Рапсоди Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Igrice Pou / mali slatki Pou / to je dečija igrica ........ako se to računa....... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 15, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 Gustavus Adolphus има поруку за мене (Civ V): Ћириличар, Pancakes, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 @Milan Rakic Pres`o sam pre koji dan H.A.W.X., bas je odlicna arkada, kad sednes tesko se ustaje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Creation according to gamers drvce, obi-wan, sqny and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Нисам још играо, ал' делује фино. Dominika, obi-wan and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Beta Access Trailer Dominika and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 PES 2016 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Нисам још играо, ал' делује фино. Deluje fenomenalno. obi-wan, ИгорМ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Farcry primal Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Нисам још играо, ал' делује фино. Ел може да се тера на Пентијум четворци? Не обичној, него буџеној Пентијум четворци, имам 3 ГБ меморије, а графика ми има 1 ГБ видео меморије, а процесор сам исто клоковао, само није ми увек исти такт, зависи колико га паста кад хлади. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Ел може да се тера на Пентијум четворци? Не обичној, него буџеној Пентијум четворци, имам 3 ГБ меморије, а графика ми има 1 ГБ видео меморије, а процесор сам исто клоковао, само није ми увек исти такт, зависи колико га паста кад хлади. Ne bih rekao: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9229&game=Kingdom%20Come:%20Deliverance А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Ел може да се тера на Пентијум четворци? Не обичној, него буџеној Пентијум четворци, имам 3 ГБ меморије, а графика ми има 1 ГБ видео меморије, а процесор сам исто клоковао, само није ми увек исти такт, зависи колико га паста кад хлади. Може, само мораш да му пребајеш прво. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Знаш да ти је трол успео кад помисле да си ретардиран ИгорМ and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Zena mi konacno dozvolila da kupim novi komp. Sad teram Fallout 4 , Wolfenstein "old blood" , Sniper elite 3 , dok mi ne stigne "call of duty" Аурор, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Знаш да ти је трол успео кад помисле да си ретардиран И ја се такође зезам, а мислим и Авокадо. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука