Ulični Muzičar Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Pa , to si sigurno mislio na onog Vladana Batića (zvanog Gargamel) on ima nos ... k'o onaj nož kojim se seče burek :cheesy: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 malopre je moj mali , umesto Kragujevac ... ... rekao KRAVOJEDAC stadaradim . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Ево, да отворим и ову тему. Пишите о занимљивим ситуацијама које сте сами доживјели са својом дјечицом или дјецом пријатеља и рођака. Навали, народе! 0409_feel *********************************** Дошла моја ћеркица од годину и по' пред врата. Поче да куца и каже: "Цук - цук!" (Умјесто: "Куц - куц") dada ines, Хелена Вујовић, Јелена1997 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Moj stariji sin (4) je malog (6m) nazvao SEREBEG 0409_feel stadaradim 4chsmu1 dada Viikica, ines and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ех, бате, претражих у "Брак, породица" све теме, па не нађох сличну... greengrin https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8519.0.html crvenilo :( ******************************************************************* Ево, да се мало извучем...ова тема је намијењена САМО ЗА ОНО ШТО СМО ЛИЧНО ЧУЛИ И ВИДЈЕЛИ. 4chsmu1 Ево, да отворим и ову тему. Пишите о занимљивим ситуацијама које сте сами доживјели са својом дјечицом или дјецом пријатеља и рођака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 мали бисер, слушај како жваће :bla: 0205_whistling 0205_whistling http://www.milostomic.com/films.php?v=182&s=1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 malopre je moj mali , umesto Kragujevac ... ... rekao KRAVOJEDAC Поздрав из КРАВОЈЕДЦА Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 мали бисер, слушај како жваће 0110_hahaha http://www.milostomic.com/films.php?v=182&s=1 0110_hahahaМалени меденко https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Mojoj Baki se pre neko vreme upokoila sestra. I pricaju u sobi Baka i Deka da joj nije bilo vreme i slicno, a moj brat od 4 godina pita ih "Kad sam ja umro" ... -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Cerka nasih prijatelja je cula da se na liturg. peva "aksios" pri rukopolaganju svestenika, i kad je sledeci put opet videla isto pocela je da peva umesto aksios saaaksiiiiijaaaaa-aaaa-aaa... ines, Данче*, Јелена1997 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Кад сам била мала, стихове химне "Хеј, Словени" сам певала: "Залуд прети понор пакла, залуд два трагрома"! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 tragroma i josh DVA 0409_feel "Kinezija je zemlja gde zhive Kinezi".... (biseri moje i tudje dece u dijaspori:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Rucaju moji blizanci, imali su oko deset godina tada. jedan kazhe "Dodaj mi sola!" a drugi ga krajnje ozbiljno ispravlja: "Ne kazhe se sola, nego SOLIJA" (od tada svaki recept pisem sa "dodaj solija"0409_feel)) Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 (jutarnja frka oko polaska u shkolu, jedan se otima); "Necu u toj majicoj u shkolu!!!!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 (sin gleda u nebo) "Vidi, mama, avijonin trag!!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука