Милан М. Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 По мени ти је то као да идеш около и наглас вичеш ја сам хришћанин! Сачекај да прође пар година и ту почетничку одушевљеност (стекао сам утисак да си почетник, праштај ако грешим) ће заменити смиреност и проћи ће те та потреба да свима причаш (да не кажем досађујеш, ово из личног искуства) о својој вери. Жедни and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ако тетовира на челу онда си у праву Милане али ако тетовира за себе,то је његова ствар.Ако се шараш,шарај се због себе а не због других.Није ми јасно одкуд толико лицемера кад се прича о тетоважама док се преко неких других грехова олако прелази..Али ајде,вама на част.Ето отац Јоил каже да је пушење грех.. Ко је починио грех да је имао однос пре брака? Ајде нека иступи и овде каже ко то није урадио? Ко се од вас опија(о) ?Ето вам грехова милион али изгледа да је тетоважа највећи проблем. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 14:57, Милан М. рече По мени ти је то као да идеш около и наглас вичеш ја сам хришћанин! Сачекај да прође пар година и ту почетничку одушевљеност (стекао сам утисак да си почетник, праштај ако грешим) ће заменити смиреност и проћи ће те та потреба да свима причаш (да не кажем досађујеш, ово из личног искуства) о својој вери. Hvala. I ja imam nekad osećaj da davim ljude ali ne zbog toga da bi sebe uzdizao. Naprotiv nego da bi sa svima podelio radost koju pravosavlje pruža. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 15:18, Zedan da se o veri zbori рече Hvala. I ja imam nekad osećaj da davim ljude ali ne zbog toga da bi sebe uzdizao. Naprotiv nego da bi sa svima podelio radost koju pravosavlje pruža. Када нестане благодат коју си бесплатно добио од Господа и коју смо већина нас у почетку имали, нећеш имати потребе да чиниш ово што сад чиниш. Како ти кажеш "да давиш људе". Неће нико потрчати за Христом зато што види твоју одушевљеност већ ће потрчати кад се њега лично та одушевљеност (благодат) буде такла. А то, да поновим, даје Господ. Слава Му и хвала! Volim_Sina_Bozjeg, Жедни, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ja sam video negde tetovazu Isusove moletve na nadlanici,to nije lose iz prakticnih razloga,kad god pogledas,setis se molitve.Mada,to moze biti i malo pateticno,uopste sve te hriscanske tetovaze,u smislu da svi vide da sam jq vernik. A sto se tice samog tetoviranja,nikad nisam imao neku zelju da se tetoviram,ali ne smatram da je to abog zna kakvo zlodelo. E sad,postoji problem kod nas ljudi da uvek gledamo kroz prste za neku "slabost" kojoj smo skloni i sami,istovremeno jedva cekajuci da osudimo nesto sto nam se licno ne svidja,ne zbog toga,vec zato sto se nama ne svidja. Tako da,dobro razmisli,da li ce to sto bi radio imati smisla u nekoj daljoj buducnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ako ti treba tetovaza da bi te podsecala onda...glup rezon i vise nego glup,ali skroz. Ko sto sam rekao u nekoj temi od pre ne mislim da je tetovaza ne znam koliko losa,ali cinjenica da u mnogim knjigama duhovnih saveta duhovnici ne savetuju ljudima tako nesto. O tome van verski moje razmisljanje da se obicno ljudi zajure i istetoviraju a onda...recimo znam nekoliko ljudi koji su se istetovirali a svi danas kazu da to nikad ne bi ponovili,a neki hoce i da skidaju istu,uglavnom kratko traje taj period uzbudjenja i odusevljenja tetoviranjem. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Упознао сам за својих 43 године живота много тетовираних момака којима многи "хришћани" (а за 26 година активног живота у Цркви сам упознао многе) нису ни до колена и то у сваком смислу...моралном, осећајном, интелектуалном и сваком другом...а то је једино битно у мору субјективних вредносних и естетских мерила. Deki992, Банатски деран, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:39, МилошБГ рече Ako ti treba tetovaza da bi te podsecala onda...glup rezon i vise nego glup,ali skroz. Ja to nisam rekao. Već duže vreme pa još iz srednje škole razmišljam šta bih mogao. I ovo mi se svidelo, ne da bi me podsećalo ili da bi nekom pokazivalo da sam ja vernik. Uradio bih je nekim slovima koje niko ne zna i nerazume. Jednostavno mi se svidjaju tetovaze ne ne neke ogromne već male... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:44, Solomon Kane рече Упознао сам за својих 43 године живота много тетовираних момака којима многи "хришћани" (а за 26 година активног живота у Цркви сам упознао многе) нису нису до колена и то у сваком смислу...моралном, осећајном, интелектуалном и сваком другом...