Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

@@мирођија,

Propao plan sa kolima, a vikendom nema dobra veza busom pa bi bilo pravcato mrcvarenje.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима ! Ја стигох ноћас или ти јутрос око пола три са путешествија по Грчкој . Посета Хиландару , пењање на Атос па обилазак по Солуну светиња па на крају спуштање до Метеора , Када средим утиске и слике са путовања поставићу да поделим са свима вама . Баш ме интересује када је сабор , уствари знам да је већ сБожијом помоћи већ следећег викенда али да ли се зна тачно место и време одржавања . Колико видим отац Иван најављује и долазак Епископа што је веома добро . 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Hoce to biti nesto ovako,inace ne dolazim?

Бојим се да ће ипак бити и жена, па ти види....

Подели на овим сајтовима

Има ли сабора или нема  :.mislise.

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

top secret

Како ово да схватим !?

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Е, стварно ... Када мислите да скинете ознаку поверљивости са ове теме, ево већ се датум примакао. (Ој форумаши јел вам жао, датум нам се примакао, примакао, примакао, датум нам се примакао!)

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Хм , чиними се да неки форумаши и нису баш пожељни  confused1

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Дружење форумаша следеће суботе, 07. септембра у Умчарима (код цркве). Ускоро сви детаљи... да дођемо да се дружимо и разговарамо уживо.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...