Драган Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 дигитални анђео је дјелимично истинит 319.gifОнда то не ваља, Истина је Истина само ако је потпуна. 4chsmu1 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 дигитални анђео је дјелимично истинит :291291291:Онда то не ваља, Истина је Истина само ако је потпуна. nesiguran Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Мени се филм свиђа...открива много прича о масонима. Дал су оне чињенице све случајности неке??? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПРАВОСЛАВАЦ 888 Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Мени се филм свиђа...открива много прича о масонима. Дал су оне чињенице све случајности неке???О МАСОНИМА ЈЕ СВЕ ИСТИНА И О ЧИПОВИМА АЛИ О НОВИМ ЛИЧНИМ КАРТАМА И ПАСОШИМА НИЈЕ БАШ СВЕ ИСТИНА 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Мени се филм свиђа...открива много прича о масонима. Дал су оне чињенице све случајности неке???О МАСОНИМА ЈЕ СВЕ ИСТИНА И О ЧИПОВИМА АЛИ О НОВИМ ЛИЧНИМ КАРТАМА И ПАСОШИМА НИЈЕ БАШ СВЕ ИСТИНА 1414_feel Није, мало је претјерано. Али порука је јасна: Нови светски поредак припрема поробљене цјелог свијета. Усптовља се тоталитаризам над цјелим светом. Али слава Богу, државе као што су Русија или Кина нису још покорне... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПРАВОСЛАВАЦ 888 Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 антихрист само што се није зацарио!!!Доказ је то што је о.Тадеј рекао кад чујемо да је економска криза да знамо да је антихристово зацарење близу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Мени се филм свиђа...открива много прича о масонима. Дал су оне чињенице све случајности неке???О МАСОНИМА ЈЕ СВЕ ИСТИНА И О ЧИПОВИМА АЛИ О НОВИМ ЛИЧНИМ КАРТАМА И ПАСОШИМА НИЈЕ БАШ СВЕ ИСТИНА smej.gif Није, мало је претјерано. Али порука је јасна: Нови светски поредак припрема поробљене цјелог свијета. Усптовља се тоталитаризам над цјелим светом. Али слава Богу, државе као што су Русија или Кина нису још покорне... Увек је било и биће покушаја успостављања тоталитаризма, али од тога нема ништа. Увек постоји опозиција, у самом систему. Рецимо цајтгајст и слични покрети се боре против тоталитаризма унутар самог секуларног запада. Мада опет тоталиразам...у чему се састоји тоталитаризам? Ако узмемо Кину и њену политику рађања једног детета, и то је ништа него тоталитаризам. Прича о тоталитатирзму је такође пренадувана. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 антихрист само што се није зацарио!!!Доказ је то што је о.Тадеј рекао кад чујемо да је економска криза да знамо да је антихристово зацарење близу! Економских криза је било увек и биће их. Антихристов долазак зависи искључиво од уклањања онога који га задржава. Када тај буде уклоњен, онда ће се појавити син погибли. Према томе економске кризе немају никакве везе са антихристом, него је његова појава искључиво везана за духовно стање човечанства, а не материјално. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 антихрист само што се није зацарио!!!Доказ је то што је о.Тадеј рекао кад чујемо да је економска криза да знамо да је антихристово зацарење близу! Može on i sjutra da dođe ali džaba mu sve kada mi ne čekamo njega,nego Hrista Boga našega.To je i o.Tadej govorio.Jer nije Gospod rekao da bdimo i molimo se jer ne znamo časa kada će doći AntiHrist,nego On predvječni Bog - ljubav neizreciva u slavi svojoj.Tamo treba da se okrenu stremljenja naša,um naš,srce naše... Antihrista je bilo i u XX vijeku nekoliko...Poslednja vremena su od vremena Apostola.Ali tu je On jedini čovekoljubac i samo nam on treba,a On nikada ne kasni...eno ga na svakoj Liturgiji.A gdje smo mi,brate?Koga ili šta čekamo to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 ja sam izvadio novi biometrijski pasos pa sam vidio na jedan video digitalni andjeo da treba da se spale sva dokumenta biometrijska ili vrate i da se pokajemo da li je to istina molim vas brzo odgovorite!!! beggingpleasesmiley-1Digitalni anđeo je film bez blagoslova Crkve koji obiluje protestantskim mentalitetom i neistinama. Pravoslavac zamotaj dokumenta u 100 evrica i posalji. Mora posebna procedura za unistavanje tih dokumenata. A ja imam masinu za to... bleh Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Можда је сада мобилни телефон најповољнији за праћење, али је то само тренутно, а мобилни телефон не садржи личне и биометријске податке. У сваком случају, ја никако не бих поценио ту причу о Новом Светском Поретку. Старац Тадеј је говорио да ће печат бити ласерски и да се голим оком неће видети, али ће га скенери читати (са чела и десне руке). И од целог филма, опет се највише критикује онај део о коме реално најмање знамо, а то су чипови и биометријски системи. Труба на спавање ће увек бити, требају нам трубе за узбуну (не панику наравно). Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Čekaj,na koji dio digital andjela misliš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Можда је сада мобилни телефон најповољнији за праћење, али је то само тренутно, а мобилни телефон не садржи личне и биометријске податке. У сваком случају, ја никако не бих поценио ту причу о Новом Светском Поретку. Старац Тадеј је говорио да ће печат бити ласерски и да се голим оком неће видети, али ће га скенери читати (са чела и десне руке). И од целог филма, опет се највише критикује онај део о коме реално најмање знамо, а то су чипови и биометријски системи. Труба на спавање ће увек бити, требају нам трубе за узбуну (не панику наравно). Старац Тадеј је ако је причао такве ствари мало превише причао, или није уопште причао него му је то пришивено. Колико пута треба поновити да се ласером не може ништа испистивати по телу!!! Ласери могу бити читачи, или кад пишу нешто по нечем, онда брајко добро прже. Дакле присати нешто ласером по телу, значило би спржити кожу или убити човека дословно. Биометријски документи су безопасни, јер више тога о човеко може да сазна један модеран систем за надзор људи који се инсталира по читавом граду, и где те најмање 200 камера из различитх позиција ухвати. Тако је рецимо у Лондону. Ако су у питању бројеви или тајне речи на биометријском документу, онда је то чиста превара јер тога нема на биометријским документима, а и да има то души човека не може да науди. Човека погани оно што излази из његовг срца. Из за ту узбуну, ја баш кажем то је велика обмана, јер управо сви трубе о узбуни, а нико практички не зна због чега треба узбуњивати. Свако прича своју верзију и сеје свој страх што апсолутно нема везе са хришћанским смирењем и поуздањем у Христа који је обећао да ће са нама бити до свршетка света. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Потпис на Јустин пост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pogledajte ovog lika, heroj splavova, Marko Bulat o svetskoj zaveri. E ovakvi likovi smisljaju i prave te digitalne andjele i tome slicne gluposti. Evo sta kaze medju ostalom "Papa Jovan Pavle II po numeroloskom prevodu znaci 666 isto tako kompjuter napisan engleski kao computer=666 i time odmah pokazuje da je u sluzbi satane." Hahahhaahahahahha 0409_feel crvenilo crvenilo crvenilo 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif Znaci ROFL sta drugo reci nego Narko Bulat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука