Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Да, шта је изазвало такву дискусију? И то треба поставити. Уосталом, ја не верујем у демократију. Демократија се веома лако претвара у демонократију. Овде се зна ред и нико,баш нико не може овде да дође и да вређа православне хришћане. Постоји премного сајтова и осталих медија где се на сва уста пљује Црква. Овде је бар једна мала медијска оаза где људи Цркве могу да изнесу своје мишљење и да буду прихваћени. Зато е се у будућности још више пазити на све ово. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Да, шта је изазвало такву дискусију? И то треба поставити. Ah znaci, oni su jadni izazvani da tako reaguju... u bre... sad mi ih je i zao... :'( Tipicno za admine da odmah traze opravdanja za devijantno ponasanje medju svojim redovima... Da li ovo znaci da ako sam izazvan od strane sagovornika imam pravo da se ponasam bahato i bezobrazno? Cudno... ali OK. Ja mislim da je nebitno sta je "izazvalo diskusiju" ali ako ti je bas neophodno onda cu ti reci da je u pitanju medjureligijski dijalog... nista vise od toga. A i sam znas da nema teme o medjureligijskom dijalogu na kojoj postoji pokaz tolerancije, od bilo koje strane... Уосталом, ја не верујем у демократију. Демократија се веома лако претвара у демонократију. Овде се зна ред и нико,баш нико не може овде да дође и да вређа православне хришћане. Постоји премного сајтова и осталих медија где се на сва уста пљује Црква. Овде је бар једна мала медијска оаза где људи Цркве могу да изнесу своје мишљење и да буду прихваћени. Tvoja pristrasnost ti ne dozvoljava da objektivno vidis stvari... jasno mi je zasto si sebe uspeo da ubedis u to da je ovo "oaza" gde ljudi crkve mogu da iznesu svoje misljenje... ovo je samo sigurno tle, gde "ljudi crkve" mogu jednako da prozivaju one od kojih su inace prozivani po interentu i drugim medijima... Ti i ne vidis pravu sliku pa izjavljujes stvari tipa "Чак, нико из Администрације није рекао: Наша вера је боља, ваша није." ... zato sam morao da dam par primera koji pokazuju da to jednostavno nije istina... da ne kazem da lazes... A veruj mi da bih sa tim primerima mogao da nastavim na narednih par stranica, pa da vidis kako se u toj "oazi" vredjaju SVI koji nisu tvoje veroispovesti... To je ocigledno jedina prava misija zru. A i jos jedna stvar mi nije jasna nikako... gde su to ljudi crkve toliko prozivani i pljuvani kad se busate u grudi brojkom od 98% pravoslavnih hriscana u srbiji? Jel moguce da 2% gradjana nema drugog posla nego da pljuje crkvu u toj meri da nekome cak moze i da zasmeta? Smesno.... na svakom koraku pokusavate da napravite mucenike od sebe... a realno ste najzasticeniji ljudi u zemlji. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Ипак неке ствари не схваташ. Овај форум је форум православних хришћана на првом месту и свако ко није православни хришћанин треба да се понаша као гост код доброг домаћина. Ако не уме да се понаша, Администрација је дужна да му предочи шта и како треба. Зато ми не пада напамет да мењам политику форума. Ово ће увек бити форум православних хришћана и свих оних који Православље не вређају и знају да поштују различитост. Зато је даља дискусија са Тобом сасвим непотребна. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 (измењено) Demagogija pali kod mnogo razlicitih ljudi... kod mene ne. Jasno sam napisao sta sam imao da kazem, nemam namere da ponavljam... Imam pitanje za tebe... zasto si napisao "Чак, нико из Администрације није рекао: Наша вера је боља, ваша није."? Odnosno, zasto si slagao? Измењено Септембар 3, 2011 од Иван Цветковић одговор на Твоје питање је у нивоу упозорења. Администратор пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tigrosav Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 A znači nastavlja se jednoumlje administracije uvođenjem novih pravila. Za vreme Tita si smeo slobodnije da pričaš, a ovi ako ovako nastave pretvoriće se u ateiste Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Овај форум је форум православних хришћана на првом месту и свако ко није православни хришћанин треба да се понаша као гост код доброг домаћина. Ако не уме да се понаша, Администрација је дужна да му предочи шта и како треба. Ово ће увек бити форум православних хришћана и свих оних који Православље не вређају и знају да поштују различитост. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 A znači nastavlja se jednoumlje administracije uvođenjem novih pravila. Za vreme Tita si smeo slobodnije da pričaš, a ovi ako ovako nastave pretvoriće se u ateiste Srbije. рече неко ко има 11 порука на овом форуму и ниво 7 упозорења.... prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 OK znaci tako funkcionisu stvari... admin slaze, neko ukaze da je slagao i to potkrepi dokazima i za to dobije opomenu... fabulous! t4431 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tigrosav Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 рече неко ко има 11 порука на овом форуму и ниво 7 упозорења.... prst ka dole Upozotrenje je zbog titoističkog nervoznog moderatora.... A u prethodnoj poruci se tačno vidi omalovažavanje ličnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 OK znaci tako funkcionisu stvari... admin slaze, neko ukaze da je slagao i to potkrepi dokazima i za to dobije opomenu... fabulous! о искрености немој ти само, молим те... да се не спомињу твоје јефтине подвале администрацији а све у интересу компромитовања форума.... дакле ти о поштењу пссссссссссссссссссссссссс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 о искрености немој ти само, молим те... да се не спомињу твоје јефтине подвале администрацији а све у интересу компромитовања форума.... дакле ти о поштењу пссссссссссссссссссссссссс Sta li lupas sad...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 не прави се луд и да ти будем искрен нимало ми се не свиђаш, ја ти нећу бити толерантан као други, знаш, ја сам ти босански примитивац, дрвосјеча, код нас важи само право јачег, демократије нема... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 OK znaci tako funkcionisu stvari... admin slaze, neko ukaze da je slagao i to potkrepi dokazima i za to dobije opomenu... fabulous! t4431 Знам шта сам рекао и то је то. У сваком случају било каквог прозелитизма неће бити на сајту и форум ће увек бити оно што је био. Разумем да ће увек на форуму кад-кад налетети неки екстрем, но са њима ћемо се већ некако изборити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 не прави се луд и да ти будем искрен нимало ми се не свиђаш, ја ти нећу бити толерантан као други, знаш, ја сам ти босански примитивац, дрвосјеча, код нас важи само право јачег, демократије нема... sHa_sarcasticlol BUdi zahvalan sto nikom nisam pokazao print screen kojim me je administracija pocastila nakon banovanja... i to onaj originalni, bez ikakvih obrada... dovoljno je bezobrazan sam po sebi... A to sto ti se ne svidjam... malo me je pogodilo jer sam ja iskreno lud za tobom... do imbecilnosti lud... Moja poenta je da kad obican clan napise "kuran su pisali nepismen i polupismeni ljudi" ili "muslimani veruju u bajke" onda taj clan dobije opomene, banove i stagod... dok je adminima sasvim dozvoljeno i cak podrzano da iznose takve izjave... i cesto zbog toga bivaju pozdravljani i glorifikovani... a ovamo se prave "jadni mucenici koji podizu ostrvo ljubavi i tolernacije"... trt parada... tolerancija doklegod "mislis isto sto i ja"... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 У сваком случају било каквог прозелитизма неће бити на сајту и форум ће увек бити оно што је био. Em bilo, em biva, em ce tek da bude... i to od strane onih koji ga toboz zabranjuju... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука