obi-wan Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 Аурор, ИгорМ and Dominika је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Што је то прелеп један свет... Да не качим у оној другој теми, делим са браћом гејмерима. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 А ово специјално за @Милан Ракић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Ne interesuju me uopste kompjuterske igrice niti ih igram ali volim sloziti pasijans, cesto pred spavanje. Nekako mi pomaze da se fokusiram, saberem misli, a opet nije uopste zahtevan pa deluje opustajuce. Cudno, ali na neku foru nikada nisam pozelela da probam bilo sta drugo. Cak i kada se instalirala ova 10-a, ja sam molila muza da mi nekako namesti staru verziju pasijansa. Da nije uspeo, verovatno bih i pasijans prestala da igram. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 пре 41 минута, florenntina рече Ne interesuju me uopste kompjuterske igrice niti ih igram ali volim sloziti pasijans, cesto pred spavanje. Nekako mi pomaze da se fokusiram, saberem misli, a opet nije uopste zahtevan pa deluje opustajuce. Cudno, ali na neku foru nikada nisam pozelela da probam bilo sta drugo. Cak i kada se instalirala ova 10-a, ja sam molila muza da mi nekako namesti staru verziju pasijansa. Da nije uspeo, verovatno bih i pasijans prestala da igram. Исти ефекат мени даје Судоку. За блажу концентрацију и опуштање подесим на тежину једне звездице и само попуњавам. Занимљиво. florenntina је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Shadow Tactics: Blades of the Shogun Слична је игри Commandos, само што се радња дешава за време Едо периода у Јапану. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Аурор and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Mnogo dobro uradjeni traileri... Аурор and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 1 hour ago, obi-wan рече Mnogo dobro uradjeni traileri... prob`o obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 2 минута, Милан Ракић рече prob`o I? Valja li stogod? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 47 минута, obi-wan рече I? Valja li stogod? Ваља. Инсталир`о сам све три "за џ" онлајн (War Thunder, World of warplanes i Rise of flight) и окк су. Ради напретка и дорађивања змаја и мотора, мораш додуше сваки дан да "харвестујеш" и да долазиш и купиш награде и завршаваш задатке или да даш паре :). Пошто проблема нема, јер и пара нема, онда ретко и играм... Заправо, кад се сетим, ја укључим па се мало провозам, али не стижем да се играм генерално. Ето има два месеца како сам инсталирао Мафију 3 и само пробао да л` ради (пошто је народна верзија) и још нисам започео да играм... О Bf1 и COD да и не причам... Не стиже се генерале... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Jos jedan odlican trailer za istu igru, da se smrznes... kad bi ovi napravili negi CGI ratni film, to bi bio apsolutni hit... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 16 часа, obi-wan рече Jos jedan odlican trailer za istu igru, da se smrznes... kad bi ovi napravili negi CGI ratni film, to bi bio apsolutni hit... већ је урађен филм. 28 панфиловаца. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука