Рапсоди Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Možda sam već negde i pisala pa sori ako se ponavljam.Meni mala od brata instalirala na mob, neku dečiju igricu, mala žabica Pou, mnogo je slatka , totalno dečija igrica za uzrast oko 5 godina Pa je lepo oblačiš, hraniš, kupaš, otpremaš na spavanje ...vrlo zanimljivo i detinjasto. I s vremena na vreme počne da krekeće. Par puta u gradskom prevozu zaboravila da je isključim a ona iz čista mira kre kre , i tako me lepo ceo autobus primetio... Н И Н Е, Paradoksologija and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 То нешто к'о Тамагочи... Ех, кад се сјетим кад је то било популарно. Некад било. Мислим да се ни та твоја игра не рачуна баш у ове, рачунарске. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 То нешто к'о Тамагочи... Ех, кад се сјетим кад је то било популарно. Некад било. Мислим да се ни та твоја игра не рачуна баш у ове, рачунарске. Ma znam...šalim se, meni su sve komp igre tako dosadne, nimalo me ne privlače... E jedino volim šah da igram sa računarom ali to se ne računa u komp.igru... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Да, данас се те класичне компјутерске игрице попут шаха, минера, пасијанса и томе сличног ни не рачунају у компјутерске игре. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Evo nabavih HL2 epizodu 3. Stigoh donekle. Zadržan je kvalitet (jedna od najboljih igrica tog žanra). Mada mi je sada prilično teža za igru jer su ubacili malo više pucačine u stilu kauntera. Такође препорука за Епизоду 3, најбоља игра коју сам у животу играо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 E, administracija, sklanjajte, molimvas, ove defetiste sa teme sto govore protivu igara. Караконџула, Ћириличар, RYLAH and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 ove defetiste sa teme sto govore protivu igara. To je defetizam sa pozitivnom konotacijom / dušekorisni / Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Elderly woman prays to League of Legends character http://www.polygon.com/2016/4/9/11397054/elderly-woman-prays-to-league-of-legends-character Плутон, ИгорМ, Pancakes and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Elderly woman prays to League of Legends character LOL, хе хе. drvce and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Ово је хула! Недопустиво! Ко игра CS овако - жаба му у гаће! Kaludjerovic Sreten and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 eh kako ima zivaca Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 23, 2016 Пријави Подели Написано Април 23, 2016 Шта се оно на Динари сјаји? https://www.facebook.com/964997096912929/photos/a.965927310153241.1073741828.964997096912929/1021454414600530/?type=3&theater -- Линк за преузимање „Супер Момчила“ (20 MB) https://mega.nz/#!zUsFmSqB!Ba2nj3ejIHZAAldJ2trNoAKKP9JREdsTYV6ZM2KT0wM Kaludjerovic Sreten, Ламех, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Строго, строго али СТРОГО препоручујем ово ремек-дјело: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 @Плутон Ko igra CS, na cemu god, ide u pakao. Kaludjerovic Sreten, Плутон, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 8 minutes ago, Aquilius Cratus рече Ko igra CS, na cemu god, ide u pakao. Вајнинг илевн. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука