Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Човек има проблема са чеоним режњем дефинитивно! А да, бави се пирамидологиом, шта год да је то - вероватно најчистије познавање прађедовске вјере јуначке! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Управо тако, али најгоре је кад неко дође и живи негде преко баре и почне да србује .... такав је и онај "Господар Вукова"....не знам да ли га неко такође зна са Фејса ? Али тај "Господар" мисли да је наша Црква у заједници, пази - подвлачим, у заједници са 442 јереси (секте)....(sic). али шта ћеш, лоше, или лоши, су га обавестили.... е, а ти ''вукови'', тих нациста има колико волиш по нету ...мене једно време јурили да ме бију, покушали да ми наместе цицу да јој се поверим где живим да ме ''сретну'' 0102_laugh ал они зборовци, су ми врх глупости и необразованости - успели су да споје шовинизам, нацизам, окултизам, љотића, православље и војску све под један шатор. сам плусић на црвеној застави им је наказа, да не помињем зелени грбић ... Сваки литургијски верник нема потребе да буде члан никаквог збора, организације и сл. да би показивао колики је Србин, светосавац и православан. Групашења су увек била штетна за Цркву и народ. А ево и владика шта каже : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4711.msg127699.html#msg127699 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Човек има проблема са чеоним режњем дефинитивно! А да, бави се пирамидологиом, шта год да је то - вероватно најчистије познавање прађедовске вјере јуначке! 0102_laugh 0110_hahaha Управо тако, али најгоре је кад неко дође и живи негде преко баре и почне да србује .... такав је и онај "Господар Вукова"....не знам да ли га неко такође зна са Фејса ? Али тај "Господар" мисли да је наша Црква у заједници, пази - подвлачим, у заједници са 442 јереси (секте)....(sic). али шта ћеш, лоше, или лоши, су га обавестили.... ako je to onaj sto se ranije zvao bjeli vuk, pa kasnije mu je neko objasnio da je ipak pravilno bijeli, taj je totalno lud. on je dva puta krsten i ubjedjivao je i mene da se krstim ponovo jer kao nisam potopljen u vodu ,nego samo posut vodom , usput za njih je sve pogresno i sve je jeres , cak je i sveti Sava bio jeretik koji je prvi surovao sa papom buuuuuuu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 тај се тако и сад зове, чекам да му се накупи кворум на фејс налогу да му га укину због отворених нацистичких симбола по фоткама ... тај би се и трећи пут крстио да му тако објасни неки акакије пошто припада тој мајке-ми-цркви, који је једно време управо причао како је осетио силу благослова са руке светог Саве да је сишла на њега ... Боже, само немој у главу, ако икад скренем тако ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Човек има проблема са чеоним режњем дефинитивно! А да, бави се пирамидологиом, шта год да је то - вероватно најчистије познавање прађедовске вјере јуначке! 0102_laugh 0110_hahaha Управо тако, али најгоре је кад неко дође и живи негде преко баре и почне да србује .... такав је и онај "Господар Вукова"....не знам да ли га неко такође зна са Фејса ? Али тај "Господар" мисли да је наша Црква у заједници, пази - подвлачим, у заједници са 442 јереси (секте)....(sic). али шта ћеш, лоше, или лоши, су га обавестили.... ako je to onaj sto se ranije zvao bjeli vuk, pa kasnije mu je neko objasnio da je ipak pravilno bijeli, taj je totalno lud. on je dva puta krsten i ubjedjivao je i mene da se krstim ponovo jer kao nisam potopljen u vodu ,nego samo posut vodom , usput za njih je sve pogresno i sve je jeres , cak je i sveti Sava bio jeretik koji je prvi surovao sa papom buuuuuuu да, они заиста тако верују.....смета им што је св. Стефан Првовенчани (рођени брат св. Саве ) примио круну од папе....а не могу да разумеју или неће да је то био кључни догађај за државотворност прве срПске државе којом смо ми на Западу били признати као држава и ентитет. Узгред, то се византинцима није никако допадало..... Шта мислиш, како би ови ултра-супер-гига-мега-правосл(ин)авци тада екитетирали тадашњег краља Стефана ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 0102_laugh 0110_hahaha тај се тако и сад зове, чекам да му се накупи кворум на фејс налогу да му га укину због отворених нацистичких симбола по фоткама ... тај би се и трећи пут крстио да му тако објасни неки акакије пошто припада тој мајке-ми-цркви, који је једно време управо причао како је осетио силу благослова са руке светог Саве да је сишла на њега ... Боже, само немој у главу, ако икад скренем тако ... buuuuuuu 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Слична је ситуација и са овима : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6079.msg167607/topicseen.html#msg167607 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 измислили смо сад и нови назив насупрот ономе који +атанасије помиње! Он једне зове еврослинавци а ми ћемо ове друге правослинавци......обе су крајности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Он једне зове еврослинавци а ми ћемо ове друге правослинавци......обе су крајности. Са малом допуном - истински! Дакле, Петко, Господар Вукова и духовни тата им Акакије - истински правослинавци! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 kakvih tu sve ima nacista ,srbo-sloveno-sovinista ,svetovidovih poklonika, ja do prije godinu dana nisam ni znao ni za kakve podjele u nasoj crkvi, ni za nesporazume, ni za ove ,ni za one, ni za jeretike (mislio sam da su jeretici nestali posle zadnjeg vaseljenskog sabora 0110_hahaha), ni za novotarce, meni je svaka liturgija( samo kad mi dozvole da primaknem putiru) ista, sve je bilo savrseno dok nisam upoznao vukove ,spartanke i ostalu bandu nacionalistickih sinonima, tek tada shvatih da se nesto desava 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 И Петко Видуша и Господар Вукова су из Сједињених Држава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 ♥ С҉А҉-҉ В҉Е҉Р҉О҉М҉ У҉ Б҉О҉Г҉А҉ З҉А ҉С҉Р҉П҉С҉Т҉В҉О҉ Д҉О҉ Г҉Р҉О҉Б҉А҉ ♥ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 И ова слика им много смета где патријарх Павле у католичкој цркви говори католичком верницима на рођендан папе Јована Павла 2. а испод њега слика истог папе који је канонизовао Стпинца за светитеља. Дакле, закључак је да су они бољи православци и већи познаваоци прилика од патријарха који је и сам лично са својом породицом доживео избегличку судбину Срба из Хрватске 1942. год. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 е, а сазнао сам да нас зови ''иринеји'' 0102_laugh 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 е, а сазнао сам да нас зови ''иринеји'' 0102_laugh 0110_hahaha мислиш, да нас зову......по +Иренју ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 е, а сазнао сам да нас зови ''иринеји'' 0102_laugh 0110_hahaha мислиш, да нас зову......по +Иренју ? добро де, видиш да ми се спава по свим +Иринејима buuuuuuu клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука