Odahviing Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Najnovija ekspanzija za Civ V, za razliku od originala u igru je ubačena religija i turizam, kao i nove civilizacije, ali i građevine. Evo igram već par dana po malo igra je mnogo dobra, dosta bolja od originala iako je i on odličan. Pa ono preporučujem. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 . Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 igra neko dotu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Mozda je vec postojala ovakva tema na forumu ali ja je nisam nasao. Ako jeste molim moderatore da je spoje sa ovom mojom novom. Dakle pitanje je igrate li kompjuterske igre i ako igrate koje i koliko. Jaa najvise volim Civilization Iv i v. Do sada sam ispratio sve od prve Civilizacije do ove zadnje. Volim ovu igricu zato sto ne zavisi od brzine mog klika po misu vec rezultat zavisi od razmisljanja i paznje. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Стратегије углавном. Europa Universalis III је феноменална, четврти део ми се нешто није толико свидео. Још је привлачније то што се ради о правим историјским државама, од 1399. године, па до 1800., кад се игра завршава (игра се година за годином и играју један по један играч, не зависи од брзине). obi-wan, Trifke and Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 WOW сам играо вековима, пола живота ми је на то отишло; сад помало WOT тенкиће ... Trifke, Миљан Јокић, Uscanac and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 WOW сам играо вековима, пола живота ми је на то отишло; сад помало WOT тенкиће ... Hehehe mra da sam te tu spucao makr jednom! :good2: Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Dajte predlog za neku dobru mozgalicu ali da nije pucacina... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Dajte predlog za neku dobru mozgalicu ali da nije pucacina... Civilizacija V LISA је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Dajte predlog za neku dobru mozgalicu ali da nije pucacina... Портал 1 и 2. LISA, Deja Vu, Миљан Јокић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Dajte predlog za neku dobru mozgalicu ali da nije pucacina... The Swapper https://www.pouke.org/forum/topic/9039-pc-game/page-18#entry886287 LISA је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 samo šah Срђан Ранђеловић, Viktor Ljvovic, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Hehehe mra da sam te tu spucao makr jednom! :good2: Вероватно, слаб сам играч тамо, прави noob Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ретко кад, као млађи сам играо почесто, али пошто ми компјутер није јак и немам баш пара за ''буџење'' истог, играо сам мало игара. Најјачи утисак и игра коју једино обожавам је Халф Лајф, и 1 и 2. До сад сам је прелазио једно тридесетак пута и жељно очекујем наставак приче. Данас некад опичим ГТА чисто из досаде. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 slabo vremena imam zadnjihh godina za igrice, ali uglavnom su bile strategije, omiljene su mi total war serial, zatim the settlers, civilization, anno 1407 i slicne stvari Zero and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука