RYLAH Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 49 minutes ago, Ћириличар рече Ја мало пичим ову игру ( име у доњем десном углу слике ): Кад си Рус, узмеш разараче у морским мисијама, а оне најјаче тенкове у копненим, и не мере ти нико ништа, уводиш руски као свецки језик свуда! Ретко добра игрица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 ponekad Golden axe Ћириличар, RYLAH, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 19 minutes ago, Srdjan Kotur рече ponekad Golden axe Сега се и даље цепа, или неки емулатор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Br'teee, prvi nivo cepam...ma sta cepam - razbiVam !!! Doduse, nisam losa ni u engri brdsu ! Kaludjerovic Sreten, RYLAH, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 5 minutes ago, Suncokret54 рече мог редовног тумача за домен околине Odlicno sroceno ! Moram da ti "ukradem" ovaj izraz, posto i sama imam par slicnih tumaca. Kaludjerovic Sreten, Н И Н Е, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 hours ago, RYLAH рече Кад си Рус, узмеш разараче у морским мисијама, а оне најјаче тенкове у копненим, и не мере ти нико ништа, уводиш руски као свецки језик свуда! Ретко добра игрица. Нах... сјечем противнике катаном и слијећем са тенгуима из ведра неба, разарам економију, рејдујем, узнемиравам, посвуда ме има. Сад сам почео совјетску кампању додуше. Обожавам Наташу - направили су је као спој Жармена Кела из Генерала и Бориса из двојке. RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 4 hours ago, RYLAH рече Сега се и даље цепа, или неки емулатор? kao klinac sam je igrao pa je nadjoh skoro na netu i sad se podsecam RYLAH and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 Our enemies hide in metal boxes, METAL BAWKES!!! DA FOOLZ DA KAWERDZ!!! -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Само у Парадоксовим игрицама: Милан Ракић, Dominika and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Захваљујући бугарину Воксију који је "разбио" ДЕНУВО, ево коначно и обичан пук може да одигра нешто ново Тренутно ово: Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Pa neka još samo neko kaže da igrice štete omadinu http://www.atvbl.com/genijalni-brcak-od-igranja-igrica-zaraduje-kao-ministri/ Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 1 hour ago, Биљана рече Pa neka još samo neko kaže da igrice štete omadinu http://www.atvbl.com/genijalni-brcak-od-igranja-igrica-zaraduje-kao-ministri/ У Јужној Кореји цуре луде за професионалним гејмерима... вриште за њима. Ех... Жеље моје пусте Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 A must play :) Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 3 minutes ago, Ћириличар рече У Јужној Кореји цуре луде за професионалним гејмерима... вриште за њима. Ех... Жеље моје пусте Pa šta čekaš!? Počni profesionalno da igraš Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 1 hour ago, Биљана рече Pa šta čekaš!? Počni profesionalno da igraš Ах, не играм пуцачине... Ни Доту, ни ЛОЛ... само олд скул. Мислим да сам стао са новим игрицама некад 2012, уз пар изузетака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука