RYLAH Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 On 6/23/2016 at 20:27, Ћириличар рече Europa Universalis IV Тројку сам са свим додацима играо вазда, и много ми је добра била, ал четворка кад је стигла ми је некако упропастила гејмплеј, не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Jel izvalio neko ono cudo Overwatch? Izuzetno mi zanimljivo deluje al igra 60 jura jbt. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 25 minutes ago, Млађони рече Jel izvalio neko ono cudo Overwatch? Izuzetno mi zanimljivo deluje al igra 60 jura jbt. Па мање више Млађони, све што није "инди" тол`ко кошта. obi-wan and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Тројку сам са свим додацима играо вазда, и много ми је добра била, ал четворка кад је стигла ми је некако упропастила гејмплеј, не знам. Meni obrnuto. Trojku nisam mogao savladati, al cetvorka mi je legla taman. Valjda jer su ppjednostavili gejmplej ili interfejs. Ali da vidis sada kako su nabudzali igru. Stalno prave sitne peceve pa su AI unaprijedili toliko da se ponasa kao drzava u realnosti. Zadnji put sam je igrao sa Moskvom prije 2 godine mislim i protiv mene se napravila kompleksna mreza saveznika koji su me eventualno napali i razbili jer nisam modernizovao vojsku i jer sam trosio pucanstvo u ratovima sa Mongolima. Litvanija je izgradila u svojoj teritotiji mrezu utvrdjenja u svakoj drugoj provinciji ( kao sahovska tabla ) i bilo je nemoguce napasti je. Uvijek snadbjevena vojska a pola teritorija moras opsijedati predugo ( jer sam bio pravi Rus, imah veliku prasinarsku vojsku ). Toga nije bilo prije, a sad ne mogu smisliti sta li su sve dodali ( pratim ih na fb i stalno prave peceve godinama ). E ds, dali su Srbiji nacionalne ideje, medju njima je Dusanov zakonik RYLAH and Dominika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 25 minutes ago, Милан Ракић рече Па мање више Млађони, све што није "инди" тол`ко кошта. ma nije indi, blizzard napravio..... prebac igra! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Meni obrnuto. Trojku nisam mogao savladati, al cetvorka mi je legla taman. Valjda jer su ppjednostavili gejmplej ili interfejs. Ali da vidis sada kako su nabudzali igru. Stalno prave sitne peceve pa su AI unaprijedili toliko da se ponasa kao drzava u realnosti. Zadnji put sam je igrao sa Moskvom prije 2 godine mislim i protiv mene se napravila kompleksna mreza saveznika koji su me eventualno napali i razbili jer nisam modernizovao vojsku i jer sam trosio pucanstvo u ratovima sa Mongolima. Litvanija je izgradila u svojoj teritotiji mrezu utvrdjenja u svakoj drugoj provinciji ( kao sahovska tabla ) i bilo je nemoguce napasti je. Uvijek snadbjevena vojska a pola teritorija moras opsijedati predugo ( jer sam bio pravi Rus, imah veliku prasinarsku vojsku ). Toga nije bilo prije, a sad ne mogu smisliti sta li su sve dodali ( pratim ih na fb i stalno prave peceve godinama ). E ds, dali su Srbiji nacionalne ideje, medju njima je Dusanov zakonik Штазнам, мени интерфејс био потпуно неинвентиван на четворци, ваљда зато што сам годинама цепао тројку. Тројка ми је на крају, са свим закрпама и додацима, била најбоља стратегија коју сам икада играо (и даље је у суштини). Четворка... Ваљда ми се није нешто дојмила, не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Штазнам, мени интерфејс био потпуно неинвентиван на четворци, ваљда зато што сам годинама цепао тројку. Тројка ми је на крају, са свим закрпама и додацима, била најбоља стратегија коју сам икада играо (и даље је у суштини). Четворка... Ваљда ми се није нешто дојмила, не знам. Usao si u dusu igre dok je jos bola "clunky" pa te sada svako pojednostavljivsnje razocarava. Tako je meni za Command and Conquer. Meni su Generali vrhunac fransize i pojednostavljivanja u RA3 i sl. su mi dosadna i "udovoljavanje plebsu". RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 http://store.steampowered.com/app/270150/ Zabavna igrica za opustanje, ja sam skinuo demo preko steam-a i dovoljan mi je skroz... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 hour ago, Млађони рече ma nije indi, blizzard napravio..... prebac igra! Moj brat rekao da će da kupi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 3 minutes ago, Господин Дареалис рече Moj brat rekao da će da kupi. Онда нам даш један круг Кад су се ови паметни Аустријанци већ направили "паметни" Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 5 minutes ago, Милан Ракић рече Онда нам даш један круг Pitaću, što da ne. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 hour ago, Avocado рече http://store.steampowered.com/app/270150/ Zabavna igrica za opustanje, ja sam skinuo demo preko steam-a i dovoljan mi je skroz... Подсећа мени на Army Men Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Неко је провалио да даунгрејдују у односу на оно што покажу на Е3. Ћириличар and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Ne znam da li je neko već postavio i da li znate, ali uskoro izlazi nova Civilizacija. Grafika mi se baš i ne sviđa preterano, ali stvari koje su na polju gameplaya dodali mi se sviđaju, sve u svemu hyped ali ne super hyped. Mada moram priznati instalirao sam Civ 5 i opet počeo po malo da igram Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Ја играм: "Разбити артемите"... RYLAH, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука