Jump to content

Шта би било са м. Артемијем када би преумио и вратио Цркви?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 4 weeks later...
  • Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Лепе су наше жеље и молитве, али расколничка дружина која не мари за Цркву већ тера своју политику па макар истог о. Артемија отерали у пропаст раскола и умирања ван заједнице са браћом се још налази прозвана када им се упути реч коју сви знају. То што они мене прозивају није ништа ново. После смештања свакаквих глупости ово му дође као блага ствар:

iiWFvLwRTmeFG.JPG

Најпре нека одговоре на питања која је поставила Црква и ЗАШТО исти Виловски није смењен онда када је то иста Црква инсистирала да Артемије, док је био Епископ рашко-призренски уради? Напротив, био је још и награђен.

А глупави коментари о "мојем плаћању од стране некога" (кога, где) нека оставе за трач кафицу. Још сам им ја крив што се све сазнаје. И на крају, ако НИЈЕ КРИВ и нема ништа на њему нека лепо дође у Србију и нека суд донесе пресуду а не да га ослобађа рођак Митрополита пирејског.

За неупућене:

http://www.spc.rs/sr...o_g_p_r_c_r_k_v

http://www.eparhija-....com/sr/arhiva2

Док по својим групицама и сајтићима пљују по нашим светим Владикама, Патријарху, свештенству и верном народу који неће да оде у расколнике боље би било да одговоре на ово што их је Света Српска Православна Црква питала и донела пресуду. За мене Симеон Виловски није никакав отац и Артемије није Владика (на велику жалост јер у њему има доброте и љубави више него у многима које познајем) јер тако каже моја Света Црква.

За то време нека "Тета Злата" и остали безимењаци пљују докле хоће заједно са дубоко прелешћеним људима који су напустили своје парохије, своје свештенике, своје Владике и отишли да бране веру "грешног Милоја" & co.

И најмање од свега да нама треба публицитет артемијеваца, овде се о томе није говорило месецима... али када неко хоће да обмане јавност треба да знају да ће се увек наћи неко ко ће томе стати на пут. Данас ја, сутра неко други...

Подели на овим сајтовима

• Гости

А шта о Виловском, који вероватно диктира овима да постављају овакве коментаре док се као лисица крије по Грчкој, мисли наша Света Црква:

Црквени суд лишио бившег протосинђела Симеона свештеномонашког чина и одлучио га из Цркве

Подели на овим сајтовима

Ево још једна група монахиња оде у егзил :(

http://www.danas.rs/...?news_id=240923

Да ли је ово тачно?

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Да ли је ово тачно?

Вероватно, мислим да је Данас озбиљна новина и да се не баве сензацијама.

Бојим се само да још манастира и монаштва из тог краја не поступи слично.

Подели на овим сајтовима

• Гости

То је последица овога о чему сам говорио... видесте ли шта је разлог? То што је Патријарх рекао да је он "екумениста и пацифиста"... и то када им сервирају ови преваранти из света калуђерице које нису ни помислиле да разумеју шта је Патријарх хтео да каже, одлазе...

Подели на овим сајтовима

Вероватно, мислим да је Данас озбиљна новина и да се не баве сензацијама.

Бојим се само да још манастира и монаштва из тог краја не поступи слично.

Не би ме чудило, будући да ни ово није случајно...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Тачно је сигурно али се молим Богу да се не деси још него да оде из Овчара,било би ми заиста тешко...не могу више ово да гледам,боли ме и жалосна сам због наше браће и сестара :(

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Тачно је сигурно али се молим Богу да се не деси још него да оде из Овчара,било би ми заиста тешко...не могу више ово да гледам,боли ме и жалосна сам због наше браће и сестара :(

ti znas nesto sto mi ne znamo ? :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Мени је један брат који иде понекад у овчарске манастире причао да се тамо читају посланице или нека писма што им шаље Артемије. Ако он лаже, лажем и ја.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имам једно питање, веома једноставно: Поштују ли Артемијеве присталице нашег Блаженопочившег Патријарха Павла? Да ли ове калуђерице које су отишле за њим поштују Патријарха Павла? Веома ме занима...

Подели на овим сајтовима

Имам једно питање, веома једноставно: Поштују ли Артемијеве присталице нашег Блаженопочившег Патријарха Павла? Да ли ове калуђерице које су отишле за њим поштују Патријарха Павла? Веома ме занима...

Једноставан је и одговор - за оне који имају желудац...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.271995339498989.72214.100000655755262&type=3

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...