontopic: kaže veliki sin da je ovaj duplo mladji prešao u Kaunteru nešto što on ne uspeva nikako. # čari autizma offtopic: kupila sam ID Bridge CT30 čitač kartice. na portalu MUPa mi prijavljuje da nemam drive za njega. na kutiji piše da odem na https://support.gemalto.com i da pratim instrukcije. odem, nema toga ni instrukcija, kao nešto klikćem na gemaltovom sajtu i skidam pa bude gotov daunloud ali opet ništa tamo u MUPu...nema drajva... ako neko može da pomogne dami u nevolji bilo bi baš lepo Gemalto WWW.E-SMARTSYS.COM Na dnu stranice, imaš u pdf formatu uputstva...ako ti pomogne ...ne razumem se baš ali sam pokušala da pomognem... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2019 пре 2 часа, ana čarnojević рече drive Valjda driveR? "Drive" i "driveR" su dve skroz razlicite stvari... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2019 Forget The Elder Scrolls 6 – series veterans are making a successor to Daggerfall | PCGamesN WWW.PCGAMESN.COM Three Elder Scrolls veterans are making a new open-world fantasy RPG - and more information is due later this year Oho-ho! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2019 @ana čarnojević јеси одавде скинула драјвер? https://supportportal.gemalto.com/csm/?id=kb_article_view&sys_kb_id=0adc96844f350700873b69d18110c76a&sysparm_article=KB0016522 П.С. Ово је изгледа само за Windows оперативне системе, не знам да л' користиш Windows ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2019 пре 2 часа, ana čarnojević рече forumski IT sektor vam je truba, realno. da ne umete da pomognete oko gluposti, skandal... Pa kad ih zbunjuješ... :p Sudeci po tome da ti Mupov sajt prijavljuje gresku slutim da je isti problem koji je imala moja racunovodja. Ne fale ti drajveri za citac nego za Mupovu aplikaciju i "fale" verovatno zato sto su otisli u direktorijum "program files (x86)/blablanešto" umesto u "program files/blabblanešto" (ili obrnuto), u svakom slučaju nisu tamo gde ih aplikacija traži. Ne sećam se kako sam joj to rešio, da li u samoj aplikaciji promeniš path ka direktorijumu gde su ili napraviš odgovarajući pa ih iskopiraš ali mislim da je ovo prvo. Mislim da sam rešenje i našao na mupovom sajtu u najčešćim pitanjima... ana čarnojević and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2019 пре 13 часа, ana čarnojević рече forumski IT sektor vam je truba, realno. da ne umete da pomognete oko gluposti, skandal... Ovo nije IT sektor, nego sektor za igrice. ИгорМ and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2019 пре 10 часа, ana čarnojević рече e pa to... sou traži ih na pogrešnom mestu i moram da čačkam po direktorijumima... bolje da su me spustili u neku kinesku planinčugu da se snalazim. hvala. znači rešavaš i takve stvari? momak i po. viš mi lak. Ljubinka sine ide tata u direktorijume... Inace, ja bi sve vas sto radite za kojputerima, a plasite se trazenja po direktorijumima kao da razminirate deo ratista, sve odreda u izolaciju, da budete okruzeni samo kojputerima jedno mesec dana, a od odela da imate najvise pidzamu. Evo, danas me zove jedna takva, obrisala vazan firmin fajl, i ne zna da pretrazi korpu za otpatke. Aj, sve ti poljubim... ana čarnojević and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2019 пре 12 минута, obi-wan рече obrisala vazan firmin fajl, i ne zna da pretrazi korpu za otpatke nauci je shift+delete ne moras posle ti njoj da objasnjavas, nek snosi posledice obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 https://www.facebook.com/mygamingtv/photos/a.351557728632226/776276819493646 Grizzly Adams, Поет and drvce је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 Vrlo zanimljivo... ... Grizzly Adams, drvce and Juanito је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 Igram se sa NFS i neki avionciki. ? obi-wan and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука