Jump to content

film Digitalni andjeo I - Zig zveri

Оцени ову тему

Препоручена порука

digitalni_andjeo.avi

Vase milsljenje o ovom dokumentarcu ?  1319_womens

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Мени се још ту не свиђају пророчанства старца Гаврила многострадалног и његова фаворизација.Људи у нашој цркви који имају расколнички менталитет стално се позивају на његова пророчанства о одвајању 5 епископа,неки су почели и датуме да износе.У овом филму има мало истине ,мало лажи то је у пакету полуистина а нема ништа горе од полуистине,односно лажи у омоту истине.

Подели на овим сајтовима

Наравно , не спорим да постоје завере, то је глупо причати , као неки код нас по диктату , не спорим да постоје моћници овога света, не спорим да постоји покушај покоравања целог света, не спорим да постоје људи који су директно антихришћански настројени, и на крају не спорим да је ово време какво до сада није било у историји( нарочито мислим на глобализам).

АЛИ , увек је било завера, увек је било моћника, увек је било покушаја освајања света (или барем онога што се тада подразумевало као свет) , увек је било антихришћански настројених људи и група људи, тако да осим глобализације ништа ново под капом небеском.

Негде сам прочитао , и то бих волео да нађем , један руски старац је рекао да док год буде приче о антихристу и док год се буде трубило о томе како ће он доћи да се исти неће појавити, тек када та прича изгуби сваки смисао , када људи више не буду веровали у ту причу, када што би се рекло нашим речима постане отрцана и излизана , и када сви на то забораве , онда ће доћи као лопов кога нико не очекује.

Тако да сматрам да и та "галама" о антихристу само иде у прилог антихришћанским силама, чак сам читао да многи који су антихришћани (као неке организације које су мање или више отворено антихришћанске или тајно антихришћанске) сами штанцују овакве приче.

0442_feel

Подели на овим сајтовима

ne znam ja sta tu konkretno nije istina, a sta jeste zaista ne znam.. ako neko moze da mi pojasni bilo bi lepo  319.gif u svakom slucaju,mene je stomak boleo kada sam film gledala.. i nije naivno svariti sve te informacije..i kada strah povukao,svidela mi se ideja da onako odemo u sumu i u  grupicama zivimo 319.gif kao u lostovima...daleko od tehnologije..

plemenske zajednice obrazovanjih ljudi.. 0442_feel

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ми знамо да сад постоје сателити који могу лоцирати човека било где да је. У коју шуму да бежимо, да нас не би нашли? Да ли смемо да понесемо бар један мобилни телефон? Ако нем нешто зафали, да неко може да нам донесе?  319.gif

Подели на овим сајтовима

?? ????? ?? ??? ??????? ???????? ???? ???? ???????? ?????? ???? ??? ?? ??. ? ???? ???? ?? ??????, ?? ??? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???????? ??? ????? ??????? ???????? ??? ??? ????? ??????, ?? ???? ???? ?? ??? ???????  319.gif

gledajuci te gluposti nikada ne bih poverovao u Boga

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

Јадан је и несретан човек кога "дигитални анђео" убеђује да поверује у Бога. Тешка је то и наметнута судбона када под страхом и трепетом морате да следите веру. Ако је наш Бог такав како га ови "ревнитељи" представљају, онда је он Бог - тиранин. На срећу, није тако.

Страшно, непотписани, анонимни продуценти... Таквом материјалу није место на овом сајту.

Подели на овим сајтовима

Svi ti filmovi su glupost.Meni je jedan veroucitalj preporucio film Borba za duse.Ja ga pogledam i na kraju vidim prica jedan pisac ,inace otac mog veoma dobrog druga.Ja ga nazovem i kazem mu.On sutra ode kod oca i pogledaju oni film zajedno.Covek nije ni znao da je u filmu.On je misli da taj intervju totalno u drugu svrhu dao.Na kraju je nazvao reditelja tog filma i stvari su toliko odmakle kontroli da mu je i majku psovao.Eto kakvi sarlatani prave dokumentarce sa ovakvom tematikom.

Подели на овим сајтовима

To su idiotizmi najtezeg oblika.Kad neko tvdi da su nasi episkopi tajni klirici rimokatolicke crkve.Zamisli recimo  vladika Atanasije Jevtic tajni klirik Rima.Ko god tako misli bolje da uzme macolu i da se udara 3 puta dnevno po 30 udaraca u glavu da ispravi krive drine u svom bezumlju.Problem tih ljudi je sto im Pravoslavlje proizilazi iz srpstva umesto da je obratno.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...