Jump to content

Sektaska propaganda usmerena protiv pravoslavlja i PC

Оцени ову тему

Препоручена порука

О чему се овде заправо ради : http://siont.net/u-hristu/knjige/poe/

Слично питање сам поставио и ја јуче на једној старој теми о тој књизи. Нико није одговорио.

Скинуо сам је целу са свим поглављима на једном месту. Књига има преко 700 страна. Хтео сам да је убацим за преузимање и поставим на форуму. Наслови су супер, изгледа квалитетно. Али Оби Ван и још неки су је негативно окарактерисали. Нека напишу шта конкретно није у реду са том књигом. Да знамо чега да се пазимо док је читамо.

Подели на овим сајтовима

Ево овде се говорило о тој књизи линк ка теми

Иначе одма се да препознати протестантски наступ, буквалистички приступају. Интересантно је то, када сам био клинац и трагао за вером, први додири са хришћанском литературом су били протестантски и што скоро никад на први поглед нисам знао из таквих писанија чије је то тумачење. 

Лепо пише у књигама надахнутим Духом Светим уз чији је благослов :)

Подели на овим сајтовима

О овом великом експерту о Православној вери су већ биле теме на форуму.

https://www.pouke.org/forum/topic/22240-ivica-stamenkovi%C4%87-propoved-matej-610-neka-bude-volja-tvoja-na-zemlji-kao-i-na-nebu/

Човек је протестант и из тог угла гледа. Исто као када би ја откривао истину сика.

Видим Origen да те више занима тако неко "откривање" Православља, од истинске жеље да сазнаш нешто. То је неко моје мишљење, а можда и грешим.

Грешиш брате , видим да је у питању секта , само нисам сигуран тачно која , стигло ми је у инбокс преко ФБ-а 

And Abraham said unto Zed:
This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"!

Подели на овим сајтовима

Bila je konkretno tema bas i o ovoj knjizi. Knjiga je obicno sektasko podmetanje neiskusnima i neutvrdjenima, nista drugo.

Naslov knjige je krajnje lukav. Naravno - nimalo slucajno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Baptista + predrasude + bukvalizam + "ja znam" + prelest + jevanđelje = Knjiga "Pravoslavlje obasjano evanđeljem"(lukavi pokušaj podmetanja neistina tj. piščev lični ograničen pelešćeni pogled na pravoslavlje)  :cmizdrenje:

www.misionar.com
Hrišćanstvo je način života, stil života, naših navika, stavova, mišljenja i delanja.
Hrišćanstvo je put u život. Hrišćanstvo je hleb nasušni. Hrišćanstvo je put mira i ljubavi!

Подели на овим сајтовима

А и питање је ко га гура и са којим разлогом.

Зна се и ко га гура и са којим разлогом.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

idi4qejsizd 

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...