Evgenik Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 E bas zato je on za mene Cika Marko. Trenutno najveci jeretik u Srbiji. Е баш зато имаш опомену пред бановање за вријеђање монаха Артемија, а кршиш и каноне тиме што му скидаш схиму прије оних који су за то надлежни. Када је брат у прелести (поготово овако тешкој) хришћанин се не изругује, него се моли за његово покајање и повратак мајци Цркви. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Децембар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 E bas zato je on za mene Cika Marko. Trenutno najveci jeretik u Srbiji. Е баш зато имаш опомену пред бановање за вријеђање монаха Артемија, а кршиш и каноне тиме што му скидаш схиму прије оних који су за то надлежни. Када је брат у прелести (поготово овако тешкој) хришћанин се не изругује, него се моли за његово покајање и повратак мајци Цркви. Како ти њему да даш опомену, а у другој поруци изругујеш тог истог. Изгледа да се само тако данас напредује у СПЦ, ако запнеш још мало можда постанеш заменик уредника у Православљу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Када је брат у прелести (поготово овако тешкој) хришћанин се не изругује, него се моли за његово покајање и повратак мајци Цркви. Fala ti k'o bratu za ovu rec. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Како ти њему да даш опомену, а у другој поруци изругујеш тог истог. Изгледа да се само тако данас напредује у СПЦ, ако запнеш још мало можда постанеш заменик уредника у Православљу. Цитирај моје наводно "изругивање" или ћеш и ти добити опомену за клевету. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 momci izgleda da je post naporan stedite energiju jos par dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 momci izgleda da je post naporan stedite energiju jos par dana a onda greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Децембар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 ВИЦ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Децембар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Како ти њему да даш опомену, а у другој поруци изругујеш тог истог. Изгледа да се само тако данас напредује у СПЦ, ако запнеш још мало можда постанеш заменик уредника у Православљу. Цитирај моје наводно "изругивање" или ћеш и ти добити опомену за клевету. Ако ми даш опомену ја ћу да се жалим!!! Кадија те тужи, кадија ти суди. УПОМОЋ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Значи ништа од цитирања те моје наводне реченице гдје ја вријеђам канонске Епископе? Сматрај се опоменутим, још два жута, па црвени картон. (жалити се можеш само надлежном администратору, тј. мени 0212_rolleyes) Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 momci izgleda da je post naporan stedite energiju jos par dana a onda 0212_rolleyes sve izgleda drugacije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 momci izgleda da je post naporan stedite energiju jos par dana a onda 0442_feel sve izgleda drugacije 0212_rolleyes 319.gif oleeeee oleeeee 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Јануар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Ти си дао опомену због вређања Артемија, а ја сам ти рекао да си ти изругивао тог истог, са неким виц- евима, и то сам написао, истина одвојено па можда ниси видео. О никаквим "канонским епископима" ја нисам писао, почело је да ти се привиђа javascript:void(0);. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Šta god monah Artemije radio još uvek je monah SPC i tako se prema njemu treba i ophoditi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Јануар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Само да знате да сам уложио жалбу што сам добио опомену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Ајд опусти се мало,важи? Шта само кукаш?! 319.gif Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука