Sophrosyne Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 http://www.glassrpske.com/slika/15059/200/130 Не знам да ли је било,али ево га у скенираној варијанти катихизис Здравка Пена.KATIHIZIS Osnove Pravoslavne Vere Dr. Zdravko M. PenoВидим да и на овом сајту постоји овај катихизис али не у потпуности :http://crkva.se/katihizis_index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Феноменалан Азбучник вере, иначе он ми је био професор Догматике у Богословији. Сада је, мислим, професор Догматике на факултету Светог Василија у Фочи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Феноменалан Азбучник вере, иначе он ми је био професор Догматике у Богословији. Сада је, мислим, професор Догматике на факултету Светог Василија у Фочи. Јесте, професор је домгатике у Фочи. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 29, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 Који су узроци и последице духовног пада, у чему се огледа морално посрнуће људи, колико је лажни морал укорењен у цркви и да ли црква као тело Христово има капацитете, снаге и моћи да адекватно одговори изазовима унутар ње саме, али и ван цркве? На ова, али и друга слична питања одговара др Здравко Пено, професор Православног богословског факултета у Фочи. http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/3003/14/10/11.10.14_budimo_ljudi-zdravko_peno_64kpbs.mp3 Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paladije Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Znam profu Pendaru zamornog i narcisoidnog kiselog retoricara, jako sujetan covjek i misli da je popio svu pamet svijeta..ali prava slika o njemu da je jako tanahan teolog u propoziciji sirine muvinog krilceta ..citao sam izvode iz njegovog doktorata koji govori o sofiologiji Bulgakova i Florenskog na najsimplifikovaniji nacin u maniru cak zilotske pro orjentacije..to je jedno obsceno smjehotvorstvo na cemu je lik doktorirao.... rad je u rangu seminarskog osrednjeg bogoslova u III-eg razreda..ali 'ajd stvarno je kolutoocno kad cujem za njega... Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 25, 2015 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ma daj... Ovo predavanje je odlicno, veoma jednostavno i poucno. Mada bih voleo da procitam njegov doktorat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paladije Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ma daj... Ovo predavanje je odlicno, veoma jednostavno i poucno. Mada bih voleo da procitam njegov doktorat. Hvala ti brate, ispravio si me! Pokajanjem sam se preumio i dostigao prosvjetljenje i vrlinu...sad odoh na pravi put i necu grijesiti vise... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ја вас стварно ништа не разумем. Да гледам сад овај видео или да не губим време? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 25, 2015 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Ја вас стварно ништа не разумем. Да гледам сад овај видео или да не губим време? :.mislise. Апсолутно гледај. Мислим, потпуно је неприлично да тек тако неко дође и ван контекста теме говори о личности професора. Предавање је фантастично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 "Nije hrišćanin koji je izdvojen od drugih i naspram Crkve, jer ne možemo živjeti sami za sebe, to je poruka za ljude u ovom vremenu u kojem je dominantan individualizam u svakoj pori ljudskog društva, nažalost i u porodici" “Srž života je živjeti u Crkvi i postaviti sebi uzvišeni cilj da postanemo manje ili više svetitelji, jer načinom života u Crkvi uzrastamo do mjere rasta i visine Hristove" “Kao što se Hristos ovaplotio i primio ljudsko tijelo, tako i čovjek treba da se obožuje u životu i kroz svu vječnost” ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука