syd Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Braco, najteze je sada Artemiju. Ne deluje mi promisljeno ovo sto govori: gde je on tu je njegova eparhija, a njegova je eparhija citav svet, pa ove tuzbe za klevetu. Jedini nacin na koji mozemo da pomognemo ocu Artemiju je molitva. Nemojte pokazivati zluradost u casu kada je jednom dobrom hriscaninu, monahu, dugogodisnjem vladiki, koji je tako mnogo uradio za Crkvu i svoj narod, potrebna pomoc. I to molitvena. Jedina mu je ta i potrebna, i jedinu tu mozemo pruziti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Braco, najteze je sada Artemiju. Ne deluje mi promisljeno ovo sto govori: gde je on tu je njegova eparhija, a njegova je eparhija citav svet, pa ove tuzbe za klevetu. Jedini nacin na koji mozemo da pomognemo ocu Artemiju je molitva. Nemojte pokazivati zluradost u casu kada je jednom dobrom hriscaninu, monahu, dugogodisnjem vladiki, koji je tako mnogo uradio za Crkvu i svoj narod, potrebna pomoc. I to molitvena. Jedina mu je ta i potrebna, i jedinu tu mozemo pruziti. slazem se s tobom,pre ovih pogubnih dogadjaja vecina ljudi koji pisu ove neozbiljne komentare je pevala vladici na mnogaja ljeta,a sad ga guraju u pakao,sude mu i sto je najtuznije podsmevaju se,a vidim svi dobro teoloski potkovani,navode kanone,sv.oce...o boze,kakvi smo to ljudi...mala digresija...pridje mi zena u crkvi i kaze daj mi brate 1000din. socijalna sluzba mi je uzela dete...oko ovakvog primera treba da se vrti nas svet,a ne sta radi vladika,koje :group111: pije,dal jede tursiju...na strasnom sudu Gospod ce nas pitati dal smo gladnog nahranili,zednog napojili,bolesnog posetili...a ne kako smo sudili svome bliznjem...prestanimo sa ovim glupostima i okrenimo se spasonosnijim stvarima,a one su tu,oko nas...i cekaju nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Braco, najteze je sada Artemiju. Ne deluje mi promisljeno ovo sto govori: gde je on tu je njegova eparhija, a njegova je eparhija citav svet, pa ove tuzbe za klevetu. Jedini nacin na koji mozemo da pomognemo ocu Artemiju je molitva. Nemojte pokazivati zluradost u casu kada je jednom dobrom hriscaninu, monahu, dugogodisnjem vladiki, koji je tako mnogo uradio za Crkvu i svoj narod, potrebna pomoc. I to molitvena. Jedina mu je ta i potrebna, i jedinu tu mozemo pruziti. postavila sam molitvu u "potrebna molitvena podrška" koja je za to predviđena. :group111: Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ово је чак заједничко саслуживање. Но хвала Богу, свакоме ће Бог дати онако како је заслужио. sta ima lose u tome? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Скок на почетак теме 0102_laugh Требало би сви да се пуцају преко анонимних интернет форума и псеудонимских сајтова као што раде паметни ревнитељи па не би било места за тужбе и државне судове nesiguran :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ово је чак заједничко саслуживање. Но хвала Богу, свакоме ће Бог дати онако како је заслужио. sta ima lose u tome? Ма брате за тебе није лоше ни саслуживати са сотоном а камоли са папом :291291291: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Braco, najteze je sada Artemiju. Ne deluje mi promisljeno ovo sto govori: gde je on tu je njegova eparhija, a njegova je eparhija citav svet, pa ove tuzbe za klevetu. Jedini nacin na koji mozemo da pomognemo ocu Artemiju je molitva. Nemojte pokazivati zluradost u casu kada je jednom dobrom hriscaninu, monahu, dugogodisnjem vladiki, koji je tako mnogo uradio za Crkvu i svoj narod, potrebna pomoc. I to molitvena. Jedina mu je ta i potrebna, i jedinu tu mozemo pruziti. Дивне речи збориш брате. Свака част. :291291291: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Braco, najteze je sada Artemiju. Ne deluje mi promisljeno ovo sto govori: gde je on tu je njegova eparhija, a njegova je eparhija citav svet, pa ove tuzbe za klevetu. Jedini nacin na koji mozemo da pomognemo ocu Artemiju je molitva. Nemojte pokazivati zluradost u casu kada je jednom dobrom hriscaninu, monahu, dugogodisnjem vladiki, koji je tako mnogo uradio za Crkvu i svoj narod, potrebna pomoc. I to molitvena. Jedina mu je ta i potrebna, i jedinu tu mozemo pruziti. Амин брате. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Braco, najteze je sada Artemiju. Ne deluje mi promisljeno ovo sto govori: gde je on tu je njegova eparhija, a njegova je eparhija citav svet, pa ove tuzbe za klevetu. Jedini nacin na koji mozemo da pomognemo ocu Artemiju je molitva. Nemojte pokazivati zluradost u casu kada je jednom dobrom hriscaninu, monahu, dugogodisnjem vladiki, koji je tako mnogo uradio za Crkvu i svoj narod, potrebna pomoc. I to molitvena. Jedina mu je ta i potrebna, i jedinu tu mozemo pruziti. Tacno tako... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Koliko price o jednom obicnom monahu. Monah Artemije treba da nadje dobrog duhovnika. ali ... zeli li on to? Мислим да би ти требао да нађеш свештеника да ти прочита молитву за здравље...и ако Бог да да ти буде добро ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Мислим да је питање времена када ће доћи до физичког обрачуна између артемијеваца и синодалаца. Недао Господ Бог да будеш у праву....Ибрахиме ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ма било је покушаја да исто ураде и в.Јефрему, али сва је срећа те је човек молитвен па му је Бог помогао да их прозре одмах. Он се за разлику од осталих окренуо свом монашком позиву: смирењу, послушности и наставио да ради свој посао - подиже храмове и чува ред у властитој Епархији. Своју величину је показао изјавом да може он лично да се не слаже, али да ће увијек да прихвати сваку одлуку Сабора (јер човек је Православан и исповиједа да Сабор води Дух Свети) Немој да си тако убеђен у то да знаш шта мисли владика Јефрем ! Разочарао си ме у неким својим коментарима Евгениче,иако се не слажем са тобом у многом стварима....неозбиљан си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Нешо, зар ти желиш да владика Јефрем напусти СА Сабора и да се прикључи Артемију? Ја сам ти брате мој најгрлатије бранио Артемије- али све док је био управу. Сада је у грехопаду и више га не могу подржавати, само се могу молити да не иде у пропаст- а то је напуштање СПЦ. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Немој да си тако убеђен у то да знаш шта мисли владика Јефрем ! Разочарао си ме у неким својим коментарима Евгениче,иако се не слажем са тобом у многом стварима....неозбиљан си. - као прво не коментаришем његове "мисли" него дјела, која су за примјер. - као друго како ти боље од мене познајеш мог Епископа. - као треће откуд ти знаш да су његове "мисли" различити од његових дјела. Ајд размисли па ми поново реци ко је заиста неозбиљан, Семберац ти је заиста добро рекао, свака му је на мјесту. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Мислим да је питање времена када ће доћи до физичког обрачуна између артемијеваца и синодалаца. Недао Господ Бог да будеш у праву....Ибрахиме ! Да ли ми се учинило или ли ти то прижељкујеш да неко линчује канонске Епископе? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука