Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

http://www.wfest.org/

Драги пријатељи, први смо у три категорије на web festu!!!

Још само два дана је гласање, ви, којима се допада наш сајт дајте нам глас и помогните ширење православне речи.

Још само два дана до краја.

Ваше Живе Речи Утехе

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Дакле, имамо велике шансе да освојимо web fest 2009. Ако волите ову православну интернет оазу, гласајте. За све непознаности, обратите се на мејл [email protected].

Још једном, хвала свима у име Уредништва што сте гласали или што ћете гасати за Поуке.орг и форум ЖРУ

Подели на овим сајтовима

--- 216622 порука у 11144 тема 2150 чланова---

домаћи задатак.... :drugarstvo:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

--- 216622 ?????? ? 11144 ???? 2150 ???????---

?????? ???????.... 1414_feel

Uskoro Max, uskoro... s tim sto mi ne jurimo veliki broj pasivnih  clanova, vec kvalitetne diskusije. Ali polako, mi postojimo nekih 5-6 meseci. Ima vremena...
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

У сваком случају, још један дан је остао за гласање... не мора да се чека. Имате слику, видите где се налазимо, гласајте и за неке друге и то је то...

Иначе налазимо се и у забавним сајтовима (знамо ми овде добро да се забављамо јел? ), чак смо и ту врло близу првог места (мислим да смо 3 или 4). Иначе, кандидати смо у 4 категорије и за сад у три категорије водимо, што  не значи да ће тако бити до краја. Зато браћо и сестре гласајте, ако нисте.

Подели на овим сајтовима

Стварно вас не капирам,ко мала деца сте,дај мени чоколаду...

Чему то агитовање за гласање,оћете награду на овом свету... :cmizdrenje:

Неозбиљно је ово,какав бре забавни сајт,о чему ви то...

Оче Иване,мада вас поштујем и ценим,овде сте оманули,не знам шта вас је повукло...

Сајт ради пар месеци и добро је почео,шта желите, рекламу,почаст,награду...

И немојте одма да ми узимате ово на зло , само добронамерна критика... :drugarstvo:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??????? ??? ?? ???????,?? ???? ???? ???,??? ???? ????????...

???? ?? ????????? ?? ???????,????? ??????? ?? ???? ?????... :drugarstvo:

????????? ?? ???,????? ??? ??????? ????,? ???? ?? ??...

??? ?????,???? ??? ???????? ? ?????,???? ??? ???????,?? ???? ??? ??? ?? ???????...

???? ???? ??? ?????? ? ????? ?? ?????,??? ??????, ???????,??????,???????...

? ??????? ???? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? , ???? ???????????? ???????... :drugarstvo:

????? ????? ?? ???????, ???? ?? ?? ????????????, ??? ???? ??????? ??????? ????? ?? ??? ??? ??????:

?????, ??? ?? ????? ?? ???????, ?? ? ?? ???? ?? ?? ??? ?????? ???????, ? ? ??? ??? ?? ?????????? ??. ?? ????? ?? ??????, ?? ??????? ????? ??? ???? ?? ??????? ?????, ???? ? ???? ?? ???...

??????? ??????, ??? ????? ?? ??????? ? ????? ??????. ???? ?????? ????????? ?? ???? ???? ?? ?? ???? ???????? ???????? ?????? (???? ??????????? ????? ????? ?? ???? ???? ?? ????????, ??????? ?? ?????????, ??????????? ?????, ??????, ??????? ??????? ???...).

??, ?????? ????? ???? ???? ?? ??? ???? ??????, ? ???? ?? ????? ?? ??? ?? ???????? ?????? ?????? ?????? ???????????? ?? ????. ?????? ?? ? ???? ???? ??????, ?? ???? ???????? ???? ???? ???? ?? ?? ???????? ?? ????????????, ?? ???? ?? ??? ?? ????????, ????????, ??????????? ????, ?? ????? ??????? ???? ??????? ?? ????, ??? ????? ???, ??? ??? ??????? ? ????? ???.

????? ?? ??????? ?? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??????????? ????????? ?? ???????? (?????, ??? ??? ??? ??????????? ?????? ???????????? ???? ???????, ????? ???? ?? ????? ?????, ??????? free, ??? ??????? ??????), ? ??? ?? ???? ???? ???? ? ????? ?? ???? ?? ??????. ?, ?? ??? ????? ?? ???????? ??????? (? ??? ?? ?? ?????? ??????????? ??????, ?? ???? ?? ???? ?????? ???? ???? ?? ???? ??? ??? ? ????), ?? ????????? ? ????? ?? ????? ???? ???? ?????? ?? ????? ?????? ?????. ?? ?? ?? ????????, ???? ?? ?????? ?????, ? ?? ?? ?? ?????? ??????????? ?????? ?????? ????.

????? ????? ????, ????? ?? ???? ??? ??????????, ??? ?? ? ???? ????, ???? ????? ?? ??????? ?? ??? ???????? ??? ?? ?? ??? ??? ?????? ????????. ??? ????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ? ?? ??????? ???????? ? ?????? ????????? ???? ?? ?? ???? ?????, ??? ??????? ?????????, ??????? ??????????? ????? ????. ?? ????????? ???, ????? ???? ??? ?????, ?? ?????... ???? ????? ????? ?? ?????? ??? ????? ??? ?? ??????? ??????? ?? ?????? ???? ?? ?? ???? ???????  ??????. ???? ?? ????????? ?????? ?? ?????? ????? ??? ??? ???? ??? ??. ?? ?????? ?? ????? ????? ???? ? ????.

? ?????? ???????, ??? ???? ??????- ??????.  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...