w.a.mozart Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 uglavnom se o svakom zna koje je veroispovesti... čak i sami zatraže da im napišemo ateista,musliman,pravoslavac itd Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Муслимани су у заблуди да Исус није Богочовјек, оваплоћени Бог. Обманути су . Али, Бог ће нам свима судити за наша вјеровања између осталог. Муслимане не треба вријеђати и ниподаштавати као такве. Чак и историјске истине не треба да се користе за подривање раздора. да су јуче открили истину...могло би се рећи да су у заблуди... али пошто од настанка мухамедовог учења..истина је била већ објављена и ...мухамеданци су наставили да хуле на Бога...то се зове хула и секташење а не заблуда... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 E vidiš, to je prozelitizam. Vjerovanje da je čovjek Bog, za muslimana nije osim očita zabluda, ali poštuje tuđi izbor.Međutim takvim načinom pisanja ti ne samo da činiš prozelitizam negi i nipodištavaš druge i drugačije.Razmisli malo. Муслимани су у заблуди да Исус није Богочовјек, оваплоћени Бог. Обманути су . Али, Бог ће нам свима судити за наша вјеровања између осталог. Муслимане не треба вријеђати и ниподаштавати као такве. Чак и историјске истине не треба да се користе за подривање раздора. Vidiš i to bi mogli nazvati prozelitizmom. mada nije, jer ovdje je rečeno ono što je u skladu sa hriščanstvom. Po islamu ja mogu reči i kažem za hriščanstvo ono što vi kažete za islam.To je kada se govori u skladu sa propisima vjere.To treba razlikovati od vrijeđanja i omaložavanja kojeg ovdje itekako ima, sa obe strane ponekad ali više sa strane onih koji su vjere domačina koji ne poštuju pravila sopstvene kuće. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 molim da dalje ne komentarišete-inače brišem svaku sledeću poruku u ovoj debati Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Pa citate li vi sta je mozart napisao?! Ajde da vidim da samo jos jednom neko krene sa svadjom i spamovanjem! Treba zbog vas covek da dezura celu noc, sta li... ... @ aveserbia, @ bosanac Sve bezvezne poruke su obrisane, DRZITE SE TEME ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 сад видим да је подељена тема ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 ево избрисала сам и ја своју мисао, боље ја него ви. Остајтемо ми здраво, Лаку ноћ, Србијо, ма где била. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 ево избрисала сам и ја своју мисао, боље ја него ви. Остајтемо ми здраво, Лаку ноћ, Србијо, ма где била. Тема је подељена, нема потребе да се говори о овим стварима на теми о "Прозелитизму на форуму" https://www.pouke.org/forum/topic/14945-%D0%B3%D0%B4%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%98%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B0-%D0%B3%D0%B4%D0%B5-%D0%BC%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%86%D0%B8-%D1%83-%D1%86%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B8/page__pid__494271__st__20#entry494271 Лаку ноћ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука