Phoebe Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 A što lažu Kao da neće svi biti budni kad otkuca 00h Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 necu da je cekam...ona ce svejedno sama doci... inace , nikad ne lezem pre pola dva, dva...(ako je to to, onda cu biti na doceku)... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 Сваки дан ми је Нова година, никад не легнем пред 00h Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 1 сат, Снежана рече Хоћу да оштрикам овакво ћебе Što da ne. Baš je super i brže ide nego iglama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 Naravno da ne. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 Cekam da nas udari nesto da nestanemo! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 36 минута, Phoebe рече Što da ne. Baš je super i brže ide nego iglama. Много ми се свиђа, одавно хоћу да га направим, али не знам где да набавим оволику балу вуне, у ствари и не мора права вуна, него она вештачка што се ћебад праве од ње. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 51 минута, Снежана рече Много ми се свиђа, одавно хоћу да га направим, али не знам где да набавим оволику балу вуне, у ствари и не мора права вуна, него она вештачка што се ћебад праве од ње. Vidi moje ćebe. Štrikam ga već sto godina. Sad si mi dala ideju šta da radim za doček. Moj Aćim tj. Igor mi se ubacio u kadar i gužvao mi ćebetinu u pačvork stilu: Лидија Миленковић and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 2 минута, Phoebe рече Vidi moje ćebe. Štrikam ga već sto godina. Sad si mi dala ideju šta da radim za doček. Moj Aćim tj. Igor mi se ubacio u kadar i gužvao mi ćebetinu u pačvork stilu: Прелепи су и ћебе и Игор. Ти си озбиљна плетиља Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Прелепи су и ћебе и Игор. Ти си озбиљна плетиља Hvala. Jašta. Dok forumašim, tj. dok smišljam pitanja za Odgovori-pitajNeću to nikad završiti, dosadilo mi i više mi se ne sviđa. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 6 минута, Phoebe рече Hvala. Jašta. Dok forumašim, tj. dok smišljam pitanja za Odgovori-pitajNeću to nikad završiti, dosadilo mi i više mi se ne sviđa. Не знам колико то ћебе треба да буде, делује доста велико, макар је довољно за Игора Срећа па имамо мале псе, ја Аћима могу и у јастучницу да стрпам Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Не знам колико то ћебе треба да буде, делује доста велико, макар је довољно за Игора Aha. Treba još nekih 30cm i gotov. Pravila trouglove kao luda, izgubljeno vreme. Igor ima svoje. Ne znam kako ću ga oprati, ne može da stane u veš mašinu, a da operem ručno, srušiće me, džabe sam se mučila. Baciću ga kroz prozor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 20 минута, Снежана рече Срећа па имамо мале псе, ја Аћима могу и у јастучницу да стрпам Ja sam mog pokupila sa ulice, godinu i po je kod mene. Veterinar ga otpisao, ali eto ga, kao na struju. Aćim je isto dodž? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 2 минута, Phoebe рече Ja sam mog pokupila sa ulice, godinu i po je kod mene. Veterinar ga otpisao, ali eto ga, kao na struju. Aćim je isto dodž? Не, Аћим је "фино" псето са педигреом, толико је фин да сам пре неки дан хтела да га заменим за неког уличара који је пратио Лану до стана. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2017 пре 32 минута, Phoebe рече . Ne znam kako ću ga oprati, ne može da stane u veš mašinu, a da operem ručno, srušiće me, džabe sam se mučila. Baciću ga kroz prozor Nemoj, prelepo je. Ako u tvom mestu ima servis za pranje vesa, odnesi da ti operu. Tako ja radim sa mojim velikim cebadima. Снежана and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука