Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

сада хапсе монаштво

а они штите владику па их једног по једног чупају из круга,а владика је у средини.

То се назива љубав према духовном оцу, спремни су да погину за њега. Ако ништа друго немају, имају бар искрену љубав.

ЗА ПРАВОСЛАВНИ ФУНДАМЕНТАЛИЗАМ sFun_bat

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Pa vladiku Artemija hapse.

Кукала мајка ономе који је позвао полицију да решава црквене проблеме.

Подели на овим сајтовима

Кукала мајка ономе који је позвао полицију да решава црквене проблеме.

Упадање на посед који ти не припада и обијање врата, отуђивање имовине - то није црквени проблем, то је разбојништво.

Него, још једном да питам - пева ли се "господи спаси благочестивија" на свакој литургији или само кад служи патријарх?

Подели на овим сајтовима

sigurno se trese  facenew22222222. kakvih se on samo nagledao dole...do sada,

i u životu.  

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

sigurno se trese  facenew22222222. kakvih se on samo nagledao dole...do sada,

i u životu.  

Ја мислим да он и има свест о томе да као Хришћанин може да очекује страдање и да на то гледа као Божији дар.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Хтео бих само да одам признање нашем Сабору,што је донео овакву одлуку,и не капирам кукњаву за ову расколничку банду!

И опет је сабор снисходио,те је Артемија оставио у монашкој ризи,остављајући му могућност,да се покаје!

Мислим да у периоду који долази,,од тог покајања ових расколника нема ништа,те се може очекивати оснивање некаве истинске цркве,где ће се вероватно прикључити још неки талибани,попут симеона рукумијског ...

У овом тренутку,битно је да расколници немају приступ нашим манастирима и црквама,а грешни милоје и екипа,нека се побрину за смештај...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ево слушам на Авали Мирко Ђорђевић поздравља рашчињење Владике Артемија.

Е, стварно...па откуд то да он подржава Цркву?Сада сви знате колко је сати... facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Хтео бих само да одам признање нашем Сабору,што је донео овакву одлуку,и не капирам кукњаву за ову расколничку банду!

И опет је сабор снисходио,те је Артемија оставио у монашкој ризи,остављајући му могућност,да се покаје!

Мислим да у периоду који долази,,од тог покајања ових расколника нема ништа,те се може очекивати оснивање некаве истинске цркве,где ће се вероватно прикључити још неки талибани,попут симеона рукумијског ...

У овом тренутку,битно је да расколници немају приступ нашим манастирима и црквама,а грешни милоје и екипа,нека се побрину за смештај...

Сваки Србин ће после морати да одабере страну гдје он види Цркву. Али ја сам убјеђен да владика Артемије неће правити своју Цркву.

Подели на овим сајтовима

sve u redu, doduše ogaravila ti malo mačka, ali te bijele su valjda osjetljivije,

izvini,iz kog je to filma... podseti me...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Нисам више паметан ко за кога ради, али некако ми се чини да су разлози за целу ову збрку овосветски.

Не знам какви су разлози за ову збрка о. Артемију, али му је велика збрка у глави када се одлучио на разбојништво и препаде по манастирима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...