Deja Vu Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Ja trenutno igram Homeworld, Делује занимљиво, требао бих да пробам. Слабо сам играо те свемирске игре или не могу да их нађем или ми комп не подржава (256 графичка, 1 гига рам, 1.80 гхз процесор, ни Кол оф Дјути 2 не може ) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Ovo je vrlo stara igra, na toj masini treba da radi bez problema. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Kako se zove ova igrica i da li je teska? Europa Universalis. До четвртог дела могао си релативно брзои уз туторијале да уђеш у фазон, четврти су максимално закомпликовали. А туторијале нису направили за све, само за оно основно, тако да ћеш много времена морати да проведеш у проваљивању. Али је игра феноменална ако волиш стратегије, и супер је за вежбање сивих ћелија, посебно кад узмеш Србију ил сличну малу земљу са веома ограниченим ресурсима. Научиш и доста о правој дипломатији, стратегији и сличним стварима, и видиш колико често и у правим околностима срећа ил неко Божије провиђење играју велику улогу. Ако волиш стратегије, најтоплија препорука. Саветовао бих ти да почнеш са Europa Universalis III: Divine Wind, то је задња експанзија трећег дела која може самостално да се игра. Визуелно је прелепа, дипломатија је одлична, акценат више није искључиво на Европи, дорађена је технички, а није толико компликована за почетника као четврти део. Уживај! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Ja igram ovo evo već treća godina. Izuzev ovako malo što probam. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Тракманија Оригинал, одлична вожња са заразним гејмплејом. Игра ради само на XP-у или старијим Виндовсима. На Седмици и Осмици може да се покрене уз огромне муке због Старфорс заштите. Пиратску верзију немојте ни да тражите, само ћете изгубити време. Ако неко жели да је игра на Седмици или Осмици нека ми се јави, послаћу му линк до датотека које треба да копира, направио неки Немац пре пар година, свака му част! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Данас сам се сјетио ове старинске - Warrior Kings: http://youtu.be/F9e5nqtbvA8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 FIFA 14,ANOTHER LOVE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Мислим да сам ово споменула барем сто пута obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 A `de je to, tu je i ovo... izvor Ћириличар and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 hihihi opušta mozak u pauzama na poslu http://img.gamefaqs.net/screens/a/c/6/gfs_30449_2_7.jpg Биљана, RYLAH and Драгана. је реаговао/ла на ово 3 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 hihihi http://vukajlija.com/hihihi/245659 Извини, ал нисам издржо Џуманџи and pahulja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Inace, sad su spojene 2 teme, tako da onu "PC game" ne trazite odvojeno, jer je sad ovde... RYLAH and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Battle City Драгана., obi-wan, Аурор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Пре неки дан сам кренуо ову... а ова се подразумева obi-wan, Juanito, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука