Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 У реду је, сложићемо се да је патријарх био изнад подела али је чињеница да је човек имао ставове за које би га неки данас ултра-супер-гига-мега-правослаци прогласили новотарцем, модернистом (божићни пост од 2 недеље!), либералистом и сл. Мада, искрено признајем да сам га чешће виђао у друштву вл. Иринеја, Атанасија и Амфилохија него ли са другим ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Добро, замисли кад би вл. Игнатије сада изашао у јавност са иницијативом да се божићни пост скрати на две недеље, такође и и други постови. Шта мислиш како би га етикетирали ови што су браниоци вере , а да не знају за ово што је патријарх написао (као што и огромна вечина не зна) ?! Мислиш да би +Игнатију рекли браво, то је првославни дух слободе и правог живљења или би му налепили екуменистиче и папистичке етикете, и да је то "покупио" са Запада и сл.Оче Ага, више ни блаженопочивши и свети Патријарх Павле није поштеђен! У једној фејсбук групи, нашли су се неки паметњаковићи ''ревнитељи'' и оптуживали Патријарха за главног паписту. Избацивали су његове фотографије са католицима, протестантима, муслиманима и ''цитирали Апостолске каноне'', ''доказивајући папистичку оријентацију поглавара СПЦ''...... Болесници најгоре врсте....... bliss jeeee http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 То су сигурно прави ревнитељи, али они прави....... bliss jeeee мислим на Акакијеве следбенике. Они баш онаки искрено мрзе нашег патријарха и све што је свето у Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Боле, дај линк те "православне" групе... биће добро за испитивање, да звирнемо и уверимо се у њихову љубави и светосавље , са којим се диче, будући да себе сматрају истинским наследницима св. Саве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Боле, дај линк те "православне" групе... биће добро за испитивање, да звирнемо и уверимо се у њихову љубави и светосавље , са којим се диче, будући да себе сматрају истинским наследницима св. Саве. http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Patrijarh-Pavle-neka-mu-je-vecna-slava-i-hvala-mulaka-mu-zemla-SRPSKA-bi/175790278842?v=photos&ref=ts Фотографије су остале али су коментари цензурисани и ревнитељи вероватно бановани! Мислим да се даса потписао као Петко Видуша http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Боле, дај линк те "православне" групе... биће добро за испитивање, да звирнемо и уверимо се у њихову љубави и светосавље , са којим се диче, будући да себе сматрају истинским наследницима св. Саве. http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Patrijarh-Pavle-neka-mu-je-vecna-slava-i-hvala-mulaka-mu-zemla-SRPSKA-bi/175790278842?v=photos&ref=ts Фотографије су остале али су коментари цензурисани и ревнитељи вероватно бановани! Мислим да се даса потписао као Петко Видуша А да , знам Петка....он је познат провокатор на ФБ по православним групама. Он повезује пирамиде и православље...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Да, Петко није ревнитељ.....он је "несвесни" ревнитељ. Врло је набилдован свим којештаријама које се користе против наше Цркве. Тренира и своје вештине усавршава на сајтовима : Новинар.де, Борба за веру и Психтус....Више пута је у дијалозима линковао поменуте православне сајтове ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Човек има проблема са чеоним режњем дефинитивно! А да, бави се пирамидологиом, шта год да је то - вероватно најчистије познавање прађедовске вјере јуначке! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 православни египтолог клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 православни египтолог Или што би Таса рекао: (православни) трабант! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Човек има проблема са чеоним режњем дефинитивно! А да, бави се пирамидологиом, шта год да је то - вероватно најчистије познавање прађедовске вјере јуначке! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Управо тако, али најгоре је кад неко дође и живи негде преко баре и почне да србује .... такав је и онај "Господар Вукова"....не знам да ли га неко такође зна са Фејса ? Али тај "Господар" мисли да је наша Црква у заједници, пази - подвлачим, у заједници са 442 јереси (секте)....(sic). али шта ћеш, лоше, или лоши, су га обавестили.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 православни египтолог 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Срећа наша па опстајемо и одупиремо се папи захваљујући непрекидним, даноноћним молитвама високопреподобног нам оца Акакија! 0110_hahaha Да, да! Господар Вукова........велеучени канониста. Петков школски друг из клупе у Акакијевој истински православној школи! 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 истинска, најистинскија, најнајизистинска, МАЈКЕ МИ ЦРКВА 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Човек има проблема са чеоним режњем дефинитивно! А да, бави се пирамидологиом, шта год да је то - вероватно најчистије познавање прађедовске вјере јуначке! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Управо тако, али најгоре је кад неко дође и живи негде преко баре и почне да србује .... такав је и онај "Господар Вукова"....не знам да ли га неко такође зна са Фејса ? Али тај "Господар" мисли да је наша Црква у заједници, пази - подвлачим, у заједници са 442 јереси (секте)....(sic). али шта ћеш, лоше, или лоши, су га обавестили.... е, а ти ''вукови'', тих нациста има колико волиш по нету ...мене једно време јурили да ме бију, покушали да ми наместе цицу да јој се поверим где живим да ме ''сретну'' 0102_laugh ал они зборовци, су ми врх глупости и необразованости - успели су да споје шовинизам, нацизам, окултизам, љотића, православље и војску све под један шатор. сам плусић на црвеној застави им је наказа, да не помињем зелени грбић ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука