Jump to content

Успеси српских спортиста - понос Србије

Оцени ову тему

pokajnik83

Препоручена порука

Uh..

Zanimljivo.Evo i ti mene navede da naglas razmišljam.

Kada bi bilo da pobjeđuje onaj koji ima bolju vezu sa bogom, mogao bih nekako da razumijem što ste bolji bili od hrvata.

Nemate pedofila za razliku od njih.Hajde što proizvodite rakiju , pa balkanci smo.bolje je proizvoditi u manastirskom imanju rakiju nego raditi svašta ko što neki rade.

Razumljivo mi je da je rakija manje zlo od onoga što oni rade.

Ali nemogu da razumijem (kada bi to bilo tako) zašto bi bog dozvolio da vas Danci pobjede.

Njihovi svečenici vjenčavaju pedere u crkvi dok kod vas svečenici javno izlaze i učestvuju u antigay demonstracijama(što podržavam).I ono pitranje koje bi me u tom slučaju proganjalo bi bilo:Bože zar pederi imaju Tvoj blagoslov.Zar sa pederima zajedno?

Zar ovo nebi bila čudna situacija... 301 301 301 301 301 301 301 301

Ово је неке врсте провокација, па и провокација више говори о ономе ко пише него о ономе коме је упућена.

Не производе наши монаси ракију и малигане, него узносе непрестано молитве к драгом Богу,

то је њихово посланство.

Бог је дозволио д анас данци побједе јер су били бољи, кратко и једноставно, не правимо ми

иреалне погодбе са Богом, нити га уцјењујемо нашом вером.

Бог зна када треба наградити и када треба некога поучити.

И увјек , се молимо "Нека буде воља твоја као на небу тако и на земљи!"

Тако је у православљу, остале конфесије ме не занимају.

Подели на овим сајтовима

Ово је неке врсте провокација, па и провокација више говори о ономе ко пише него о ономе коме је упућена.

Не производе наши монаси ракију и малигане, него узносе непрестано молитве к драгом Богу,

то је њихово посланство.

Бог је дозволио д анас данци побједе јер су били бољи, кратко и једноставно, не правимо ми

иреалне погодбе са Богом, нити га уцјењујемо нашом вером.

Бог зна када треба наградити и када треба некога поучити.

И увјек , се молимо "Нека буде воља твоја као на небу тако и на земљи!"

Тако је у православљу, остале конфесије ме не занимају.

Valjda si mogao pročitati "kada bi bilo da je tako"

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

U svakom slučaju svaka čast reprezentaciji Srbije na velikom uspjehu u rukometu, tenisu vaterpolu.Stvarno ste tu ko sportisti za deset.Ali imate navijače koji su nula.Bacaju u sjenu svaki uspjeh koji postignete.

U pravu si ti ,uvijek se nađe po neki idiot koji hoće sve da pokvari ;)

• Волим 1

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

da li nešto što se vrlo brzo zaboravlja,lako dovodi do euforije a zasniva se na apsolutu koji tvrdi da stalno moraš da pobedjuješ da bi bio najbolji ima veze sa Bogom...

пуно ствари се у овом свету врло брзо заборавља... еуфорија није потребна, али је повезана са нашим темпераментом...

мислим да нас у овом тешком времену у коме живимо, наши спортисти победама обрадују, орасположе и пружају нам прилику да се осећамо поноснима што смо Срби ( што на другим пољима није случај)...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Победа се не војује само на терену на дан меча, већ месецима и годинама пре тога кроз вежбу, посвећеност, зној и напор. И као што је то у сваком занимању, труд и рад увек дају резултат. Како сејеш, тако жањеш. Тако да на меч сви долазе онако како су се спремили и побеђује бољи. А кад су ривали врхунски спортисти онда понекад одлучи и срећа.

Зашто би неко молио Бога да победи у спорту, а мање се трудио, или је једноставно мање спреман од противника. Нека моле Бога да им сачува здравље да могу да раде.

Просто, можемо резоновати да је спортска победа награда за уложен труд, а пораз прилика за смиравање. Пораз може отворити један нови, унутрашњи меч, меч за чистоту, у коју смо сви позвани.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ovo je moj utisak, a on kao i svaki licni utisak moze biti potpuno iskonstruisan odnosno ne tacan u odnosu na ono sto se stvarno dogadjalo (u realnosti):

imao sam utisak da je u Nole u zadnjih nekoliko gemova (od kad su poceli grcevi i zamor) bio u potpunosti u komunikaciji sa Bogom, cak su mi padale i sulude ideje na pamet kako ce se posle ovoga zamonasiti, kako ce na kraju meca reci da je Nadal ustvari pobedio i predti mu titulu ...itd, jednostavno sam imao utisak kako Nole sa svakim izgubljenim poenom sve vise shvata svoju nemoc (i pogubnost "likovanja") i kako sa svakim osvojenim poenom oseca Boziju Blizinu (odnosno njegovu milost). cak mi deluje (ili je to samo moj utisak) kako je u nekoliko navrata imao jasno shvatanje "Bozije ne pravde iz ljubavi" jer cinjenica je (mada me osporavaju) da Nadal nije imao pad u fizickoj spremnosti i sudeci samo po tome trebao je da pobedi; ali je ujedno imao i jasnu svest da ne pobedjuje fizicka snaga (mada sport navodno tome sluzi) vec Volja Bozija a ona je u poznanju Njega. dobro je neko rekao sport kao i bolest nema nikakvu vaznost, uspeh ili pak nesreca nemaju znacaj sami u sebi vec su to povodi onog mnogo vaznijeg: jasnog osecaja postojanja Bozijeg, a u tome je i cela sustina (Spasenje).

medjutim isto tako je neko dobro rekao, deluje mi da se sve to brzo i "lako" zaboravi. ali Bog je dugotrpeljiv.

verovatno je sve ovo moje umisljanje ali cini mi se da vrlo lako moze biti i stvarnost. hvala Bogu na svemu i sto odgovara na nase vapaje pa makar oni bili i za tako trivijalne stvari.

kada bi smo samo mogli stalno da imamo tu neodoljivu potrebu za Bozijom pomoci....ceo bi nam zivot bio Rajski....

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...