а то је једино битно у мору субјективних вредносних и естетских мерила. Ovo su malo glupi argumenti... ili malo vise. Ja verujem da u zatvorima medju ljudima koji su pocinili mnoga krivicna dela postoji mnogo veci hriscani i pravoslavci od mnogih koji se isticu na sav glas. Pa to ne znaci kad neko prica o npr tome da je lose da se krade ili ne znam sta da se povlaci takav argument. Pritom ne izjednacavam ni u ludilu neko k.delo i tetovazu,ali nagledao sam se ovde takvih argumenata kao sto si ti sad napisao i previse,pa eto sad mi sinulo da na to odgovorim. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:49, Zedan da se o veri zbori рече Ja to nisam rekao. Već duže vreme pa još iz srednje škole razmišljam šta bih mogao. I ovo mi se svidelo, ne da bi me podsećalo ili da bi nekom pokazivalo da sam ja vernik. Uradio bih je nekim slovima koje niko ne zna i nerazume. Jednostavno mi se svidjaju tetovaze ne ne neke ogromne već male... odgovor je bio na dekijevu poruku ne na nista tvoje ovde brate,nesporazum Жедни је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:39, МилошБГ рече Ako ti treba tetovaza da bi te podsecala onda...glup rezon i vise nego glup,ali skroz. Ko sto sam rekao u nekoj temi od pre ne mislim da je tetovaza ne znam koliko losa,ali cinjenica da u mnogim knjigama duhovnih saveta duhovnici ne savetuju ljudima tako nesto. O tome van verski moje razmisljanje da se obicno ljudi zajure i istetoviraju a onda...recimo znam nekoliko ljudi koji su se istetovirali a svi danas kazu da to nikad ne bi ponovili,a neki hoce i da skidaju istu,uglavnom kratko traje taj period uzbudjenja i odusevljenja tetoviranjem. Dobro,ne kazem ja da sad neko treba da tetovira molitvu da bi se molio Bogu,ne budi bukvalista. Hteo sam da kazem da mi je bilo malo cudno i simpaticno,konkretno ta molitva na nadlanici,mala i neprimetna i covek kad god predje ocima preko toga on to "skenira" mislima.Sa te strane to ne moze biti stetno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:49, МилошБГ рече odgovor je bio na dekijevu poruku ne na nista tvoje ovde brate,nesporazum Ok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:49, МилошБГ рече Ovo su malo glupi argumenti... ili malo vise. Ja verujem da u zatvorima medju ljudima koji su pocinili mnoga krivicna dela postoji mnogo veci hriscani i pravoslavci od mnogih koji se isticu na sav glas. Pa to ne znaci kad neko prica o npr tome da je lose da se krade ili ne znam sta da se povlaci takav argument. Pritom ne izjednacavam ni u ludilu neko k.delo i tetovazu,ali nagledao sam se ovde takvih argumenata kao sto si ti sad napisao i previse,pa eto sad mi sinulo da na to odgovorim. Ко се теби уопште обраћа? Да ли сам те директно поменуо и нагласио да је мој пост одговор на твој? Јесам ли те цитирао? Нисам. Значи ако је нешто глупост ( или више од тога) онда је то твој одговор а не мој уопштено писан пост и његова поента коју ниси разумео а оличена је у последњој реченици...пребрзо доносиш закључке које олако овераваш увредама...а то је одлика чега? Мислим да и сам знаш одговор...зато пази мало на начин како се обраћаш другоме, братац. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:52, Deki992 рече Dobro,ne kazem ja da sad neko treba da tetovira molitvu da bi se molio Bogu,ne budi bukvalista. Hteo sam da kazem da mi je bilo malo cudno i simpaticno,konkretno ta molitva na nadlanici,mala i neprimetna i covek kad god predje ocima preko toga on to "skenira" mislima.Sa te strane to ne moze biti stetno. pa dobro tako si napisao,nedvosmisleno i bukvalno otuda i moj odgovor na to. U svakom slucaju decko ce sam odluciti,ali po meni preporuka da ne meri tri puta nego pet,pa onda da sece Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 On 10. 9. 2013. at 16:57, Solomon Kane рече Ко се теби уопште обраћа? Да ли сам те директно поменуо и нагласио да је мој пост одговор на твој? Јесам ли те цитирао? Нисам. Значи ако је нешто глупост ( или више од тога) онда је то твој одговор а не мој уопштено писан пост и његова поента коју ниси разумео а оличена је у последњој реченици. Covece,nije ovo tvoj inbox pa da sam se ja ukljucio u tvoju diskusiju privatnu sa nekim. Ovo je tema (juhu) i diskutuje se o necemu konkretnom,ja sam se nadovezao na glupe argumente koje se ovde cesto forsiraju (ne veruje u Boga ali je veci covek od mnogih hriscana, ne posti ali je veci od mnogih hriscana,tetovira se ali je veci od mnogih hriscana, koristi opojna sredstva ali je veci covek od mnogih hriscana itd itd itd i to sve kad se potegne neka tema o necemu negativnom i uglavnom o nekoj negativnoj ili bar ne previse pozitivnoj stvari kod ljudi se prica tako i izvlaci taj da glupi argument koji staje u stranu necemu negativnom) Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука