obi-wan Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Uh, ja bas nesto nisam ljubitelj tih "tower defense" naslova. Sto bi kaz`li Englezi - previse su mi generic svi do jednog. Volim prave strategije, narocito real-time granu, u kojoj ima izuzetnih bisera... Star Wars: Empire at War Rome: Total War Knights of Honor ... I tako redom... Ћириличар, Goku and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Šta 'š mene pitati za kompjuterske igrice, pa ja sam ti iz vremena kada se na velikom odmoru razmenjivalo dve Dorinde za jednu Kasandru... Човек Жоја, Војвода7, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 obi-wan, RYLAH, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Igrao neko? https://en.wikipedia.org/wiki/Civilization:_Beyond_Earth Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 Samo zuma deluks... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 ...ko nije igr'o džaba mu sve što je igro Игр`о... Свее... Од овог, до овог... Човек Жоја, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 Civilization V - једино мјесто гдје је Ганди крволочнији од Џингис Кана Плутон, Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2015 Богдан ГдеСтеБреЉуди Лаловић, познатији као Сербиан, иначе један од водећих гејмера код нас (дечко има иритантан глас, нарочито кад на почетку сваког видео снимка на ЈуТјубу дрекне: "Где сте бре људи!?". Са друге стране, његови описи игара су барем мени, више пута помогли у разноразним играма да се снађем и "решим ситуацију"... Е сад, Сербиан је у популарној игри за Андроид и Ајфон, Red Bull Air Race Game, победио Словенца Петра Подлуншека, који се такмичи у Б лиги Ред Буловог "летећег циркуса". Иначе игра за ПиСи излази следеће године... Ево најаве за ПиСи... И углавном, "летећи Словенац" је позвао Богдана у госте у Аустрију где се одржала једна Ред Бул трка и "изазвао" га да седне са њиме у авион... Јер игра је једно, а машина друго... Шта рећи, сем симпатичног: "Мајсторе заустави" и чињенице да су механичари морали рибати предњи кокпит од Сербијанове повраћке Брате Богдане, бирај убудуће кога ћеш победити у видео игри Н И Н Е, Човек Жоја, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Baldur's Gate Још у средњој сам покушавао играти игрице ове врсте ( засноване на Dungeons and Dragons ) али су ме одбијала компликована правила. Сада сам их коначно научио и није толико компликовано, колико је контраинтуитивно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Trenutno najvise igram ovo: Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Што би се рекло, „реиграм“ Half-Life серијал, јурим Лабуса и терам антигравитациони багер на Скупштину. Успут некако осећам да ћемо ускоро чути нешто о трећем делу. Извор Извор Avocado, RYLAH, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Igram minesweeper Човек Жоја and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Колико су игре из 2010. постале реалне, чудо једно! TV Host Claims Video Game Footage is Russian Airstrike in Syria Милан Ракић, obi-wan and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Apsolutno nista ne igram, niti u svoj racunar ubacujem te budalastine. Ni ovako nemam puno vremena i nije mi jasno odakle ljudima vreme za tako nesto i zasto ne rade na sebi da se u necemu drugom usavrse. Mene igrice izludjuju. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Mene igrice izludjuju. Meni one koje igram bas odgovaraju. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука