Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Sve cestitke za pobedu! Moram da vam priznam da sam bio gotovo ubedjen u vasu pobedu u kategoriji forumi na osnovu tempa glasanja u poslednjih nekoliko dana.

Nadam se da cemo se upoznati na Web festu!  :drugarstvo:

Sve najbolje!

????? ?????, ? ?? ???? ????????? ??????, ??? ??? ?? ????????. ???????, ???????? ??? ??????? ?? ??? ??????? ?? ??????? ? ???? ????? ???????. ?? ??? ???? ????????.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Hvala Ivane na lepim recima!

Sto se tice saradnje za pocetak mozemo saradjivati sa banerima. Vise o tome mozete procitati na ovom linku.

??, ?????, ?????? ??. ?????? ? ????????. ???????? ?? ??????, ??? ??????!!!  :drugarstvo: 0442_feel klapklap
Подели на овим сајтовима

???????? ?? ????????? ????? ????, ????????????? ????? ??? ???? ?? ?????? ??????????? ???????? ?? ???????? ? ??????? ???? ???????? ???? ??????? ?????? ????? ?????!

????? ??? ??????, ??????? ??????? ??????? ????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ?????????? ????/????? ? ?????? ?????/???.  klapklap klapklap 0405_feel confused 319.gif 319.gif

??????? ??? ?????     319.gif  kolo2  319.gif

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

??? ??? ?????!!!!!!!!!!!!

crvenilo joooj joooj joooj 0110_hahaha :D 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

?? ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?, ??? ?? ??? ?????? ?? ???????, ??? ??? ??? ?????!!!  ;) 0110_hahaha 0110_hahaha

?? ?? ?? "default-u"....  0110_hahaha

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Полако!

Наравно ПРИДРУЖУЈЕМ СЕ ЧЕСТИТКАМА, БРАВО за победу, али морамо бити још јачи сада!

Цела нација ће знати да је ЖРУ победио, а добро знамо да у Србији има мнооооого људи који нису баш срећни збога ове победе. Морамо битни свесни да ће на наш форум долазити и они који су унесрећени овом победом, они који имају доста тога против Хришћанства, Православља, самог Творца...

Ајде да се уозбиљимо сви, да збијемо редове и да станемо у одбрану ЖРУ и самог Православља...

Победили смо велику конкуренцију која то неће заборавити!

Не схватите ово као саботирање славља, схватите као бригу за људе који желе управо ЖИВУ РЕЧ УТЕХЕ, а коју могу и свакако желе да покваре сатанисти, атеисти, дарвиновци... ко зна који!

Реално је (за њихов појам) да буду испровоцирани овом победом и реално је да дођу на форум!

ОБРАТИМО ПАЖЊУ!

Свако добро од Бога желим свима Вама браћо и сестре!

0409_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel dada

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...