Jump to content

Неопаганизам, расизам и сатанизам у Срба данас

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Јел ти нека ЛДП-овска фора или?

сатанисти су махом анархисти...

А ове пагане нацисте су само сатанисти када треба да се испровоцирају Хришћани!

Nije LDP fora nego cinjenicno stanje stvari.

Ti satanisit koji su mahom anarhisti nisu nikakvi satanisti nego Levajeve budale. Obicni ateisit koji

svoj ateizam ucvrscuju tako sto se maskiraju u strasila i izigravaju neke rituale. To su satanisti koliko

smo ja i ti samuraji.

Proguglaj malo ove loze sto sam gore naveo pa vidi da je svakoj eshatoloski cilj Dark Imeprium kome mora

ovde i sada prethoditi fasisticka imperija.

Подели на овим сајтовима

Фашисти су били обични пагани и мистици..

Тешко да их можеш назвати сатанистима више него нови светски поредак и ЕУ-США империју!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Фашисти су били обични пагани и мистици..

Тешко да их можеш назвати сатанистима више него нови светски поредак и ЕУ-США империју!

Fasizma je pojam odvojen od konkretnog istorijskog doadjaja koji se zbio proslog veka u Italiji. Moze

biti fasista i neko ko je 100% ateista, to jednostavno niej u uzrocnoj vezi.

Ali ovi satanisti su sto se tice nacina uredjenja drzave, politike, nacije tvoji istomisljenici.

Подели на овим сајтовима

Fasizma je pojam odvojen od konkretnog istorijskog doadjaja koji se zbio proslog veka u Italiji. Moze

biti fasista i neko ko je 100% ateista, to jednostavno niej u uzrocnoj vezi.

Ali ovi satanisti su sto se tice nacina uredjenja drzave, politike, nacije tvoji istomisljenici.

Моја грешка..мислио сам на нацисте!

Али с, мојим погледима немају никакве везе...јер ја не заступам расну чистоћу кроз Аријевце...

Јер нисам Аријевац  1414_feel, већ чисти Европљанин  :229229229:

А посебно се не ложим ан теорију крви и тла...већ једноставно права која имамо као припадници Европе када словени, германи и остала браћа нису били ни близу исте!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

AVE SERBIA је лепо рекао, сатанисти су углавном они које не занима ни нација ни вера, па им је лакше да пљују и ругају се свему. Ово јесу позери, али позери су сви сатанисти! Сви они који глуме нешто, фолирају се, облаче у црно, обрнути крстови... а 90% таквих се јуче напило код другара на Слави (тад им Хришћанство не смета).

Најједноставнија дефиниција: ПОЗЕРИ!

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

• Гости

Moj post se odnosio na hardkor hrišćane što nisu pročitali bibliju a govore da je satanizam zlo...Zapravo su glupi kao kurac,i zatucani...Ako se malo više edukuju,shvatiće da je biblija lažna knjiga,kao i celo hrišćanstvo,islam itd.

Ово је свакако задње што си написао, јер те језик твој одаје. не пада нам напамет да читамо баљезгарије болесног сатанисте. Ћао, нема вишеееее...

Подели на овим сајтовима

koja patetika lol :group111:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Moj post se odnosio na hardkor hrišćane što nisu pročitali bibliju a govore da je satanizam zlo...Zapravo su glupi kao kurac,i zatucani...Ako se malo više edukuju,shvatiće da je biblija lažna knjiga,kao i celo hrišćanstvo,islam itd.

Ово је свакако задње што си написао, јер те језик твој одаје. не пада нам напамет да читамо баљезгарије болесног сатанисте. Ћао, нема вишеееее...

Joj kakvi su to idioti, OMG! Kad vidim takve odmah mi pada na pamet da ne bi bilo na odmet prevrednovat tu ulogu inkvizicije u srednjem vijeku. Kako je vidjet danas bi tu bilo posla za njih preko glave. a sigurno se tu ne bi radilo o nikakvim "nevinim i nepravedno osuđenim".

Подели на овим сајтовима

to su obicno ljudi sa nekim traumama, dal iz detinjstva ili sta vec

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

to su obicno ljudi sa nekim traumama, dal iz detinjstva ili sta vec

Da, da, njihova najveća trauma je što su se uopšte rodili. evo ovdje imaš jedan mali pogled u dubinu njihovih duša:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=114201308636491&set=a.114200321969923.17235.100001398685252

Moraš taj dole text "odrolovat, otvorit" ima ga mnogo više nego što je vidjet. Klikni na to: prikazat više ili šta već tamo piše kod vas, ja imam sve na češkom pa ne znam šta je kod vas, kakve komande i instrukcije imate.

Подели на овим сајтовима

pa da, tolko su promasili smisao da nemaju pametnija posla, pa im je to ustvari smisao, nisu svesni svoje nesvesti 0212_rolleyes

zatiltovali su se, vide samo ruzno i to i propovedaju

ustvari oni su se i skoncentrisali samo na ruzno i negativnost, i to rade namerno iz eto protesta sto ne shvataju svet i prirodu stvari, traume su to i za zaljenje su

Подели на овим сајтовима

VIDIM KONGLOMERAT RAZNORAZNIH LJUDSKIH PROFILA,SRBI NACIONALISTI,PSEUDO LIBERALI CAK I KLERSTVO I NJIHOVI POTRCCI A SVI UJEDINJENI U KONZERVATIVNOST NJIHOVE ILUZIJE I GLUMATANJA...

SAM KREM,NEMA STA...

SAMO JOVAN...KONACNO,ZVIJER JE MEDJU NAMA...

DAS ODO BUSADIRE OIAD OUOARESA CAOSAGO!!!CAOSAGO!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...