Дејан Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Какви људи,Боже драги!Да ли је ово могуће да им пада напамет?Е,свашта!Нека им је Бог у помоћи,нико други им помоћи не може.Кад ће више да престану да прозивају о.Ивана?Боже,спаси. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Јел ово нека подвала или шта? Људи о чему се ради? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Јел ово нека подвала или шта? Људи о чему се ради?То је са странице Истина је...неки наводни "покајник" их упозорава да ће им страница бити срушена,а да је о.Иван одговоран за то bendoff.Наравно да је подвала. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Наравно да је подвала оних који су изгубили сваки образ честитости. Како другачије више облатити о.Ивана него лажним инсинуацијама да ће неко да сруши групу ИЈСЈВА. Па шта има неко да обара страницу ИЈСЈВА када је она већ оборена заједно са њеним идолом у Љуљацима. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Оче Иване, изгледа да вас Господ много воли, кад допушта оволика искушења на вас стално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Шта рећи... ово је трагикомично. Питам се докле ће да иде њихово прозивање и ПОЗИВАЊЕ на одстрел свештеника, Епископа и народа који нису по расколничком чапу? Ово показује такву злобу, малодушност и немање воље за икакав разговор, самодовољност и на крају и примитивизам. Прво, нисам у контакту са о. Макаријем уопште, а Бићанић се колико знам не бави тим стварима- нити се икад бавио... такође, фејсбук не може да се хакује тек тако, а и ја се никада нисам бавио хаковањем. Дакле, лажно писмо од лажног "преобраћеника" на лажној анонимној страници која пљује све што је свето у нашој Цркви. Људи без свог индетитета,анонимуси, кукавице и плашљивци нашли се да критикују и да измишљају ствари- чудно? Ово што покушавају да ураде мени на разне начине- претњама, најподлијим манипулацијама, застрашивањима моје породице и чланова форума, објављивањем лажних индетитета по новинама (знате сви на шта мислим) лично ми је велика и превелика част. Заиста, шта ћу ја међу духовним величинама као што су Патријарх, Епископи и свештеници којима ја нисам достојан и руку да целивам? Ја се радујем и играм и веселим што је моја маленкост опљувана заједно са таквим духовним горостасима, и то код оних који мисле да ће и ако нас убију Богу службу принети. Па где ћете већу радост! Но, ово што покушавају да раде јесте стара комунистичка техника- да се неко покаже са "наводним сведоцима" како неко покушава да им нанесе зло, па добрије њихове идеје, партију.... Мене је брига за њихова писанија као за лањски снег. Нека они раде свој посао- нека они који их воле у то верују, на крају ћемо сви стати пред Лице Божије који јесте САМО ЈЕДНА И ЈЕДИНА ИСТИНА. Ту неће бити лажи ни манипулација, и тада ће се свима нама поставити два питања: Да ли ме волите и да ли волите ваше ближње. Само, да се и ми тада не питамо: Ко си ти Господе па да те волимо и ко оно беше мој ближњи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 no comment 0409_feel http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Шта рећи... ово је трагикомично. Питам се докле ће да иде њихово прозивање и ПОЗИВАЊЕ на одстрел свештеника, Епископа и народа који нису по расколничком чапу? Ово показује такву злобу, малодушност и немање воље за икакав разговор, самодовољност и на крају и примитивизам. Прво, нисам у контакту са о. Макаријем уопште, а Бићанић се колико знам не бави тим стварима- нити се икад бавио... такође, фејсбук не може да се хакује тек тако, а и ја се никада нисам бавио хаковањем. Дакле, лажно писмо од лажног "преобраћеника" на лажној анонимној страници која пљује све што је свето у нашој Цркви. Људи без свог индетитета,анонимуси, кукавице и плашљивци нашли се да критикују и да измишљају ствари- чудно? Ово што покушавају да ураде мени на разне начине- претњама, најподлијим манипулацијама, застрашивањима моје породице и чланова форума, објављивањем лажних индетитета по новинама (знате сви на шта мислим) лично ми је велика и превелика част. Заиста, шта ћу ја међу духовним величинама као што су Патријарх, Епископи и свештеници којима ја нисам достојан и руку да целивам? Ја се радујем и играм и веселим што је моја маленкост опљувана заједно са таквим духовним горостасима, и то код оних који мисле да ће и ако нас убију Богу службу принети. Па где ћете већу радост! Но, ово што покушавају да раде јесте стара комунистичка техника- да се неко покаже са "наводним сведоцима" како неко покушава да им нанесе зло, па добрије њихове идеје, партију.... Мене је брига за њихова писанија као за лањски снег. Нека они раде свој посао- нека они који их воле у то верују, на крају ћемо сви стати пред Лице Божије који јесте САМО ЈЕДНА И ЈЕДИНА ИСТИНА. Ту неће бити лажи ни манипулација, и тада ће се свима нама поставити два питања: Да ли ме волите и да ли волите ваше ближње. Само, да се и ми тада не питамо: Ко си ти Господе па да те волимо и ко оно беше мој ближњи... 0409_feel оче. Ко чини неправду, нека чини још неправду; и ко је поган, нека се још погани; и ко је праведан, нека још чини правду; и ко је свет нека се још свети. И ево ћу доћи скоро, и плата моја са мном, да дам свакоме по делима његовим. (Отк 22,12) Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Слава свакоме који је оцрњен само зато што следује Христа. Слава свакоме ко је сада у затвору јер је следује Христа. Оче Иване, ви добро знате што вам се ово дешава...највише се они нападају којима је највише дато. Ето поредим неке ствари, вас рецимо и нашега Младена. И обадвојица оцрњени јер воле Цркву и Христа. Али радујте се 0110_hahaha "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Слава свакоме који је оцрњен само зато што следује Христа. Слава свакоме ко је сада у затворе јер је следово Христа. Оче Иване, ви добро знате што вам се ово дешава...највише се они нападају којима је највише дато. Ето поредим неке ствари, вас рецимо и нашега Младена. И обадвојица оцрњени јер воле Цркву и Христа. Али радујте се smej.gif Sinko sramota da poredis oca Ivana sa jednim nacistom. i uce li vas u Bijeljini pleonazme 0110_hahaha Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />@Zeebedee - imaš veliki pozdrav od Bjeljinke 0110_hahaha :bla: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Hvala Mileva, znaci uce; samo je semberac propusto te casove; kao i one kako se koristi recica ne i slicne stvari 0110_hahaha Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Divno otac Ivan obara sajtove .Oče ako može jedna usluga ima sajt jedne banke od koje sam uzeo kredit za zimnicu i bakaluk pa ako bi ga vi oborili to bi meni rata bila nula a ja bi bio jako srećan . Otac Ivan obara sajtove smešno . Sem toga nisam upućen u kompjutersko i jezičko znanje oca Ivana ali oboriti sajt nije baš dečija pesmica . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> :bla:.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' />@Zeebedee - imaš veliki pozdrav od Bjeljinke 0110_hahaha :bla: Ако си Бијељанка, јесили досада чула да смо ми у Бијељини некога пребили, да смо прекинули литургију, да смо се бахато понашали?НИСИ нити ћеш икада тако нешто од нас чути у БН... П.С: Ако желиш да нам се придружиш, јави ми се на ПП smej.gif "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука