Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

2481848-box_civ5bnw.png

Najnovija ekspanzija za Civ V, za razliku od originala u igru je ubačena religija i turizam, kao i nove civilizacije, ali i građevine. Evo igram već par dana po malo igra je mnogo dobra, dosta bolja od originala iako je i on odličan. Pa ono preporučujem.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 10 months later...

Mozda je vec postojala ovakva tema na forumu ali ja je nisam nasao. Ako jeste molim moderatore da je spoje sa ovom mojom novom.

Dakle pitanje je igrate li kompjuterske igre i ako igrate koje i koliko.

Jaa najvise volim Civilization Iv i v. Do sada sam ispratio sve od prve Civilizacije do ove zadnje. Volim ovu igricu zato sto ne zavisi od brzine mog klika po misu vec rezultat zavisi od razmisljanja i paznje.

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Стратегије углавном. Europa Universalis III је феноменална, четврти део ми се нешто није толико свидео. Још је привлачније то што се ради о правим историјским државама, од 1399. године, па до 1800., кад се игра завршава (игра се година за годином и играју један по један играч, не зависи од брзине).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

WOW сам играо вековима, пола живота ми је на то отишло; сад помало WOT тенкиће ...

Hehehe mra da sam te tu spucao makr jednom! :good2:  :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Dajte predlog za neku dobru mozgalicu ali da nije pucacina... :)

Civilizacija V

• Волим 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Dajte predlog za neku dobru mozgalicu ali da nije pucacina... :)

The Swapper

https://www.pouke.org/forum/topic/9039-pc-game/page-18#entry886287

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

samo šah

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Ретко кад, као млађи сам играо почесто, али пошто ми компјутер није јак и немам баш пара за ''буџење'' истог, играо сам мало игара. Најјачи утисак и игра коју једино обожавам је Халф Лајф, и 1 и 2. До сад сам је прелазио једно тридесетак пута и жељно очекујем наставак приче. 

Данас некад опичим ГТА чисто из досаде. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...