Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11/3/2017 at 21:40, Милан Ракић рече

Сам` да јавим заинтересованима да су Руси већ "разбили" заштиту иса њихових торсајтова се већ може скинути игра чија је премијера била данас 12:smeha:

Stronghold_Metadata_Image.jpg

bPB1G9jtQ.png

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Милан Ракић рече

Сам` да јавим заинтересованима да су Руси већ "разбили" заштиту иса њихових торсајтова се већ може скинути игра чија је премијера била данас 12:smeha:

...

12:smeha:

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Rezultat slika za elder scrolls 5

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Лапис Лазули рече

iskusni, da li se slazete? :)

Šta je "vođenje ljubavi"?  Jel to ono iz Sims-a?

;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Лапис Лазули рече

da li se slazete? :)

iskusni

:)):)):)) 

Ово није питање које се поставља на теми о видео играма :)) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Лапис Лазули рече

Хајд овако да кажем... Више сам стреса ослободио преко видео игрица него кроз секс :)))

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ћириличар рече

Хајд овако да кажем... Више сам стреса ослободио преко видео игрица него кроз секс :)))

Питала је искусне, мислим искусне гејмере. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Питала је искусне, мислим искусне гејмере. :D

Cuti pusti, postavis poster sa sintagmom "vodjenje ljubavi" oni se pogube ko siparice ... i ovo se jedva snaso da napise dobardecko

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Лапис Лазули рече

...

Nista na ovom svetu nema sladje od ....e , to odma` da ti kazem. Ko kaze druk`ce - laze bitanga, i treba da ga je sramota.

Iliti, sto rece veliki Qzma jednom, odusevljen jednom igrom - "samo sex je bolji od ovoga!"

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

...

Nista na ovom svetu nema sladje od ....e , to odma` da ti kazem. Ko kaze druk`ce - laze bitanga, i treba da ga je sramota.

Iliti, sto rece veliki Qzma jednom, odusevljen jednom igrom - "samo sex je bolji od ovoga!"

22728988_1976364602606018_539442447853843606_n.jpg.b0e5f8c74b35f7091145909ed5967c68.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Inace, u skladu sa pitanjem - ima onaj stari vic, kad idu novinari nekog IT magazina da prave anketu medju studentima, a pitanje je "sta mislite o sajber seksu?"

Na PMF-u...

- Sta mislite o sajber seksu? - Kakvom seksu?... - Pa sajber, znate ono - savremeno, itd... - A ne, ne, nikako, mi to volimo samo prirodno da bude.

Na ETF-u...

- Sta mislite o sajber seksu? - Kakvom seksu?... - Pa sajber, znate vec - kompjutersko vreme, i tako to. - A to, ma taman posla, to samo moze prirodno, drukcije ne.

Na fakultetu za programere...

- Sa mislite o sajber seksu? - Sajber sta?...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...