Аурор Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 56 minutes ago, Avocado рече Platio... negde računam da sam im dužan za hiljade sati na prethodnih 5 delova... A i nisam mogao da dočekam... Respect! Ja sam investirao u Civ V, sad ću malo da se grebem i ja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 obi-wan and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 On 2/16/2016 at 0:23, Господин Дареалис рече Gustavus Adolphus има поруку за мене (Civ V): @Avocado Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 On 10/24/2016 at 12:43, Милан Ракић рече Било би лепо бар да кроз један dlc помену и наше јунаке. -Владимир-, Аурор, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2016 On Sunday, October 23, 2016 at 0:10, Срђан Шијакињић рече Има ли ко да препоручи неки добар ФПС? Играо сам СТАЛКЕР-а, Макс Пејна 3 и Кол оф Дјути 5 последње, СТАЛКЕР и МП су ме сморили, Кол оф Дјути је био ок, али цећ виђено... Ako nisi odigrao CoD 4 (peti deo je trash prema njemu) - nisi nista odigrao. Pravi interaktivni film sa dve paralelne i medjusobno povezane radnje. http://www.sk.rs/2007/12/siop03.html Срђан Шијакињић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 27, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2016 4 minutes ago, obi-wan рече Ako nisi odigrao CoD 4 (peti deo je trash prema njemu) - nisi nista odigrao. Pravi interaktivni film sa dve paralelne i medjusobno povezane radnje. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2016 Pa nemoj da mu kvaris sad... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 27, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2016 1 hour ago, obi-wan рече Ako nisi odigrao CoD 4 (peti deo je trash prema njemu) - nisi nista odigrao. Pravi interaktivni film sa dve paralelne i medjusobno povezane radnje. http://www.sk.rs/2007/12/siop03.html Нисам ништа од Цив играо, баш ћу пробам сутра вече да скинем и макар мало преко викенда да пробам, добро ме подсети Аурор је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 27, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2016 1 hour ago, obi-wan рече Pa nemoj da mu kvaris sad... Био сам карактер, нисам одгледао obi-wan and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 28, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 Inace, za vas koji volete razvojne strategije preporucujem i Anno serijal, redom, od vrlo starog ali odlicnog "Anno 1602", pa dalje. Anno (series) ... Sredovecni "Anno 1701"... Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 28, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 32 minutes ago, obi-wan рече Inace, za vas koji volete razvojne strategije preporucujem i Anno serijal, redom, od vrlo starog ali odlicnog "Anno 1602", pa dalje. Добар је концепт, само много брзо досади јер постане једноличан. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 28, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 18 minutes ago, RYLAH рече Добар је концепт, само много брзо досади јер постане једноличан. E to, zato ih ja igram na krace partije, kad mi treba da malo razbistrim mozak, i onda bas ume da prija... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 28, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 15 hours ago, obi-wan рече Ako nisi odigrao CoD 4 (peti deo je trash prema njemu) - nisi nista odigrao. Pravi interaktivni film sa dve paralelne i medjusobno povezane radnje. http://www.sk.rs/2007/12/siop03.html Ја сад тек видим да причамо о кол оф дјутију а не о цивилизацији Сад не знам шта да радим преко викенда, али најозбиљније, Цив или ЦоД obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 28, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 11 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Цив или ЦоД Izmedju ovo dvoje, Civ Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 28, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 37 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Ја сад тек видим да причамо о кол оф дјутију а не о цивилизацији Сад не знам шта да радим преко викенда, али најозбиљније, Цив или ЦоД Pa zavisi kakve su ti preferencije, ako si raspolozen za socnu ali smislenu akciju u prvom licu, sa izuzetno dobrom ali ne previse slozenom pricom, obavezno uzmi CoD. Znaci, dobar i smislen akcioni film u kome si ti jedna od glavnih uloga. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука