Jump to content

Неопаганизам, расизам и сатанизам у Срба данас

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Пази бато, они су сами доказали све што сам написао у првом посту:

да је ријеч о људима који су у тај трип упали због многих породичних и личних фрустрација,

а да се у профил уклапа интелектуални ниво размаженог детета.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Пази бато, они су сами доказали све што сам написао у првом посту:

да је ријеч о људима који су у тај трип упали због многих породичних и личних фрустрација,

а да се у профил уклапа интелектуални ниво размаженог детета.

Manje psihoanaliziranja, više pravljenja Dijaloga sa budalama.    4chsmu1

E, i posle nove članove - radimo neku vrstu provere, neko ide na "Predstavite se" a neko direktno na "Dijalog sa budalama", eto ideje.

0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Морамо да видимо са техничким уредницима да се направи аутоматизовано као на неким форумима:

нема писања док не пише прво у "представите се", па тек онда да добије постепено одобрење за писање.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Ево предложио сам уредништву да се отвори посебан подфорум на којем би и некултурни и они психички лабилни могли да пишу  4chsmu1 0102_laugh

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Бидните мало финији, не мора да се то зове "дијалог са будалама", има сигурно и неки мало лепши назив.

Nemojte pogrešno da me shvatite, nije mi to namera, ali koren reči budala je badal što na turskom znači religiozan čovek.

0102_laugh

Šalim se za dijalog sa budalama, ne znam šta je ljudima večeras.

Подели на овим сајтовима

Evoluciona bilogija nam jasno govori da rase i ne postoje. Tako da i tu ste se ispalili.

Аквилио јел би (бисте) могао (могли) да ми линкујеш неки материјал који говори о томе да расе не постоје?Треба ми да ефектно прекратим неке расправе хехе :cheesy2: Хвала унапред,није ништа хитно,кад будеш имао (будете имали,не знам да ли је потребно да персирам :() мало времена.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Просто је невјероватно, али све и један лик којег сам срео а да се трипује да је "аријевац" буде неки искомплексирани бубуљичар који је живчан због лоше породичне и материјелне ситуације.

Као и својевремено дизелаши, исфрустрирана дјеца из предграђа одрасла без традиционалних вриједности које сада траже у паганским култовима и разним "фирерима".

Туга.

A mozda si Ti cigan ili neki armenoid. A moj narod jeste Arijevski narod. A ako si Srbin onda bih te molio da ne vrijedjas sopstveni narod. Sta fali tvom narodu da ne bude bijeli narod? Ima evropsku kulturu,m tradiciju, obicaje, evropski jezik i najbitnije - ima evropski izgled. Tj. srbi pripadaju evropeidnom fenotipu, poznatijem kao Dinarski. To je prosta cinjenica.

A sto se tice religije:

Ako je bog stvorio ljude da budu jednaki kako to oni nisu? Tj. ljudi se mogu svrstati u antropoloske grupe poznatije kao rase a one se razlikuju po svojim psihofizickim sposobnostima. To moze da vidi i malo dijete...

Evoluciona bilogija nam jasno govori da rase i ne postoje. Tako da i tu ste se ispalili.

Аквилио јел би (бисте) могао (могли) да ми линкујеш неки материјал који говори о томе да расе не постоје?Треба ми да ефектно прекратим неке расправе хехе :cheesy2: Хвала унапред,није ништа хитно,кад будеш имао (будете имали,не знам да ли је потребно да персирам :() мало времена.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

@ onom sto psuje:

to moze svako jer je lako, budi faca pa resavaj svoje probleme

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10184.0.html

Кад сам отварао своју тему о паганизму нисам ово приметио, али мислим да су сличне старости, само је била конкретно о овом примеру.

Елем, као што рекох у оној теми, већина тих ''пагана'' су обични сатанисти, будале.

Прича о аријевској раси је такође будалаштина. За мене, нормално је и природно да волиш своју расу, и ја не волим што она нестаје, што у европу долазе Кинези и црнци. Али какве то везе има са паганизмом? Зашто је хришћанство анти-србско? Јел ви знате да је то као да кажете да је дрво штети природи!

Знам да има доста тих који уз фашизам подржавају и сатанизам. То је исто неспојиво! Да би били национал-социјалисти, морате да волите своу нацију? Јел може нација да опстане ако нас воде овакви:

Постављена слика

Јел овагамад има икакве везе са нашим прецима!?

Познајем доста скинса, НС-овца и сличних, већина су изузетни људи, националисти и Православци. Ово је шачица идиота (извинте на изразу) који се мало пропагирају преко интернета, али су маргинални. Свака част сваком Пагану који зна нешто о тој вери и који је исправан као националиста, али овакви не могу да буду националисти ни Срби!

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

Ne, necu, jer nisam paganin uopste. Ja nisam vjernik bilo kakve vrste.

I izvinite na caps  lock.

Na racunaru mi je tek podignut sistem pa nemam cirilicno pismo da ga koristim. Ali nije neki problem nadam se, kako je istorija odmicala ni mi vise ne koristimo slovenske Rune.

Pozdrav

Имаш ти ћирилично писмо и на тек подигнутом систему само не знаш да га укључиш!!! То да нема ћирилица на тек подигнутим -Прозорима- је велика и веома честа заблуда.

Подели на овим сајтовима

@Pivopija

Jako bi se negativno iznenadio.

Sve najjace satanisticke loze ONA,TOTBL,TOBM,TOS zele drzavu uredjenu isto kao i ti. Sa jakom nacijom,

strogom hijerarhijom, militarizmom kao ultimativnim metodom vaspitanja jedino se ne slazu da hriscanstvo

treba da ostane, da postoji.

Ali sto se politike i drustva tice tvoji stavovi i stavovi satanista su identicni.

P.S Nemoj da se zavaravas da su ovo na slici bilo kakvi satanisti. To su obicni pozeri koji glume mracnjake.

Подели на овим сајтовима

@Pivopija

Jako bi se negativno iznenadio.

Sve najjace satanisticke loze ONA,TOTBL,TOBM,TOS zele drzavu uredjenu isto kao i ti. Sa jakom nacijom,

strogom hijerarhijom, militarizmom kao ultimativnim metodom vaspitanja jedino se ne slazu da hriscanstvo

treba da ostane, da postoji.

Ali sto se politike i drustva tice tvoji stavovi i stavovi satanista su identicni.

P.S Nemoj da se zavaravas da su ovo na slici bilo kakvi satanisti. To su obicni pozeri koji glume mracnjake.

Јел ти нека ЛДП-овска фора или?

сатанисти су махом анархисти...

А ове пагане нацисте су само сатанисти када треба да се испровоцирају Хришћани!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...