obi-wan Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 19 hours ago, Ненад Р. рече И ја би бре Драшко пријатељу, само када би знао како. 19 hours ago, Драшко рече Jа бих ово играо Где се купује? Skinete na torentu, ako nemate steam i ne biste izdvojili 50 evra... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Igranje kompijuterskih igrica, po meni je veliko gubljenje vremena. Od kada su sve te igrice preplavile inetrnet, pa jos i facebook, pa mobilni telefoni, ljudi su postali sve dalji jedan drugom. Sve se manje volimo, druzimo i vidjamo....nema vise razgovora face to face. Moj brat svako slobodno vreme provodi igrajuci igricu na kompu, tu se nervira kada mu ne ide kako treba....tu se samo gubi vreme. To je jedna velika " zaraza " ! Pametnije je izaci napolje, baviti se nekim fizickim aktivnostima, druziti se, a ako to ne mozemo, onda je bolje pogledati neku naucnu emisiju na TV , jer se moze i nesto pametno nauciti, nego igrati igrice koje nisu realne- stvarne.... Kada se jednom " zarazis sa tim virtuelnim svetom " , tesko se odlazi..... Moje misljenje je to.... Cak i moje dete voli te igrice, ali ga ja odvracam od tih gluposti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 22 hours ago, obi-wan рече Јес проб`о? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 17 minutes ago, Милан Ракић рече Јес проб`о? Yok, ne mogu kod mene ni da je pokrenem... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 A najbolje od svega je sto trazi 55 GB prostora - postoM imam dual-boot, tol`ka mi je cela particija za XP... Иван ♪♫, Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Potpuno besplatna igra, jos uvek u beta4 fazi, ali izgleda odlicno, a vidim da je i mnogi preporucuju... em radi i na totalno starim i sporim masinama... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 On 11/13/2016 at 16:16, Biky83 рече Igranje kompijuterskih igrica, po meni je veliko gubljenje vremena. Od kada su sve te igrice preplavile inetrnet, pa jos i facebook, pa mobilni telefoni, ljudi su postali sve dalji jedan drugom. Sve se manje volimo, druzimo i vidjamo....nema vise razgovora face to face. Moj brat svako slobodno vreme provodi igrajuci igricu na kompu, tu se nervira kada mu ne ide kako treba....tu se samo gubi vreme. To je jedna velika " zaraza " ! Pametnije je izaci napolje, baviti se nekim fizickim aktivnostima, druziti se, a ako to ne mozemo, onda je bolje pogledati neku naucnu emisiju na TV , jer se moze i nesto pametno nauciti, nego igrati igrice koje nisu realne- stvarne.... Kada se jednom " zarazis sa tim virtuelnim svetom " , tesko se odlazi..... Moje misljenje je to.... Cak i moje dete voli te igrice, ali ga ja odvracam od tih gluposti... Evo, pokazi im ovu sliku, i ako nisu u stanju da prepoznaju ni jedan simbol, seci im kablove, ne zelimo ih u nasim redovima: Avocado, Kaludjerovic Sreten and Biky83 је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 Igre igram maksimum mesec dana i onda me smori, samo se jedna održala duže League of legends. Punih pet godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 On 11/13/2016 at 16:16, Biky83 рече Igranje kompijuterskih igrica, po meni je veliko gubljenje vremena. Od kada su sve te igrice preplavile inetrnet, pa jos i facebook, pa mobilni telefoni, ljudi su postali sve dalji jedan drugom. Sve se manje volimo, druzimo i vidjamo....nema vise razgovora face to face. Moj brat svako slobodno vreme provodi igrajuci igricu na kompu, tu se nervira kada mu ne ide kako treba....tu se samo gubi vreme. To je jedna velika " zaraza " ! Pametnije je izaci napolje, baviti se nekim fizickim aktivnostima, druziti se, a ako to ne mozemo, onda je bolje pogledati neku naucnu emisiju na TV , jer se moze i nesto pametno nauciti, nego igrati igrice koje nisu realne- stvarne.... Kada se jednom " zarazis sa tim virtuelnim svetom " , tesko se odlazi..... Moje misljenje je to.... Cak i moje dete voli te igrice, ali ga ja odvracam od tih gluposti... Imam ja druga koji je samo na jednu igru izgubio, procenjuje se oko: 308.5 dana Biky83 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 3 hours ago, Odahviing рече Imam ja druga koji je samo na jednu igru izgubio, procenjuje se oko: 308.5 dana Mogao si da kazes da je proveo, mozda cak i ulozio... ali ne, ti si morao da se negativno odredis. Mozda ti imas druga, ali on nema druga. Nisi vise gejmer. Ћириличар, RYLAH, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 Ja sad teram fallout 4 neke dodatne nivoe . Jedan je totalni smor i ima bag na pocetku da sam od tog odustao , vaj koji sad igram je prilicno dosadan ,ako i sledeci bude ovako dosadan , bataljujem . Inace mi nemaju igrice onu atmosferu od ranije . Fallout 3 neprvizedjan po atmosferi kao i prvh par call of duty , mada su oni drzali igre ok sve do skoro ali ovih poslednjih nekoliko su totalni smor i nisam ih zavrsio . Sad cekam elder scroll 6 ako ga kad bude bilo Милан Ракић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 7 hours ago, zuti car рече Sad cekam elder scroll 6 ako ga kad bude bilo Молимо се Акатошу да нам вријеме чекања брже прође... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 15 hours ago, drvce рече Mogao si da kazes da je proveo, mozda cak i ulozio... ali ne, ti si morao da se negativno odredis. Mozda ti imas druga, ali on nema druga. Nisi vise gejmer. I ja sam izgubio negde 200 na istu tako da... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука