drvce Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 On 11.7.2019. at 19:35, Срндаћ рече ко би били дослиједни - не можеш онда играти као GLA у Генералима, нити као NOD у Command and Conquer, нити као терористи у Кантеру ( какав би то Кантер био без терориста или са терористима на које су стално прикачене моралне панике одређених људи ), као Монголи у било којој игрици у Средњем вијеку, као крсташи, као Османлије, итд итд итд. http://thatgamecompany.com/flower/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 пре 28 минута, drvce рече http://thatgamecompany.com/flower/ Klasicna zamena teza... ju ken du beter den dat! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 Jel igrao neko? Preporuke? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 пре 8 минута, obi-wan рече Klasicna zamena teza... ju ken du beter den dat! comme ci comme ça ... Svako uzivljavanje u ulogu nekoga ko nisam ja, uvek nosi rizik da se vise nikada ne vratim sebi isti... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 пре 2 минута, drvce рече comme ci comme ça ... Svako uzivljavanje u ulogu nekoga ko nisam ja, uvek nosi rizik da se vise nikada ne vratim sebi isti... "I smell fear... and it smells good!..." "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 Witcher Isle of Mists... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 пре 1 сат, goranger рече Dugine boje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 пре 38 минута, Broken рече Dugine boje. Gay is ok Broken and Gogić је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 пре 3 минута, goranger рече Gay is ok Šta igraš na toj tastaturi ? Gay of trones ili CS Gay offensive ? Možda World of Gaycraft ? Поет and goranger је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 On 12.7.2019. at 21:39, Flojd рече Witcher Isle of Mists... Witcher 3 Odlicna igrica, sati sati provedeni pre monitorim, svaki DLC odigran. VRH! Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 пре 2 часа, ronin рече Witcher 3 Odlicna igrica, sati sati provedeni pre monitorim, svaki DLC odigran. VRH! Auu brate al sam se zarazio, nekad okinem celu noc do jutra. Jurim cudovista, pravim napitke i kujem maceve i odela ubacam runove u maceve i odela, najaci mi je onaj run kad zamrzne protivnika. Al najvise volim da posecujem one upitnike itd... Hehe a i saveznice su zanimljive. ? Gogić је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 пре 24 минута, Flojd рече Auu brate al sam se zarazio, nekad okinem celu noc do jutra. Jurim cudovista, pravim napitke i kujem maceve i odela ubacam runove u maceve i odela, najaci mi je onaj run kad zamrzne protivnika. Al najvise volim da posecujem one upitnike itd... Hehe a i saveznice su zanimljive. ? ma Witcher je zakon, ja sam obozavao da pored jurnjave za cudovistima posecujem bordele a tek svet u kome se radnja odvija... brutalan!!! Uskoro stize serija, nadam se da ce biti isto zaniljiva koa i igrica. Odigrao sam sva tri dela... i posle Witcher vise nemam zelje za drugim igricama „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 14, 2019 Пријави Подели Написано Јул 14, 2019 пре 18 минута, ronin рече ma Witcher je zakon, ja sam obozavao da pored jurnjave za cudovistima posecujem bordele a tek svet u kome se radnja odvija... brutalan!!! Uskoro stize serija, nadam se da ce biti isto zaniljiva koa i igrica. Odigrao sam sva tri dela... i posle Witcher vise nemam zelje za drugim igricama Mozes da probas Gothick isto brutalna stvar. Zesca igra i interfejs. Ma meni je dobra moja Yen. Ne idem ja po Bordelima. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 15, 2019 Пријави Подели Написано Јул 15, 2019 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука