Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Taj mali Misa zovem ga mali, jer je stvarno dosta mladji od mene kao i njegov ortak u poslu istih godina(neka mi prasta sto trenutno ne mogu da se setim imena),su nam bukvalno stvorili ovo sto imamo.Svi mi smo imali ideje,ali oni su ti koji su ih sprovodili u delo.Ideja za ,,pouke.org" je razradjivana u jednoj kafani gde sam pio samo ja,Otac Ivan je pisao,cepao i ponovo pisao, a ova deca su nas  samo gledala i odradila bolje i nego sto smo zamislili.

Ne mogu ovdе zaboravitii ni Oca Gorana koji je osmislio ovaj sajt onakvim kakav je danas zajedno sa Ocem Ivanom kao ni Svetlanu i Zeljka i mnoge druge za koje znam da mi nece zameriti , a deo svoje duse su ugradili u ovaj sajt

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Taj mali Misa zovem ga mali, jer je stvarno dosta mladji od mene kao i njegov ortak u poslu istih godina(neka mi prasta sto trenutno ne mogu da se setim imena),su nam bukvalno stvorili ovo sto imamo.Svi mi smo imali ideje,ali oni su ti koji su ih sprovodili u delo.Ideja za ,,pouke.org" je razradjivana u jednoj kafani gde sam pio samo ja,Otac Ivan je pisao,cepao i ponovo pisao, a ova deca su nas  samo gledala i odradila bolje i nego sto smo zamislili.

????? ????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

?????????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ? 20? ? ????????? ????? ????????, ??? ???? ?? ???, ?? ??????, ???? 3 ????? ???? ?? ? ?????????? ????? ?????. ???????? ?????? ? ??????????? ??????????, ????? ??...

Bas lepo,a ko odlazi kao predstavnik foruma ?Da li je predvidjena neka nagrada?Mi navijaci smo uz Vas!!! navijanje navijanje navijanje

?.????, ?? ? `???????????` ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ??? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ????-????. ????? ??? ???? ???? ????? ??? ????? ????????? ?? ?? ???? ? ??? ????? `???? ??????` 0202_238 .

??????? ?? ?? ??????? ???? ?? ????? ????????, ????? ?? ???????? ??? ????? ????? ?? ???? ??????????  0703_read klapklap confused

Подели на овим сајтовима

??????!

??????? ??????????? ?? ??????????, ????? ?? ??????, ??? ?????? ???? ??? ???? ????!

???? ?????? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ????? ????? ?? ? ?????? ??? ????????? ???? ???? ???? ??? ?????? ????? ??? ??????. ?????? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??? ???? ?? ?????????? ???? ???????, ??? ???? ????? ????? ???? ?????? ???????????, ???????????, ????? ??????...

???? ?? ?? ????????? ???, ?? ??????? ?????? ? ?? ??????? ? ??????? ??? ? ????? ???????????...

???????? ??? ?????? ???????????? ???? ?? ???? ??????????!

?? ???????? ??? ??? ?????????? ??????, ???????? ??? ????? ?? ???? ???? ???? ?????? ???? ??? ?????, ? ???? ???? ? ??????? ???? ?? ??????? ?????????, ???????, ??????????... ?? ??? ????!

?????? ?? (?? ????? ?????) ?? ???? ????????????? ???? ??????? ? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????!

???????? ?????!

????? ????? ?? ???? ????? ????? ???? ????? ? ??????!

0703_read klapklap confused navijanje navijanje

????? ? ?? ???? ?? ?? ??????, ???? ??? ??? ??? ?????? ????? ????? ???????, ??????????? ?? ?? ? ?????????? ?????????? ? ?? ??????? ??? ???? ????????  navijanje

Подели на овим сајтовима

Хвала Медо, надам  се и да други размишљају ко ти... збијмо редове!

0202_238 8084.gif :drugarstvo: 8084.gif :drugarstvo: 8084.gif :drugarstvo:

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Slike su super,ali ja kao stari materijalista stalno gledam da vidim koverat,sta cu jace je od mene 0104_cheesy.

Salim se i zahvaljujem svima koji su svojim glasom pomogli da osvojimo ovu titulu.

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Slike su super,ali ja kao stari materijalista stalno gledam da vidim koverat,sta cu jace je od mene 0104_cheesy.

Salim se i zahvaljujem svima koji su svojim glasom pomogli da osvojimo ovu titulu.

? ?? ???????! bleh

??? ???? ???? ??????????? ?????????? ?? ????????? ??? ...?

Подели на овим сајтовима

Испуњен сам радошћу, слике су супер  bleh eheeeej

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Premda sam u ozbiljnom neslaganju sa o. Goranom i jos nekim urednicima ovog foruma, zakopao bih [bar na kratko] ratnu sekiru: sta da radim osim da cestitam :smiley:

Lepo: svaka cast. :smiley:

Slike su super, ali ja kao stari materijalista stalno gledam da vidim koverat, sta cu jace je od mene 0104_cheesy.

0104_cheesy
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...