чтец Филип Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 digitalni_andjeo.avi Vase milsljenje o ovom dokumentarcu ? 1319_womens Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Ја би се сложио са оцем Гаврилом из Лепавине да те филмове без благослова цркве не треба гледати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Уф. Што ја не волим ове ствари типа смак света, светска завера... то само плаши људе, одвлачи их од љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Мени се још ту не свиђају пророчанства старца Гаврила многострадалног и његова фаворизација.Људи у нашој цркви који имају расколнички менталитет стално се позивају на његова пророчанства о одвајању 5 епископа,неки су почели и датуме да износе.У овом филму има мало истине ,мало лажи то је у пакету полуистина а нема ништа горе од полуистине,односно лажи у омоту истине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Наравно , не спорим да постоје завере, то је глупо причати , као неки код нас по диктату , не спорим да постоје моћници овога света, не спорим да постоји покушај покоравања целог света, не спорим да постоје људи који су директно антихришћански настројени, и на крају не спорим да је ово време какво до сада није било у историји( нарочито мислим на глобализам). АЛИ , увек је било завера, увек је било моћника, увек је било покушаја освајања света (или барем онога што се тада подразумевало као свет) , увек је било антихришћански настројених људи и група људи, тако да осим глобализације ништа ново под капом небеском. Негде сам прочитао , и то бих волео да нађем , један руски старац је рекао да док год буде приче о антихристу и док год се буде трубило о томе како ће он доћи да се исти неће појавити, тек када та прича изгуби сваки смисао , када људи више не буду веровали у ту причу, када што би се рекло нашим речима постане отрцана и излизана , и када сви на то забораве , онда ће доћи као лопов кога нико не очекује. Тако да сматрам да и та "галама" о антихристу само иде у прилог антихришћанским силама, чак сам читао да многи који су антихришћани (као неке организације које су мање или више отворено антихришћанске или тајно антихришћанске) сами штанцују овакве приче. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Читава је историја у знаку Апокалипсе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Zeljkov potpis bih iskoristila da kazem sta mislim:" Strah zivotu obraz kalja cesto ". Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Потписујем исто што и Тања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 ne znam ja sta tu konkretno nije istina, a sta jeste zaista ne znam.. ako neko moze da mi pojasni bilo bi lepo 319.gif u svakom slucaju,mene je stomak boleo kada sam film gledala.. i nije naivno svariti sve te informacije..i kada strah povukao,svidela mi se ideja da onako odemo u sumu i u grupicama zivimo 319.gif kao u lostovima...daleko od tehnologije.. plemenske zajednice obrazovanjih ljudi.. 0442_feel "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Ми знамо да сад постоје сателити који могу лоцирати човека било где да је. У коју шуму да бежимо, да нас не би нашли? Да ли смемо да понесемо бар један мобилни телефон? Ако нем нешто зафали, да неко може да нам донесе? 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 ?? ????? ?? ??? ??????? ???????? ???? ???? ???????? ?????? ???? ??? ?? ??. ? ???? ???? ?? ??????, ?? ??? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???????? ??? ????? ??????? ???????? ??? ??? ????? ??????, ?? ???? ???? ?? ??? ??????? 319.gif gledajuci te gluposti nikada ne bih poverovao u Boga radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 25, 2009 Пријави Подели Написано Јул 25, 2009 Јадан је и несретан човек кога "дигитални анђео" убеђује да поверује у Бога. Тешка је то и наметнута судбона када под страхом и трепетом морате да следите веру. Ако је наш Бог такав како га ови "ревнитељи" представљају, онда је он Бог - тиранин. На срећу, није тако. Страшно, непотписани, анонимни продуценти... Таквом материјалу није место на овом сајту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 25, 2009 Пријави Подели Написано Јул 25, 2009 Svi ti filmovi su glupost.Meni je jedan veroucitalj preporucio film Borba za duse.Ja ga pogledam i na kraju vidim prica jedan pisac ,inace otac mog veoma dobrog druga.Ja ga nazovem i kazem mu.On sutra ode kod oca i pogledaju oni film zajedno.Covek nije ni znao da je u filmu.On je misli da taj intervju totalno u drugu svrhu dao.Na kraju je nazvao reditelja tog filma i stvari su toliko odmakle kontroli da mu je i majku psovao.Eto kakvi sarlatani prave dokumentarce sa ovakvom tematikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 25, 2009 Пријави Подели Написано Јул 25, 2009 Чист идиотизам и смућивање верног народа. Зна се ко је покровитељ тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 25, 2009 Пријави Подели Написано Јул 25, 2009 To su idiotizmi najtezeg oblika.Kad neko tvdi da su nasi episkopi tajni klirici rimokatolicke crkve.Zamisli recimo vladika Atanasije Jevtic tajni klirik Rima.Ko god tako misli bolje da uzme macolu i da se udara 3 puta dnevno po 30 udaraca u glavu da ispravi krive drine u svom bezumlju.Problem tih ljudi je sto im Pravoslavlje proizilazi iz srpstva umesto da je obratno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука