Jump to content

Тачно казивање Еп.Игнатија

Оцени ову тему

Препоручена порука

А да ли је природно теле са две главе или дете без руку или ноге или дете које се роди са оба пола, или дете без коже и тако даље? Да ли је то природно???

Не можеш то поредити са педеризмом. Педер је по својој вољи то постао, а дјете без ноге није!!!

Sedi 1 iz biologije.

Подели на овим сајтовима

Ово треба схватити у правом контексту и мсилим да је Владика ововрло лепо запазио, али најгоре је што ове ствари дођу у посед злих људи који не разумеју ни најобичније ствари а камоли ово.

Све је тачно: морал се мењао кроз векове, оно што је некада било морално, сада није и обрнуто. Такође, морални закон у односу на Стари Завет је промењен у многоме- и то је тачно. Е сада ово пи питању тога да ли је хомосексуализам природан или не, ја вас питам: да ли природно да се роди дете без руке, или да да има оба пола одједном, или да се роди теле са две главе или дете без коже...? Да ли је то прородно?

Мислим да је лоше поређење оче.Ово је већ хендикеп,и хендикеп је од Бога дат Крст ради спасења а хомосексуализам није хендикеп у овом контексту,тако да мислим да сте лоше поређење ставили.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

А да ли је природно теле са две главе или дете без руку или ноге или дете које се роди са оба пола, или дете без коже и тако даље? Да ли је то природно???

Не можеш то поредити са педеризмом. Педер је по својој вољи то постао, а дјете без ноге није!!!

A na osnovu kojih naučnih istraživanja i dokaza to tvrdiš?

Rekao ti Mladen?

Подели на овим сајтовима

Ово треба схватити у правом контексту и мсилим да је Владика ововрло лепо запазио, али најгоре је што ове ствари дођу у посед злих људи који не разумеју ни најобичније ствари а камоли ово.

Све је тачно: морал се мењао кроз векове, оно што је некада било морално, сада није и обрнуто. Такође, морални закон у односу на Стари Завет је промењен у многоме- и то је тачно. Е сада ово пи питању тога да ли је хомосексуализам природан или не, ја вас питам: да ли природно да се роди дете без руке, или да да има оба пола одједном, или да се роди теле са две главе или дете без коже...? Да ли је то прородно?

Мислим да је лоше поређење оче.Ово је већ хендикеп,и хендикеп је од Бога дат Крст ради спасења а хомосексуализам није хендикеп у овом контексту,тако да мислим да сте лоше поређење ставили.

Nije... jer?

Подели на овим сајтовима

Ma ambis je na svakom ćošku... toga samo nisu svesni oni kojima su pederi najveći problem...  0304_smile4-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0304_smile4' />

Изгледа да се о тврдњи да су "2 и 2 = 4" не можемо изјаснити...ипак нам је потребно више детаља за проверу те констатације. 0212_rolleyes

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Уз дужно поштовање свима, ко год је одлазио на предавања из догматике, чуо је и разумео (ко је хтео & могао) прави смисао...

Владика Игнатије говори да су пред Богом једнаки они који свој идентитет граде на своме биолошком постојању, небитно да ли се ради о националисти, природњачком моралисти (као што су РмКтлЦи који пренаглашавају породицу, хепи фемили и слично...) и - хомосексуалци. Ни једни ни други не чине оно што је човеково назначење: измиче им да се идентитет гради на личности Божјој, кроз заједницу са вечним Богом.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ali takodje ima biolosku podlogu sa obzirom na to prirodno je. Ima ga svuda u prirdi i medju zivotinjama.

Подели на овим сајтовима

Уз дужно поштовање свима, ко год је одлазио на предавања из догматике, чуо је и разумео (ко је хтео & могао) прави смисао...

Владика Игнатије говори да су пред Богом једнаки они који свој идентитет граде на своме биолошком постојању, небитно да ли се ради о националисти, природњачком моралисти (као што су РмКтлЦи који пренаглашавају породицу, хепи фемили и слично...) и - хомосексуалци. Ни једни ни други не чине оно што је човеково назначење: измиче им да се идентитет гради на личности Божјој, кроз заједницу са вечним Богом.

Pa da.

Al' hajde ti to objasni neukima koji bi da uče učenjake.

Подели на овим сајтовима

Јој,бре..."пуна су вам уста" педера,вл.Игњатија,природе и противприроде,личности версус природе...ту ни таблете за повраћање не би помогле. 0212_rolleyes

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Хомосексуализам није од Бога створен и није болест као свака друга (гдје болесник није крив за своје стање). Хомосексуализам је ругање Богу, а хенидкепи нису ругање Богу већ крст за спасење.

Бог не ствара Хомосексуализам.

Постоје природни греси и неприродни...немојте ме тјерати да цитирам Св. Јована Златоустог.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Мислим да сам потпуно добро поставио ствари. Ако поставимо стари тако да кажемо да је хомосексуализам само избор, а не и БОЛЕСТ, онда је у реду то што кажеш, али хомосексуализам јесте и болест и то оака болест и самим тим и хендикеп. Јесте природно јер се дешава у природи и то овој палој. Зато хомосексуалац треба да се издигне изнад пале природе. Иначе, хомосексуализам постоји и код животиња и разне друге девијације...
Подели на овим сајтовима

A na osnovu kojih naučnih istraživanja i dokaza to tvrdiš?

Rekao ti Mladen?

Питај Св. Јована Златоустог 0212_rolleyes

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Веома лепо речено и разумљиво.Хвала.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...