Lady Godiva Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 2 часа, obi-wan рече A`e tetka, sta ti se igra, da ti preporucimo? Koji genre ti je u preferencijama? Mislim, onako, prema godinama... Волела сам стратегије. У ствари омиљени део ми је био да градим базу и осмишљам одбрану. Зато сам волела и Тропико. Ту сам била комунистички диктатор који гради по острву (да не чује чика Гризли). Занимљиво је било, али досади човеку. Не игра ми се више ни слагалица. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Волела сам стратегије. У ствари омиљени део ми је био да градим базу и осмишљам одбрану. Зато сам волела и Тропико. Ту сам била комунистички диктатор који гради по острву (да не чује чика Гризли). Занимљиво је било, али досади човеку. Не игра ми се више ни слагалица. Lepa laganica na tu temu ti je Anno 1701... em je sva sarena kao crtac... ... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 On 7/7/2009 at 3:52, Милан Меденица рече da li igrate Ne! (ispunih svoju dužnost, odgovorih) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hyoscyamus Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Ја негде од 2005. играм онај стари Stronghold Crusader. Сем тога сам играо још све и свашта, али се обично највише задржим на стратегијама... Може бити да умишљам, али мени се чини да неке игрице могу да учине да другачије и можда мање сувопарно него обично представимо неке делове прошлости. Говорим у своје и име неколико другара који смо са својих 10-11 година били заражени овом игрицом ко блесави. Али сем тога, кад се дете на тај начин стави у позицију владара који треба да, на пример, изгради средњевековни замак, врло ће лакше разумети и време и све тадашње потребе људи, него што би то учинио уколико би му све било побројано по ставкама и дато да научи... Не умањујем значај уџбеника нити ишта слично, само мислим да ово може бити згодна допуна. Каквог ли оправдања за моје десетогодишње борбе са Саладинима и Ричардима. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 12 минута, Hyoscyamus рече Сем тога сам играо још све и свашта, али се обично највише задржим на стратегијама... `Si probao ovo do sad? Punokrvni RTS, u pseudo 3D okruzenju, sa poteznom mapom kao dodatkom. Imas svemirske bitke, i na planetama. a te na planetama su pride i vrlo raznovrsne, jer ima mnogo tih svetova na mapi, i svi se uglavnom prilicno razlikuju. ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hyoscyamus Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 14 минута, obi-wan рече `Si probao ovo do sad? Punokrvni RTS, u pseudo 3D okruzenju, sa poteznom mapom kao dodatkom. Imas svemirske bitke, i na planetama. a te na planetama su pride i vrlo raznovrsne, jer ima mnogo tih svetova na mapi, i svi se uglavnom prilicno razlikuju. ... Ову нисам, али сам сад потражио по нету и мислим да би ми се свидела. Видећу да је скинем, ионако тражим да играм нешто за промену. А знаш ли какви су Settlersi? Нисам играо ниједан део, али делује добро. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Super su Settlersi, ali to ti je razvojna strategija, sa mnogo manje vojnog planiranja. Nesto kao i Anno serijal, evo baci pogled gore iznad, postavio sam video za Anno-1701. S druge strane, Star Wars: Empire at War je punokrvna ratna strategija, sa solidnim razvojnim potencijalom. Ima i znacicnu ekspanziju, i dosta mnogo dobrih modova. ... Na temu ratnih RTS obavezno stivo treba da ti budu i ove dve... ... ... RYLAH and Hyoscyamus је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Ove nove igre vise nemaju pricu ni dusu, sve su slicne i dosadne posle nekoliko sati igranja. Svi se trude da naprave sto realniju igru sa sto boljom grafikom, to je ok ali za mene to visu nisu igre vec simulacije. Kad ce opet da se napravi igra kao Resident Evil 3, Portal, Half Life, Warcraft ..nikad! .. zato sam i prestao da igram ..jedino vredno pomena, dobio sam gomilu preporuka ali nemam PS da odigram je Last of Us. Gta V sam odigrao cisto da ispostujem i zadovoljan sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 18 минута, Djapa рече Ove nove igre vise nemaju pricu ni dusu, sve su slicne i dosadne posle nekoliko sati igranja. Svi se trude da naprave sto realniju igru sa sto boljom grafikom, to je ok ali za mene to visu nisu igre vec simulacije. Kad ce opet da se napravi igra kao Resident Evil 3, Portal, Half Life, Warcraft ..nikad! .. zato sam i prestao da igram ..jedino vredno pomena, dobio sam gomilu preporuka ali nemam PS da odigram je Last of Us. Gta V sam odigrao cisto da ispostujem i zadovoljan sam. Evo ti na prethodnoj strani Milan kaze da je novi CoD `vantazija: prica, efekti, sve... Djapa је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hyoscyamus Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 51 минута, obi-wan рече Super su Settlersi, ali to ti je razvojna strategija, sa mnogo manje vojnog planiranja. Nesto kao i Anno serijal, evo baci pogled gore iznad, postavio sam video za Anno-1701. S druge strane, Star Wars: Empire at War je punokrvna ratna strategija, sa solidnim razvojnim potencijalom. Ima i znacicnu ekspanziju, i dosta mnogo dobrih modova. ... Na temu ratnih RTS obavezno stivo treba da ti budu i ove dve... ... ... Е да, видео сам Anno 1701, то ме је и подсетило на Settlerse. Занимљиво је, а ваљда сам и ја ушао у неки мирнији mode ове зиме па ми се тако нешто игра. Хвала на препорукама! Играо сам скоро и Warhammer: Dawn of War II, исто табање у свемиру, није лоше. Blitzkrieg II ми је исто добар, има доста разноврсну кампању и не понавља се, што код неких стратегија уме да умори... Сећам се и одушевљења кад сам открио Battle for Middle Earth. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 5 часа, Hyoscyamus рече Anno 1701 Досади брзо. После пар сати играња, све крене да се врти у круг. obi-wan and Hyoscyamus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Ja sam gamer od kad znam za sebe. Sad imam 41 i još uvek igram, manje naravno, ali sa skoro istim oduševljenjem kao pre. Mislio sam par puta da me je prošlo ali vidim d anije. Sad igram jedino omiljeni World of Warcraft WOTLK. Surovo sporo levelovanje. Trenutno igram sa dva lika Dwarf Paladin koji se zove Kouros ( po parfemu) koji je 69 nivo i Elf hunter Shewood koja je 22 nivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Od kad sam prvi put okusio multiplayer više ništa drugo ne dolazi u obzir. Znači samo grupno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 5 часа, RYLAH рече Досади брзо. После пар сати играња, све крене да се врти у круг. Meni je to razbibriga, okrenem jedan sat partiju da malo isperem mozak, nista drugo. Na dugacko jeste malo zamorno. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 5 часа, Broken рече Sad imam 41 i još uvek igram Pa tek sad se pocinje pravo igranje, ovo do sad je bilo zagrevanje... goranger and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука