Tanja Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 0442_feel 0442_feel Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Sve cestitke za pobedu! Moram da vam priznam da sam bio gotovo ubedjen u vasu pobedu u kategoriji forumi na osnovu tempa glasanja u poslednjih nekoliko dana. Nadam se da cemo se upoznati na Web festu! Sve najbolje! ????? ?????, ? ?? ???? ????????? ??????, ??? ??? ?? ????????. ???????, ???????? ??? ??????? ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ????? ???????. ?? ??? ???? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DzoA Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Hvala Ivane na lepim recima! Sto se tice saradnje za pocetak mozemo saradjivati sa banerima. Vise o tome mozete procitati na ovom linku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Hvala Ivane na lepim recima! Sto se tice saradnje za pocetak mozemo saradjivati sa banerima. Vise o tome mozete procitati na ovom linku. ??, ?????, ?????? ??. ?????? ? ????????. ???????? ?? ??????, ??? ??????!!! 0442_feel klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Баш лепо. Свака част. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stanoje Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 čestitke od mene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Значи, екстра. Свака част свима. 0442_feel klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Браво мајстори :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 ???????? ?? ????????? ????? ????, ????????????? ????? ??? ???? ?? ?????? ??????????? ???????? ?? ???????? ? ??????? ???? ???????? ???? ??????? ?????? ????? ?????! ????? ??? ??????, ??????? ??????? ??????? ????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ?????????? ????/????? ? ?????? ?????/???. klapklap klapklap confused 319.gif 319.gif ??????? ??? ????? 319.gif kolo2 319.gif Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 ??? ??? ?????!!!!!!!!!!!! crvenilo joooj 0110_hahaha 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif ?? ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?, ??? ?? ??? ?????? ?? ???????, ??? ??? ??? ?????!!! 0110_hahaha 0110_hahaha ?? ?? ?? "default-u".... 0110_hahaha . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Veceras je zurka u Zenskom kutku!Slavimo pobedu! Svi ste pozvani! 1405_love 1405_love klapklap crvenilo 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Uvjek zakasnim kad nesto bitno treba da uradim... Tako da nisam glasala, ali nema veze, pridruzujem se cestitkama! 0110_hahaha 0202_238 brokoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 hvala Izdice draga 0202_238 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jankovic_Dobra_Voda Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Bravo! Iskrene cestitke! Posebni pozdravi za Oca Ivana Cvetkovica! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Полако! Наравно ПРИДРУЖУЈЕМ СЕ ЧЕСТИТКАМА, БРАВО за победу, али морамо бити још јачи сада! Цела нација ће знати да је ЖРУ победио, а добро знамо да у Србији има мнооооого људи који нису баш срећни збога ове победе. Морамо битни свесни да ће на наш форум долазити и они који су унесрећени овом победом, они који имају доста тога против Хришћанства, Православља, самог Творца... Ајде да се уозбиљимо сви, да збијемо редове и да станемо у одбрану ЖРУ и самог Православља... Победили смо велику конкуренцију која то неће заборавити! Не схватите ово као саботирање славља, схватите као бригу за људе који желе управо ЖИВУ РЕЧ УТЕХЕ, а коју могу и свакако желе да покваре сатанисти, атеисти, дарвиновци... ко зна који! Реално је (за њихов појам) да буду испровоцирани овом победом и реално је да дођу на форум! ОБРАТИМО ПАЖЊУ! Свако добро од Бога желим свима Вама браћо и сестре! 0409_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel dada И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука