Дејан Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ne znam šta bi rekao, moja sestra od strica se tetovirala tek kad je rodila drugo dete Ali opet...zrelost zaista nema veze ni sa godinama, ni brojem porodjaja ,niti sa obrazovanjem, oko toga neki sud i nemam Ja imam dosta prijatelja koji su tetovirani, jedan je i vrlo priznat tato majstor...ja se ne bi tetovirao ali mi ne smetaju tetovaže, naročito što danas to znaju biti zaista umetnička dela za divljenje Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Нема то много везе са годинама. Можда су те особе клинци у души или незреле особе. Са друге стране гледано сви смо ми као деца. И добро је што смо такви. Различито цвеће у истој башти. Не би ни било занимљиво да смо сви исти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 On 24. 11. 2013. at 2:30, Столе рече Са друге стране гледано сви смо ми као деца. ... ali mislim da treba razlokovati kad si dete u Frojdovom smilu, dakle infantilan, a drugo je u Hristovom smislu , kao ppatrijarh Pavle Столе and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 On 24. 11. 2013. at 1:40, Ayla рече E, ovo je predrasuda...glupa predrasuda ...ali cijenim da je to tvoje mišljenje, neka ostane tako ех, шта ћеш, ја сам визуелни тип, волем чисто платно... Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 On 24. 11. 2013. at 2:46, Ђуро Станивук рече ех, шта ћеш, ја сам визуелни тип, волем чисто платно...Da shvatam.Drži se toga...umjetniče Tabula rasa...jednako neispisana Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 On 24. 11. 2013. at 2:36, Дејан Бићанић рече ... ali mislim da treba razlokovati kad si dete u Frojdovom smilu, dakle infantilan, a drugo je u Hristovom smislu , kao ppatrijarh Pavle Па то сам и каз'о Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Zašto da ne? tetovaža može da bude pravo umetničko delo, i to je jedini kriterijum kojim bih se vodio. nikako bilo šta prolazno ili jeftino. Лапис Лазули and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maks Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Gospod Bog nam je dao ovo telo i ono je hram duse.Zar ga On nije dovoljno lepo stvorio?Ili cemo reci"Hvala na tom poklonu,ali on nije dovoljno lep i ja cu ga "ulepsati".Mislim da je tetoviranje skrnavljenje tela,tog hrama duse. Караконџула and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Ја сам за, за... али никако да се одлучим ко да ме истетовира... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Њет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Da, da, da i da Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Protiv , iako sam ih ranije jako volio nikada se nisam istetovirao i sada mi je drago zbog toga . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 On 28. 11. 2013. at 19:52, Margareta рече Da, da, da i da Я сказал њет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 On 28. 11. 2013. at 8:33, maks рече Gospod Bog nam je dao ovo telo i ono je hram duse.Zar ga On nije dovoljno lepo stvorio?Ili cemo reci"Hvala na tom poklonu,ali on nije dovoljno lep i ja cu ga "ulepsati".Mislim da je tetoviranje skrnavljenje tela,tog hrama duse. Зашто се онда шишаш и бријеш и нарушаваш тај поклон? Онда и одећа представља скрнављење јер нас Бог није створио са патикама и мајицама,зар не? Класично лицемерство,сви крше Божје заповести али је само тетоважа проблем.. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Нет,glupo je to.......... Караконџула and Number15648 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука